Blekinge Läns tidning > Nyheter

Sunday, 19 May, 16:23

Blekinge Läns tidning - 16 maj 19 kl. 12:59

Arbete för att säkra parken för framtidenBrunnsparken berör alla Ronnebybor på något sätt. Och många fler..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Ronnebybor

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Arbeteför att , säkra, parkenför , framtiden
Barometern - 02 aug 17 kl. 14:03

Ideellt arbete håller parken i trim

Hammare och spik fungerar lika bra som räfsa och spade. Blåbärskullens gentlemän kan hantera årstidernas mångfald. Resultatet tjänar både de själva och hembygden på..

Trelleborgs Allehanda - 28 jun 13 kl. 08:35

Hundrastgård i Parken snart klar

Foto: Anna Wahlgren
Ännu ett medborgarförslag blir verklighet. Snart är hundrastgården i Parken färdig att invigas. Men hundägarna i centara staden har redan hittat dit.

YLE - 13 jan 14 kl. 17:41

Välj yrke med hjärtat - även i framtiden

Näringslivets forskningsanstalt Etla har idag publicerat en rapport enligt vilken en tredjedel av dagens jobb kommer att försvinna under de kommande 20 åren. Datorstyrd teknologi ska ersätta människa i framför allt lågavlönade arbeten utförda av lågutbildad personal. Visst kommer arbetslivet att förändras i framtiden, det håller Sara Åström, karriärvägledare vid Arcada i Helsingfors, med om.

Skånskan - 04 apr 18 kl. 16:14

”Döp om Staffanstorp till Uppåkra”

UPPÅKRA – Det är dags att riksdag och regering tar ett nationellt ansvar för fynd och forskning i Uppåkra.
Sen kan vi döpa om Staffanstorp till Uppåkra kommun, tycker Liberala företrädare i Staffanstorp.På Skåneliberalernas årsmöte kommer de att yrka att Region Skåne tar initiativ till att genom EU-fonder och Greater Copenhagen-samarbetet, utveckla ett större samarbete mellan svenska och danska institutioner och myndigheter för att belysa Uppåkras betydelse under järnålder och vikingatid i södra Skandinavien.

SmålandsPosten - 25 okt 13 kl. 06:52

Säkra nytt avtal för hästnäringen

Det krävs ett modernt och långsiktigt hållbart avtal för hästnäringen där ATG kan konkurrera mot internationella spelbolag på rättvisa villkor, så att man även i framtiden kan utveckla hästnäringen, skriver Stig H Johansson, travtränare och tidigare kusk, Per Åsling, ekonomisk-politisk talesperson, Centerpartiet och Karin Nilsson, skattepolitisk talesperson, Centerpartiet. Det avtal som ATG har för spel på trav och galopp i Sverige ligger till grund för en stor del av hela landets hästnäring. Det är därför vi har travbanor, ridskolor och utbildningar runt om i landet, även på mindre orter.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya grepp tas för att säkra parkens framtid

Framtidstro. Adoptera och sköt om en skulptur eller hjälp till med praktiskt arbete i parken. Inför årets säsong tar Rottneros parks vänförening nya grepp för att intressera människor för parken..

Skånskan - 23 mar 18 kl. 17:58

FN:s säkerhetsråd träffas på Backåkra

ystad FN:s generalsekreterare António Guterres och FN-ambassadörer från säkerhetsrådets 15 medlemsländer ska hålla ett arbetsmöte på Dag Hammarskjölds gård Backåkra i Ystads kommun i slutet av april.– Vi är fantastiskt glada och stola över beskedet, för tanken med gården är att den ska vara en samlingsplats för samtal i Dag Hammarskjölds anda, säger Karin Erlandsson, intendent på Backåkra.
De kommer att mötas av en renoverad gård, en renovering som startade förra året.

Ekonomistas - 29 maj 17 kl. 06:05

Vem kan leda SCB in i framtiden?

En av Sveriges viktigaste generaldirektörstjänster är vakant: den för Statistiska Centralbyrån. I dagens kunskapssamhälle spelar statistiska fakta och analyser om ekonomi, politik och medborgarnas välfärd en central roll. SCB har sedan länge stått för en hög kvalitet i den statistik som produceras, men det finns trots det utrymme för ytterligare förbättring inom vissa områden.

Skånskan - 21 nov 16 kl. 14:00

Framtidens makthavare vill ha rättssäkra betyg

HÖRBY Under fyra dagar är 100-talet av landets framtida makthavare samlade i Hörby. Det är Sveriges elevråd - SVEA som har kongress. Och det där med framtiden är ingen överdrift.

YLE - 05 apr 16 kl. 18:00

Sauli Niinistö: Osäkra tider råder i Europa

President Sauli Niinistö säger att svåra och osäkra tider råder i Europa, även om det historiskt sett inte är exceptionellt. I talet som Niinistö höll på Försvarskursföreningens vårmöte tog han upp bland annat Europas säkerhetspolitik, flyktingsituationen samt Nato. – Några särskilt muntra budskap har jag inte heller den här gången, inledde Niinistö sitt tal.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Rinne tror på finsk kompromiss till fredag

Regeringsförhandlingarna fortsätter i Finland på söndagen – en månad efter riksdagsvalet. Socialdemokraternas Antti Rinne, som leder sonderingarna, är förtegen men hoppas på en överenskommelse under de närmaste dagarna..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Nio döda i gruvolycka i Burundi

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Pliskova vann i Rom – tog 13:e titeln

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Så blir ditt kaffe på språng klimatsmart

En kaffe att ta med, tack! Varje år används miljontals engångsmuggar i Sverige som skräpar ner och påverkar miljön negativt. Men du kan själv minska din miljöpåverkan..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Israelisk ilska mot Madonnas nummer

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Mållöst för Piteå – igen

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

TK Trossö-Conny näst bäst i världen

Conny Andersson behövde ta sig ända till Japan för att tävla i veteran-VM. Det slutade på ett imponerande sätt, med en silvermedalj i bänkpress. .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Kristoffersson tog första pallplatsen i WTCR

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Polisen utreder misstänkta bränder i Gislaved

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Källor: Explosion vid turistbuss i Egypten

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.