DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 09:32

DI - 16 maj 19 kl. 11:46

EU dömer Barclays, Citi, RBS och JP Morgan till miljardböterEU-kommissionen dömde på torsdagen Barclays, RBS, Citigroup, JP Morgan och MUFG till 1,07 miljarder euro i böter för att ha drivit två karteller på valutamarknaden..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Barclays, RBS, JP Morgan, Morgan, MUFG

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU dömer, Barclays, Citi, RBSoch JP , Morgantill , miljardböter
DI - 26 jan 15 kl. 15:10

Guldrallyt snart över bedömer Barclays

Guldet har gått starkt på sistone men Barclays bedömer nu att den senaste tidens rally snart är över och att nedgången fortsätter under året. Det framgår av en analys från banken, rapporterar Mineweb..

DI - 01 feb 18 kl. 06:53

Ericsson-kursen ska ner ännu mer, bedömer Barclays analytiker

Barclays Capital sänker riktkursen för Ericsson till 46 kronor från 50 kronor. Rekommendationen jämvikt upprepas..

PrivataAffärer - 15 nov 17 kl. 10:22

Barclays spår rejäl extrautdelning från Atlas Copco

En extrautdelning på 20 kronor per aktie i Atlas Copco, motsvarande en kapitalutskiftning på 24,6 miljarder kronor, tycks allt mer sannolik. Det bedömer Barclays efter verkstadskoncernens kapitalmarknadsdag på tisdagen....

Affärsvärlden - 17 feb 16 kl. 16:15

Barclays ser lättnad för USA:s inflation

Dagens amerikanska producentprisstatistik visade en starkare prisutveckling än väntat för januari månad. Datan indikerar att delar av svagheten i inflationen kan vara på väg att avta, bedömer Barclays Capital..

Realtid - 25 sep 12 kl. 16:48

RBS roll i skandal större än befarat

När det framkom att brittiska storbanken Barclays manipulerat referensräntor ledde det till böter på 3 miljarder kronor samt styrelseordförandes och vd:s avgångar. Nu finns uppgifter om att skotska storbanken RBS inblandning är mer omfattande än väntat..

Kristianstadsbladet - 20 jun 13 kl. 09:07

Brittiska banker behöver mer pengar


Fem brittiska bankkoncerner hade vid det senaste årsskiftet en samlad kapitalbrist på 27,1 miljarder pund, omkring 270 miljarder kronor. Det uppger Prudential Regulation Authority (PRA), den del av den brittiska centralbanken som övervakar bankerna. I mars uppskattades PRA kapitalbristen till 25 miljarder pund.

PrivataAffärer - 18 jan 19 kl. 15:08

Barclays: Gruvbolaget höjs till övervikt

Det skriver brittiska Barclays i en färsk analys, där rekommendationen höjs till övervikt från jämvikt och riktkursen skruvas upp till 255 kr från 230 kr. ”Vi uppgraderar Boliden mot bakgrund av en minimal exponering mot koldioxidrisken, i kombination med att utsikterna förbättras gällande zinkpriserna samtidigt som risken för en starkare svensk krona är begränsad och resultatet bör förbättras i det fjärde kvartalet”, skriver bankens analytiker. Zinkpriset bör alltså stiga framöver, då de globala lagren är låga och utbudet begränsas av miljöskäl i Kina medan nya produktionsanläggningar i Europa ännu dröjer, resonerar Barclays.

Realtid - 03 maj 12 kl. 13:20

Citigroup rekryterar från Barclays

Thor Askeland blir chef i Norden för Citi Private Banks affärsområde Family Office..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Flygbolagen lyfter, tror Citi

De stora europeiska flygbolagen kommer bli väsentligt mer lönsamma under 2013. Och i SAS är det just nu köpläge, enligt den amerikanska storbanken Citis analytiker. Vinstmarginalerna för flygbolagen väntas bli fördubblade under 2013, från cirka 2 procent 2012.

TA - 21 jan 13 kl. 10:04

Flygbolagen lyfter, tror Citi


De stora europeiska flygbolagen kommer bli väsentligt mer lönsamma under 2013. Och i SAS är det just nu köpläge, enligt den amerikanska storbanken Citis analytiker.Vinstmarginalerna för flygbolagen väntas bli fördubblade under 2013, från cirka 2 procent 2012.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Positivt utfall i skiljeförfarandet som påkallats av Danir AB

Idag har dom meddelats i skiljeförfarandet som påkallats av Danir AB gällande ytterligare köpeskilling i förbindelse med ÅF Pöyrys förvärv av Epsilon Holding AB 2012..

DI - 45 minuter sedan

Industrivärden mångmiljonköper röststarka Volvo-aktier

Industrivärden har köpt Volvo A-aktier för drygt 800 miljoner kronor, enligt ägardatatjänsten Holdings..

DI - 45 minuter sedan

Mats Torstendahl ny ordförande i SwedSecs styrelse

Vid SwedSecs årsstämma den 23 maj utsågs Mats Torstendahl till ny styrelse-ordförande. Vid stämman valdes också Urban Funered och Rikard Josefson till styrelseledamöter..

DI - 1 timme sedan

Fraktjättens siffror strax under ytan

Det danska konglomeratet Maersk redovisar ett ebitda-resultat på 1.236 miljoner dollar för det första kvartalet 2019.  .

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen väntas inleda fredagen med uppgång

Stockholmsbörsen ser ut att inleda fredagen med en uppgång efter torsdagens tunga fall i spåren av oron kring handelssamtalen..

DI - 1 timme sedan

Cloettas IR-chef lämnar bolaget

Konfektyrbolaget Cloettas IR- och kommunikationschef Jacob Broberg har beslutat sig för att lämna bolaget för en liknande roll i ett annat bolag. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Storbanken sänker räntan på bolån

Handelsbanken sänker räntan på bolån med fem års bindningstid..

DI - 1 timme sedan

Styrelsen för Binero Group gör en strategisk översyn för att renodla affärerna Cloud & Solutions och Webbhosting

Bakgrunden till styrelsens strategiska översyn är dels att renodla det nya tillväxtområdet med helhetslösningar för kunders publika, privata och hybrida molntjänster, dels att synliggöra storleken på webbhostingområdet. Av Bineros totala årliga omsättning  på drygt 130 Mkr kommer cirka 100 Mkr från Webbhosting och drygt 30 Mkr från Cloud & Solutions..

DI - 1 timme sedan

Inditex har utsett bolagets operativa chef till ny vd

Inditex, som bland annat äger Zara, har utsett sin nuvarande operativ chef (COO) Carlos Crespo till vd. Han ersätter Pablo Isla som kvarstår i sin roll som verkställande ordförande. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Storägarnas aktier i börsraketen såldes med 10 procents rabatt

Carnegie och Pareto har nu genofört försäljningen av flera storägares aktier i börsraketen Powercell. Försäljningen genomfördes med 10 procents rabatt mot gårdagens stängningskurs..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.