Sydsvenskan > Kultur

Sunday, 19 May, 16:23

Sydsvenskan - 16 maj 19 kl. 12:59

New Yorks borgmästare vill bli presidentNew Yorks borgmästare, demokraten Bill de Blasio, ställer upp som kandidat i presidentvalet, rapporterar nyhetsbyrån AP. Han blir därmed ytterligare en av fler än 20 demokrater som utmanar USA:s sittande president Donald Trump i valet 2020..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Yorks, Bill, Blasio, AP, USA, Donald Trump

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: New, Yorks, borgmästarevill bli , president
Helsingborgs Dagblad - 16 maj 19 kl. 12:59

New Yorks borgmästare vill bli president

New Yorks borgmästare, demokraten Bill de Blasio, ställer upp som kandidat i presidentvalet, rapporterar nyhetsbyrån AP. Han blir därmed ytterligare en av fler än 20 demokrater som utmanar USA:s sittande president Donald Trump i valet 2020..

UNT - 16 maj 19 kl. 12:59

New Yorks borgmästare vill bli president

New Yorks borgmästare, demokraten Bill de Blasio, ställer upp som kandidat i presidentvalet, rapporterar nyhetsbyrån AP..

DN - 16 maj 19 kl. 13:20

New Yorks borgmästare vill bli president

New Yorks borgmästare, demokraten Bill de Blasio, ställer upp som kandidat i presidentvalet, rapporterar nyhetsbyrån AP..

Nyhetskanalen - 28 okt 12 kl. 20:23

New Yorks borgmästare: Stanna hemma

Den amerikanska östkusten väntar nu på orkanen Sandy som är på väg rakt mot storstäder som New York, Philadelphia och Washington.
Omkring 60 miljoner människor kan komma att drabbas och i sju delstater har man infört beredskapstillstånd.New Yorks borgmästare Michael Bloomberg uppmanar stadens befolkning att hålla sig inomhus under det väntade ovädret..

SR - 21 dec 14 kl. 16:53

New Yorks borgmästare i blåsväder

New Yorks borgmästare Bill de Blasio har hamnat i blåsväder efter att två polismän sköts till döds igår i New York. Polisfacket anklagar honom öppet för att han blod på sina händer, och menar att han inte ger polisen tillräckligt stöd..

SvD - 17 jul 15 kl. 13:27

Uber hånar New Yorks borgmästare

Den appbaserade taxitjänsten Uber slår nu tillbaka mot New Yorks borgmästare Bill de Blasio direkt i sin egen app..

DI - 18 jul 15 kl. 13:47

Uber med reklamkampanj mot New Yorks borgmästare

Taxiappbolaget Uber har dragit igång en kampanj mot New Yorks borgmästare Bill de Blasio. Teknikföretaget motsätter sig ett lagförslag som gör det möjligt att sätta ett tak på hur många Uberbilar som kan rulla runt i jättestaden, skriver nyhetsbyrån AP..

Expressen - 15 maj 19 kl. 23:49

New Yorks borgmästare ställer upp i presidentvalet

New Yorks borgmästare Bill de Blasio utmanar Donald Trump. Enligt en talesperson för hans kampan kommer han meddela sin kandidatur under torsdagen, rapporterar NBC News. .

BT - 13 jul 14 kl. 13:56

New Yorks borgmästare inför sjuklön

Medborgerlig rättighet eller ett sätt för staden att dra in pengar? En ny lag ger för första gången drygt en miljon New York-bor rätt till sjuklön. Ett trettiotal personer, både anställda och arbetsgivare, har samlats på Hostos Community College i Bronx för att få veta hur de påverkas av den nya sjuklönelagen.

SvD - 03 apr 14 kl. 09:50

Verkligheten har hunnit ikapp New Yorks borgmästare

New Yorks nya borgmästare har rivstartat 2014 med omfattande sociala reformer – och kört fast på åtminstone två punkter. Men på ett område har han redan lyckats..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Pensionspengar äts upp av avgifter

Vid långsiktigt sparande kan i värsta fall uppemot 15 procent av sparkapitalet gå till avgifter, enligt en kartläggning som Dagens industri gjort tillsammans med Konsumenternas Försäkringsbyrå och Konsumenternas Bank- och Finansbyrå. Det gäller även för.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Lundvik: Sverige har bitit av sina nagelband

Favorit hos juryn och sexa totalt – men innan slutresultatet stod klart utsattes John Lundvik för en nervkittlande väntan i Eurovision Song Contest. – Jag hade gärna velat komma högre, men jag tror att den här dörren som har öppnats som artist är ovärde.

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Tidigare partiledare kan knipa toppjobb

Tidigare partiledaren för dåvarande Folkpartiet, Maria Leissner, kan bli ny generalsekreterare för demokratiinstitutet Idea. Hon står mot Costa Ricas före detta vicepresident, Kevin Casas Zamora, skriver Omvärlden. Casas Zamora tvingades lämna posten so.

Sydsvenskan - 22 timmar sedan

Harvey Keitel ska spela ökänd gangster

Den rutinerade amerikanske skådespelaren Harvey Keitel ska spela huvudrollen i en kommande film om gangstern Meyer Lansky, som ansågs vara hjärnan bakom den organiserade brottslighetens finanser i USA under många år. Lansky (1902-1983) var känd som maff.

Sydsvenskan - Igår: 13:44

Roos sjua i Shanghai

Kulstötaren Fanny Roos fick kämpa med tekniken under Diamond League-tävlingen..

Sydsvenskan - Igår: 13:36

"Att äga ett språk ger makt"

Att tala, skriva och uttrycka sig är en stor del av en persons identitet. Födelseort, utbildning, föräldrar, vänner, yrke – många influenser påverkar hur vi kommunicerar. Själv är jag uppvuxen i Storstockholm men boende i Skåne sedan drygt 20 år.

Sydsvenskan - Igår: 10:08

Hygglig kritik för ”Rocketman”

Filmen om Sverigeaktuelle Elton John har haft världspremiär i Cannes, och recensenterna gör inte direkt vågen för "Rocketman". Men den får ändå hygglig kritik av de flesta, som anser att den är långt bättre än Queenfilmen "Bohemian rhapsody". De flesta.

Sydsvenskan - Igår: 07:17

Vart tar den svenska jordbruksmarken vägen?

Vi tar ett dopp i den svenska markens statistik.

Sydsvenskan - Igår: 06:25

Lundvik laddar upp med sömn och goda tankar

Fiasko, mellanmjölksplacering eller total succé? Efter midnatt kommer svaret om John Lundvik och The Mamas lyckas charma Eurovision hela vägen till Sverige 2020. Kommer John Lundvik att bygga på bilden av Sverige som Eurovision Song Contests stormakt?

Sydsvenskan - Igår: 22:11

Dova Kinatoner fick Wall Street att krokna

USA-börserna var stundtals uppåt på fredagen men ett kärvt svar från Kina på president Trumps bredsida mot Huawei häromdagen fick investerarna att hålla i slantarna. Det var den partistyrda tidningen Folkets Dagblad som på sin förstasida hade ett krafti.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.