DN > Ekonomi

Monday, 20 May, 02:44

DN - 16 maj 19 kl. 12:04

Magdalena Andersson: Moderaterna försöker skicka försvarsnotan till migRiksdagens alla partier har enats om att höja Sveriges försvarspolitiska ambitioner. Men frågan om prislappen har spräckt samarbetet i den blocköverskridande försvarsberedningen. – Jag är inte beredd att skriva under på 30 miljarder, säger finansminister Magdalena Andersson (S)..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Andersson, Sveriges, Magdalena Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Magdalena, Andersson, Moderaterna, försöker, skicka, försvarsnotantill mig
Cornucopia - 24 apr 15 kl. 08:08

Magdalena Andersson: (s) vill ändra ränteavdraget - stoppas av (m)

Finansminister Magdalena Andersson medger nu att Socialdemokraterna och regeringen vill förändra eller rent av slopa ränteavdraget, men skyller sin brist på handling på Moderaterna. Man vågar helt enkelt inte genomföra en sådan reform på egen hand, då väljarnas dom skulle bli hård.

Schibsted/SvD skriver:"Nu är [frågan om ränteavdraget] inte aktuell eftersom det största oppositionspartiet inte vill diskutera den.

Cornucopia - 28 dec 15 kl. 13:09

Magdalena Andersson kallar 50 000:- i månaden för "miljoninkomster"

Finansminister Magdalena Andersson (s) visar återigen upp sina matematikkunskaper, sk socialistisk matematik. Hon kallar nämligen en månadslön på 50 000:- kronor före skatt för "miljoninkomster".

Från årsskiftet höjs marginalbeskattningen med tre procentenheter för inkomster över 50 000:- SEK, dvs en inte helt ovanlig inkomst för en erfaren tjänsteman i Stockholm i åldern 40+.

Dagens PS - 29 aug 17 kl. 15:38

Magdalena Andersson träder upp för Löfven

Finansministern angriper Jimmie Åkesson och allianspartierna. I går kunde DagensPS, med hänvisning till Ekot i Sveriges Radio, berätta att Sverigedemokraternas partiordförande Jimmie Åkesson kräver statsminister Stefan Löfvens avgång med anledning av it-haveriet på statliga Transportstyrelsen. Åkesson förklarade att han inte tror på Löfvens påståenden om att han inget visste om vad som pågick och på Facebook skriver SD-ledaren om att var och en ”får själv bedöma trovärdigheten i de förklaringar vi fått.

Barometern - 10 feb 14 kl. 07:05

Välkommen till Kalmar län, Magdalena Andersson

I dag, måndag, är Socialdemokraternas Magdalena Andersson i Kalmar län. Bland mycket annat ska hon besöka duktiga restauranger i Kalmar. Jag vill då passa på att fråga dig om den socialdemokratiska dubbelstöten mot unga utan jobb här i Småland och på Öland.

Regeringen - 14 okt 16 kl. 10:38

Magdalena Andersson besöker Wien

På måndag den 17 oktober besöker finansminister Magdalena Andersson Wien i Österrike..

Regeringen - 27 jan 17 kl. 15:16

Magdalena Andersson och Per Bolund besöker Umeå och Örnsköldsvik

Måndagen den 30 januari besöker finansminister Magdalena Andersson och finansmarknadsminister Per Bolund Umeå och Örnsköldsvik. De håller bland annat en gemensam pressträff och en föreläsning på Umeå Universitet..

Regeringen - 23 feb 18 kl. 13:22

Statsminister Stefan Löfven och finansminister Magdalena Andersson besöker Gällivare 27 februari

Under tre dagar i februari ger sig statsminister Stefan Löfven ut på en resa i landet med fokus på sjukvård. Temat för den andra dagen är trygg vård i hela landet då statsministern besöker Gällivare tillsammans med finansminister Magdalena Andersson. Dagen inleds med ett besök på ambulanshelikoptern för att sedan fortsätta till Gällivare sjukhus, därefter fortsätter besöket på Laponia hälsocentral.

