DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 06:52

DI - 16 maj 19 kl. 12:13

Regeringen kallar till sig Klarnas vdRegeringen vill ha svar från Klarnas vd Sebastian Siemiatkowski om hur betalbolaget ska tackla problemen kring id-kapningar och att allt fler skickas till Kronofogden..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Klarnas, Sebastian Siemiatkowski, Kronofogden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, kallartill sig , Klarnasvd
Expressen - 23 mar 18 kl. 12:41

Regeringen kallar Google och Facebook till möte

Regeringen kallar Google, Facebook och andra nätjättar till möte.På mötet kommer justitieminister Morgan Johansson, S, att kräva att de snabbare tar bort olagligt innehåll från sina plattformar. Det måste också bli lättare att nå företagen om man har klagomål på innehållet, anser ministern.

Sydsvenskan - 24 jan 13 kl. 06:30

Danska regeringen kallar till möte om bankavgifter

Kraven på lagstiftning har dämpats. Men den danska regeringen kallar nu bankerna till möte om de avgifter som flera banker infört på vanliga konton..

Sydsvenskan - 24 jan 13 kl. 06:30

Regeringen kallar till möte om bankavgift

Kraven på lagstiftning har dämpats. Men den danska regeringen kallar nu bankerna till möte om de avgifter som flera banker infört på vanliga konton..

Expressen - 13 maj 15 kl. 11:57

Regeringen kallar till extra sammanträde

Regeringen kallar till ett extrainsatt sammanträde klockan 12 på onsdagen..

Regeringen - 23 mar 18 kl. 07:00

Regeringen kallar Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan till dialog om bättre samverkan

Statsråden Annika Strandhäll och Ylva Johansson kallar Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen till ett gemensamt möte. Syftet är att diskutera hur samverkan mellan myndigheterna kan fungera bättre..

DN - 26 mar 14 kl. 13:07

Regeringen kallar till krismöte efter Sheratonskandalen

Sedan Diana Nyman från Romska rådet i tisdags nekats att äta frukost på hotell Sheraton i Stockholm, där hon bodde, kallar regeringen hotell- och restaurangbranschen till möte..

SR - 02 feb 17 kl. 13:11

Regeringen kallar till samtal om barnäktenskap

Nu kallar regeringen till samtal med alla partier utom Sverigedemokraterna om barnäktenskap. Det beskedet lämnar justitieminister Morgan Johansson (S) till Ekot, efter Liberalernas utspel tidigare i dag..

Expressen - 11 okt 17 kl. 09:42

Spanska regeringen kallar till blixtmöte om Katalonien

Nu kallar den spanska regeringen till ett blixtmöte.På agendan: möjligheterna att sätta stopp för Kataloniens självständighetsplaner.Det uppger nyhetsbyrån AP.

SR - 23 mar 18 kl. 13:35

Regeringen kallar generaldirektörerna

Efter Ekots rapportering om att Arbetsförmedlingen får ta emot människor som är för sjuka för att söka jobb ifrån Försäkringskassan kallar regeringen nu till sig generaldirektöerna för respektive myndighet för att se till att de samarbetar bättre..

Expressen - 17 mar 15 kl. 17:30

Regeringen kallar företag till krismöte

Regeringen blixtinkallar ett 40-tal företagsledare till ett krismöte med utrikesminister Margot Wallström och näringsminister Mikael Damberg, kan Expressen nu avslöja. Mötet äger rum i näringsdepartementets lokaler på torsdag kväll, erfar Expressen. Enligt inbjudan ska mötet handla om "svenska exportaffärer i främst Gulfregionen, och vad de statliga främjaraktörerna, inklusive regeringen, kan bidra med på kort sikt för att möjliggöra affärer för er.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Dollarn tappar efter svag data

New Yorkbörserna sjönk på torsdagen och Asienbörserna är överlag svagt ned på fredagen, även om det skett en viss stabilisering efter en vecka av nedgångar. .

DI - 15 minuter sedan

Investmentbolaget återköper egna aktier

Investmentbolaget Naxs återköpte ett stort block av egna aktier på Stockholmsbörsen i går..

DI - 30 minuter sedan

Morgonkoll: Blandad utveckling på Asienbörserna

Asienbörserna utvecklas blandat i fredagshandeln efter gårdagens breda nedgångar. Rädsla för en utdragen handelskonflikt fortsätter tynga humöret..

DI - 1 timme sedan

Kärn-KPI stiger i Japan

Kärn-KPI (KPI exklusive färska livsmedel) för hela Japan steg 0,9 procent i april jämfört med samma månad året före..

DI - 1 timme sedan

Trump: Huawei-lösning ryms inom ramen för handelsavtal

USA:s president Donald Trump sade på torsdagen att klagomålen riktade mot kinesiska Huawei skulle kunna lösas inom ramen för handelssamtalen mellan USA och Kina..

DI - 1 timme sedan

Inget grönt ljus för 737 Max-plan

USA:s luftfartsmyndighet FAA kan komma att godkänna Boeings olycksdrabbade modell 737 Max för trafik igen redan om ungefär en månad, uppger källor för Reuters efter ett möte med flygmyndigheter från över 30 länder i Texas. Utåt lämnar dock FAA inget besked..

DI - 1 timme sedan

Bytte H&M mot eget märke – deras barnkläder ger eko i världen

GÖTEBORG H&M:s tidigare designchef Margareta van den Bosch var den som först stakade ut Christin Kers karriär som barnklädesdesigner. Tillsammans med maken Andreas Claeson driver hon i dag det egna barnklädesmärket Duns Sweden med fokus på ekologiskt och färgstarka mönster..

DI - 1 timme sedan

Svajiga börser i Asien

Tokyobörsen öppnade nedåt efter gårdagens nedgångar i New York, och svajade sedan både upp och ned under förmiddagshandeln. Efter några timmar stod Nikkei-index på minus 0,5 procent..

DI - 1 timme sedan

Detta händer fredagen 24 maj

RAPPORTER.

DI - 7 timmar sedan

Kontantuttag kan avgiftsbeläggas i framtiden

Bankomat AB som hanterar merparten av Sveriges uttagsautomater varnar för att uttagen kan komma att avgiftsbeläggas om inte staten tar över ansvaret för kontanthanteringen, skriver Dagens Nyheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.