DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 09:14

DI - 16 maj 19 kl. 11:55

Di:s experter: Se upp – väldigt många blandfonder är dåligaI floran av sparalternativ med medelhög risk finns både bottennapp och vinnarmodeller. I podden Smarta Pengar går Di:s experter Hans Bolander och Jenny Petersson igenom vad du bör tänka på..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Smarta Pengar, Di, Hans Bolander, Jenny Petersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Di:s, experterSe upp , väldigtmånga , blandfonderär , dåliga
DN - 26 maj 15 kl. 09:36

Experter varnar för den populära sparformen


Svenskarna har kastat in pengar i blandfonder de senaste åren och fått en bra avkastning. Men nu varnar experter för riskerna i spar­formen..

YLE - 08 feb 16 kl. 13:06

Arbetslösa it-experter får nytt jobb i tillväxtföretag

Snabbt växande företag har börjat ordna egna rekryteringsutbildningar för att få lämplig personal. För arbetslösa är det här ett sätt att få nytt jobb. På it-företaget Sofigate i Esbo går 14 arbetslösa it-experter en skräddarsydd utbildning för att kunna börja jobba på företaget.

YLE - 22 okt 16 kl. 06:05

Experter varnar för kryptovalutan Onecoin

Experter varnar för kryptovalutan Onecoin Kryptovalutan Onecoins budskap har spridits över Finland. Grandiosa möjligheter målades upp på rekryteringsmöten. I dag är det tystare.

YLE - 23 aug 16 kl. 10:35

Låglönejobb sågas av experter: Inget tyder på att de ökar sysselsättningen

Det finns ingen forskning som tyder på att lägre löner skulle ge fler jobb och en lägre arbetslöshetsgrad. Det säger två ekonomiska experter som Yle Nyheter talat med. Idén om att sänka lönerna för att få ut fler arbetslösa i arbetslivet har blivit en populär idé.

Dagensanalys.se - 08 dec 16 kl. 12:12

17 experter tycker till om Sveriges digitala valuta

Här är de 25 heta personerna som ingår i KIA-index expertteam och som ska vidareutveckla den digitala valutan under 2017. Vi har intervjuat 17 av dem. här kan du läsa om deras åsikter, tankar och visioner.

Dagens PS - 09 aug 17 kl. 08:03

Ny pengasmäll hotar Borg: ”Väldigt illa”

Anders Borgs varumärke som ansedd föreläsare har fått sig en rejäl törn, enligt PR-experter som Svenska Dagbladet talat med. (Foto: TT) Som DagensPS.se skrivit om tidigare innebär Anders Borgs (M) avhopp från Stenbecksfärens maktbolag Kinneviks styrelse att arvodet på omkring en miljon kronor går förlorat och sedan dess har ex-ministern även lämnat toppuppdraget som rådgivare finanshuset Citigroup, i kölvattnet av skandalkvällen i skärgården häromveckan.

YLE - 02 dec 15 kl. 04:11

Experter: Nu finns det risk för politiskt våld

Vätskeattacken mot finansminister Alexander Stubb i början av veckan var en varningssignal. Det finns risk för politiskt våld, säger experter. Speciellt utsatta är politiker som i likhet med Alexander Stubb (Saml) väcker starka känslor.

Dagensanalys.se - 07 jun 18 kl. 13:00

Nya digitala experter till Sveriges Annonsörer

För att möta den ökande efterfrågan från medlemmarna förstärker intresseorganisationen Sveriges Annonsörer nu med nya digitala experter. Organisationen knyter till sig de digitala rådgivarna Daniel Ekbladh och Tommy Perlhamre. De digitala medierna har tagit allt större del av annonsörernas budget.

BT - 18 dec 12 kl. 09:41

Experter möts om främmande kräfta

Frågan om hur man ska kunna stoppa spridning av den nyligen funna främmande arten marmorkräfta i Märstaån diskuteras av experter vid ett möte på onsdagen. De är oroliga för att marmorkräftan ska få fotfäste i landet och hota andra kräftarter med smittsamma sjukdomar.
Det krävs snabba åtgärder för att hindra arten att sprida sig, enligt Sofia Brockmark, som är utredare vid Havs- och vattenmyndigheten.

YLE - 15 maj 13 kl. 16:36

Energi, plast och päls är Österbottens framtid säger EU-experter

Österbotten borde satsa på energiteknologi, kompositplastteknologi, pälsindustri och marinteknologi och -service i framtiden. Det här tycker experter från EU nätverket S3 som är på besök i Vasa. De är här för att ge konstruktiv kritik och hjälpa regionen att skapa så kallade smarta strategier för sin utveckling.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Positivt utfall i skiljeförfarandet som påkallats av Danir AB

Idag har dom meddelats i skiljeförfarandet som påkallats av Danir AB gällande ytterligare köpeskilling i förbindelse med ÅF Pöyrys förvärv av Epsilon Holding AB 2012..

DI - 15 minuter sedan

Industrivärden mångmiljonköper röststarka Volvo-aktier

Industrivärden har köpt Volvo A-aktier för drygt 800 miljoner kronor, enligt ägardatatjänsten Holdings..

DI - 30 minuter sedan

Mats Torstendahl ny ordförande i SwedSecs styrelse

Vid SwedSecs årsstämma den 23 maj utsågs Mats Torstendahl till ny styrelse-ordförande. Vid stämman valdes också Urban Funered och Rikard Josefson till styrelseledamöter..

DI - 30 minuter sedan

Fraktjättens siffror strax under ytan

Det danska konglomeratet Maersk redovisar ett ebitda-resultat på 1.236 miljoner dollar för det första kvartalet 2019.  .

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen väntas inleda fredagen med uppgång

Stockholmsbörsen ser ut att inleda fredagen med en uppgång efter torsdagens tunga fall i spåren av oron kring handelssamtalen..

DI - 30 minuter sedan

Cloettas IR-chef lämnar bolaget

Konfektyrbolaget Cloettas IR- och kommunikationschef Jacob Broberg har beslutat sig för att lämna bolaget för en liknande roll i ett annat bolag. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 45 minuter sedan

Storbanken sänker räntan på bolån

Handelsbanken sänker räntan på bolån med fem års bindningstid..

DI - 45 minuter sedan

Styrelsen för Binero Group gör en strategisk översyn för att renodla affärerna Cloud & Solutions och Webbhosting

Bakgrunden till styrelsens strategiska översyn är dels att renodla det nya tillväxtområdet med helhetslösningar för kunders publika, privata och hybrida molntjänster, dels att synliggöra storleken på webbhostingområdet. Av Bineros totala årliga omsättning  på drygt 130 Mkr kommer cirka 100 Mkr från Webbhosting och drygt 30 Mkr från Cloud & Solutions..

DI - 45 minuter sedan

Inditex har utsett bolagets operativa chef till ny vd

Inditex, som bland annat äger Zara, har utsett sin nuvarande operativ chef (COO) Carlos Crespo till vd. Han ersätter Pablo Isla som kvarstår i sin roll som verkställande ordförande. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Storägarnas aktier i börsraketen såldes med 10 procents rabatt

Carnegie och Pareto har nu genofört försäljningen av flera storägares aktier i börsraketen Powercell. Försäljningen genomfördes med 10 procents rabatt mot gårdagens stängningskurs..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.