Aftonbladet > Nyheter

Monday, 20 May, 03:14

Aftonbladet - 16 maj 19 kl. 12:02

EU-förslaget: Sänk skatten på folköl
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-förslaget, Sänk, skatten, folköl
Skånskan - 02 nov 16 kl. 14:00

S vill höja skatten med 40 öre nästa år

STAFFANSTORP ”Skolan och äldreomsorgen behöver lugn och ro – inte fler så kallade effektiviseringskrav.” ERWP.fif(3)Det skriver Socialdemokraterna i sitt budgetförslag för 2017 där de vill ge mer pengar än alliansen till skola och äldreomsorg.

Aftonbladet - 16 maj 19 kl. 12:02

EU-förslaget: Sänk skatten på folköl

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här blir tamponger billigare – skatten på mensskydd tas bort

I Kanada har regeringen beslutat att ta bort skatten på produkter som förknippas med mens. Det är alltså inte bara tamponger som blir billigare, även bindor och menskoppar ska säljas skattefritt, skriver CBC News.– Det här är en seger.

NT - 22 sep 15 kl. 13:11

Förslaget: Höj skatten i Norrköping

Styrande kvartetten i Norrköping förbereder en skattehöjning på 50 öre..

SvD - 22 apr 14 kl. 17:03

Löfven: Förslaget bygger på att folk felparkerar

Stefan Löfven är kritisk till alliansens försvarsutspel och kallar det för politisk taktik. - Sverige behöver ansvarsfullhet och långsiktighet, inte tvära kast, säger han..

Supermiljöbloggen - 24 mar 17 kl. 13:12

Regeringen föreslår bonus för koldioxidsnåla fordon – och höjer skatten för andra fordon

Regeringen och Vänsterpartiet presenterade idag ett så kallat bonus-malus system Förslaget går ut på att: Den som köper en personbil, lätt lastbil eller buss som släpper ut 0-60 gram koldioxid per kilometer ges en bonus. Bonusen är större ju mindre fordonet släpper ut. För fordon som släpper ut 0 gram koldioxid ges en bonus på 45 000 kronor och för fordon som släpper ut 60 gram koldioxid ges en bonus på 7500 kronor.

News55 - 23 mar 17 kl. 15:00

Regeringen vill sänka skatten för 1,4 miljoner pensionärer

Det förslag som syftar till att sänka skatten för drygt 1,4 miljoner svenskar över 65 år är en del av en överenskommelse mellan regeringspartierna och Vänsterpartiet inför budgetpropositionen för 2018. Förslaget innebär att skatten sänks med upptill 2 500 kronor per år för 70 procent av alla över 65. Christina Rogestam, förbundsordförande för SPF Seniorerna ställer sig positiv till förslaget.

Cornucopia - 21 nov 16 kl. 15:06

Centerpartiet och Sverigedemokraterna svarar om den chockhöjda skatten för egenföretagare

Bland de fem oppositionspartierna har nu två partier svarat på hur de ställer sig till den med ca 30% chockhöjda skatten för egenföretagare och vad de avser att göra för att stoppa förslaget. Endast Centerpartiet och Sverigedemokraternas  behagade svara på detta, medan de övriga partiernas talesmän, dvs Moderaterna och Folkpartiet, inte verkar prioritera det hela. Inte heller regeringspartiet Miljöpartiets ekonomisk-politiska talesman ville svara.

YLE - 16 nov 15 kl. 16:28

Fullmäktige i Vasa höjde skatten

Vasa höjer skatten. Tack vare det behöver man inte spara så mycket som det ursprungligen var tänkt. Samlingspartiet understödda av SFP och Sannfinländarna gick in för en höjning av inkomstskattesatsen med 0,5 procentenheter.

SmålandsPosten - 08 sep 14 kl. 06:23

Höj skatten och satsa på skolan

Nästan åtta av tio Växjöbor stödjer förslaget att höja skatten med trettio öre. Förutsatt att alla pengarna går till skolan. Det visar den opinionsundersökning som Smålandsposten har låtit göra inför valet på söndag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.