SR > Nyheter

Monday, 20 May, 03:00

SR - 16 maj 19 kl. 12:06

EU: Miljardböter för fem storbankerEU-kommissionen dömer flera stora banker till miljardböter för att ha drivit två karteller på valutamarknaden, enligt ett pressmeddelande..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU Miljardböterför , fem, storbanker
SVT - 12 nov 14 kl. 09:01

Miljardböter för riggade kurser

Fem storbanker åker på böter på sammanlagt över tre miljarder dollar, 22 miljarder kronor. Bankerna ska ha ägnat sig åt oegentligheter på valutamarknaderna..

Dagensanalys.se - 01 apr 19 kl. 09:27

I den här fickan hamnar Googles miljardböter

EU fortsätter att dela ut miljardböter till Google efter att sökjätten döms om och om igen för att inte ge konkurrenterna samma möjligheter som sig själva. Vi har tagit reda på vart alla miljarder tar vägen. Böter på hela 8,25 miljarder Euro Och det är inte lite böter som delats ut till Google.

Dagens PS - 13 nov 17 kl. 08:23

Google hotas av nya miljardböter

Andra miljardsmällen på kort tid. Här är bakgrunden. EU-kommissionen förväntas ge Google nya böter, denna gång för dess annonsnätverk AdSense.

Dagens PS - 19 feb 18 kl. 14:42

Dom mot Zuckerberg – hotas av miljardböter

Facebook riskerar böter på upp emot 100 miljoner euro, motsvarande 991 miljoner kronor, efter att en domstol i Belgien återigen dömt att företaget brutit mot privatlagar när man spårade icke-användare utanför sociala plattformen. Det rapporterar Techcrunch. Facebook uppges med användning av cookies och plug-ins ha spårat icke-användare på andra ställen runt på Internet.

Expressen - 05 apr 18 kl. 13:46

Nya EU-regler – då riskerar biltillverkarna miljardböter

EU:s nya krav på låga utsläpp av koldioxid sätter press på biltillverkarna.Miljardböter hotar för de som inte klarar att pressa utsläppen till 2021.Bara VW-gruppen riskerar böter på närmare 12 miljarder kronor..

Affärsvärlden - 08 apr 14 kl. 11:19

Läkemedelsbolag döms till miljardböter

Såväl Takeda Pharmaceutical som Eli Lilly döms till miljardböter för att ha undanhållit risker vid användande av läkemedlet Actos..

SvD - 01 apr 15 kl. 19:20

Miljardböter möttes med tystnad på Volvos stämma

Ordförande Carl-Henric Svanberg var missnöjd med lönsamheten. Vd Olof Persson oroade sig för dubbla motvindar när det gäller anläggningsmaskiner. Men frågan om olagliga karteller och hot om miljardböter möttes med tystnad på Volvos bolagsstämma..

DN - 09 jun 16 kl. 10:43

Uber riskerar miljardböter

Uber riskerar miljardböter i en förestående dom i Frankrike på torsdagen som kan innebära näringsförbud för två av taxiförmedlarappens toppchefer. Det skriver nyhetsbyrån AP..

SR - 07 jul 16 kl. 20:44

Spanien och Portugal riskerar miljardböter efter EU-beslut

Spanien och Portugal har inte gjort tillräckligt för att nå upp till EU:s krav om sunda statsfinanser. Det slog EU-kommissionen fast idag, vilket innebär att de två länderna riskerar miljardböter..

PrivataAffärer - 23 nov 16 kl. 08:14

Ericsson riskerar miljardböter

En tidigare anställd i Ericsson avser att ge amerikanska finansinspektionen, SEC, handlingar om betalningar som Ericsson påstås ha gjort till makthavare i syfte att vinna kontrakt. Bolaget kan därmed riskera miljardböter....

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Många döda efter skjutning på bar i Brasilien

I norra Brasilien ska elva ha dödats i en attack på en bar i staden Belem, rapporterar flera nyhetsbyråer..

SR - 3 timmar sedan

Android stoppas på Huaweis telefoner

It-jätten Google avbryter allt samarbete med kinesiska telekomföretaget Huawei, uppger en källa för Reuters. Undantag görs dock för produkter med öppen källkod..

SR - 5 timmar sedan

SD:s EU-kandidat Kristina Winberg stryks inför valet

Sverigedemokraterna stryker kandidaten Kristina Winberg inför valet till EU-parlamentet, det skriver partiet i ett pressmeddelande..

SR - 6 timmar sedan

Fåtal förundersökningar angående valfusk från höstens val kvarstår

Av de brottsutredningar som inleddes efter höstens val efter misstanke om valfusk så har fler än hälften av utredningarna lagts ner..

SR - 6 timmar sedan

Större explosion i Bagdad

En större explosion har skett i Bagdads så kallade gröna zon, där många ambassader och internationella institutioner finns..

SR - 7 timmar sedan

Högljudda protester mot kyrkbygge i Ryssland

I veckan startade en uppmärksammad proteströrelse i Ryssland. Högljudda protester mot ett bygge av en kyrka hölls i staden Jekaterinburg..

SR - 9 timmar sedan

Klimatet viktigaste valfrågan i Danmark

Klimatet är den viktigaste frågan för många danskar inför valet till Folketinget den 5 juni – och frågan tar mycket plats i valrörelsen..

SR - 9 timmar sedan

Rädsla för minskat militärt stöd i Afghanistan

I omgångar har nu fredsförhandlingar mellan USA och talibanerna förts. Men Afghanistans regering har inte deltagit och hos många i landet är rädslan stor för att USA nu snart snabbt ska dra tillbaka sina trupper därifrån..

SR - 10 timmar sedan

Dadelförsäljningen minskar efter hepatit-larm

Försäljningen av iranska dadlar har minskat efter att tio personer har insjuknat i hepatit A. Men Livsmedelsverket avråder inte från att äta dadlar..

SR - 10 timmar sedan

Sista valomgången i Indien

Just nu pågår den sjunde och sista valomgången i det som kallas världens största val. Parlamentsvalet i Indien där över 900-miljoner människor har haft möjligheten att rösta och det hela kan avgöras när dom sista rösterna idag läggs i den viktiga delstaten Uttar Pradesh..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.