Regeringen - 21 okt 16 kl. 14:38

Finansminister Magdalena Andersson till London

Måndagen den 24 oktober besöker finansminister Magdalena Andersson London..

Regeringen - 17 jan 18 kl. 09:00

Statsminister Stefan Löfven och finansminister Magdalena Andersson uppmärksammar sänkt pensionärsskatt

På torsdag den 18 januari besöker statsministern Stefan Löfven och finansminister Magdalena Andersson PRO Stockholms IT-utbildning för äldre och uppmärksammar den första utbetalningen av pension med lägre skatt..

Cornucopia - 22 okt 14 kl. 11:11

Magdalena Andersson sänker skatten för höginkomsttagare

Finansminister Anders(s)on satt i Agenda och försökte förklara att höjd lön leder till att man betalar mer skatt, men att det inte är en skattehöjning. Vederbörande är dock inte så värst begåvad, utan i själva verket sänker (s)ocialistregimen skatten för höginkomsttagare. Jag anmäler alltså härmed avvikande åsikt.

Fler nyheter från DN

DN - 9 timmar sedan

Boeing erkänner fel i 737 Max-planens flygsimulatorer

346 personer omkom i två krascher med Boeings 737 Max-plan.  Nu har bolaget tvingats åtgärda ett fel i programvaran för flygsimulatorer som används för att återskapa förhållandena vid olyckorna – ännu ett hårt slag mot företagets varumärke..

DN - 20 timmar sedan

Ny Leaf tar plats i långdistansklubben

OSLO. Efter att ha kört 5,5 mil med en Nissan Leaf så har batteriet alltjämt 83 procent av sin effekt kvar och en räckvidd på 33,9 mil – allt enligt färddatorn. Välkommen till elbilarnas distansklubb, Leaf!.

DN - Igår: 08:40

Kungligt kul på hjul i veteranmopedrally

DN Motors utsände Kalle Holmberg i full fart genom slalomprovet på Spånga torg. På en vit Puch Florida av årsmodell 1962, en gång körd av en ung Carl Gustaf. Kronprinsen fick den i present på sin 16-årsdag.

DN - I förrgår: 15:16

Trump skjuter på beslut om biltullar

Trumpregeringen skjuter upp beslutet om att införa tullar på bilar och bildelar till USA i ett halvår, rapporterar Reuters med hänvisning till ett uttalande från Vita huset. Beskedet öppnar upp för fortsatta handelssamtal med EU och Japan..

DN - I förrgår: 13:23

Efter Brexit sätter Magdalena Andersson sitt hopp till ”Nya Hansan”

Hennes viktigaste bundsförvant i EU, Storbritannien, är på väg ut.  Men efter Brexit ser finansminister Magdalena Andersson nya samarbetsmöjligheter och 27 kvarvarande EU-länder som har kommit varandra närmare. Hoppet står till en grupp som kallar sig Nya Hansan..

DN - I förrgår: 09:49

Easyjet varnar för tuff tid för flygsektorn

Det brittiska lågprisflygbolaget Easyjet varnar för tuffa tider för flygsektorn, med fallande intäkter per flygstol i höst..

DN - 16 maj 19 kl. 17:18

Slut på skattefria pensioner – Sverige och Portugal överens

BRYSSEL. Sverige har kommit överens med Portugal om ett nytt skatteavtal. Därmed blir det stopp för tidigare börs-vd:ar och andra att flytta till landet för att slippa skatt på sina fallskärmar och tjänstepensioner..

DN - 15 maj 19 kl. 11:13

Kort räckvidd med el för Peugeots laddhybrid 508

Nu ska PSA-gruppens bilar med Peugeot, DS, Citroën och Opel elektrifieras. I slutet av det här året kommer en rad elbilar och laddhybrider.  Vi har nu provkört en av dem – laddhybriden Peugeot 508..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.