Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Friday, 24 May, 19:38

Trelleborgs Allehanda - 16 maj 19 kl. 11:00

Företagare om p-problemen i industriområdetFöretagarna i Västra industriområdet är tacksamma för att det görs fysiska åtgärder i området, och enligt vissa har det blivit bättre. Men flera påpekar att man bara förflyttat problemet..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Västra

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företagareom , p-problemeni , industriområdet
YLE - 29 apr 17 kl. 15:12

Glädje i Dalsbruk efter att industriområdet äntligen såldes

Beskedet att kommunen och lokala företag köper upp Valsverksholmen i Dalsbruk tas emot med glädje på orten. De ortsbor som Yle Åboland talat med hoppas nu att affären blåser nytt liv i Dalsbruk. Att området tas över av lokala krafter uppskattas särskilt.

YLE - 05 apr 17 kl. 12:39

Industriområde i Vikby klart för inflyttning

Området ligger intill det befintliga industriområdet, på ett 47 hektar stort område vid korsningen mellan motorvägen och riksväg 8. Korsholms kommun och WasaGroup hoppas locka internationella företag. Det hela har gått fort.

Skånskan - 25 maj 16 kl. 14:00

Väg inom industriområde dras om

höör Etableringen av tomter på industriområde Nord närmar sig och enligt ledande politiker är intresset stort. Men först måste göras detaljplanen göras om.Det var kommunstyrelsen som i förra veckan beslutade att ändra planen för industriområde Nord.

YLE - 08 aug 16 kl. 06:00

Trötta R-kioskföretagare sliter hårt med postens paket

R-kioskföretagares offentliga bokslut visar att en majoritet av de som erbjuder postens service gjorde en förlust i fjol. Flera köpmän pekar ut postens tjänster som en orsak till det dåliga resultatet. Harri är utbildad tradenom och har tidigare jobbat i it-branschen.

HBL - 04 jun 14 kl. 16:39

Studie: Invandrarföretagare bortglömd resurs

Företagare med invandrarbakgrund är en outnyttjad resurs i Finland. Det visar Magmas nya enbart finska studie YrittäjänäSuomessa – maahanmuuttajataustaistenyrittäjienkokemuksia.Enligt studien, som gjorts av kulturforskare Katja Bloigu, går landet miste om nya företag eftersom det bland annat saknas rådgivning som riktar sig till invandrare.

YLE - 25 nov 15 kl. 17:16

Stressade företagare sover för lite

Kvinnliga företagare sover för lite och för drabbas ofta av sömnlöshet, visar en färsk undersökning som Arbetshälsoinstitutet har gjort bland kvinnliga företagare. De kvinnor som deltog i undersökningen uppgav att de dagligen hade ett sömnunderskott på två timmar eller mera och var femte upplevde dagligen symptom på sömnlöshet. Den genomsnittliga arbetstiden var 48 timmar per vecka, vilket betyder att en del av kvinnorna arbetade betydligt mera än 50 timmar i veckan.

Skånskan - 23 mar 18 kl. 14:00

Årets stjärnföretagare fick träffa prins Daniel

ystad 21-årige Albin Sandell tog emot utmärkelsen Ystads och Österlens stjärnföretagare 2018 på Ystads teater i onsdags.Han startade företaget Swejoy förra året som säljer måltider i kak- och pulverform. Företaget växte så snabbt att han samma år måste flytta till en större lokal på östra industriområdet.

Skånskan - 03 jan 16 kl. 09:00

Företagare vill ta Eslöv till nya höjder

Eslöv/Landskrona Eslöv kan få en egen flygplansfabrik. Företaget Blackwing diskuterar med kommunens industrifastighetsbolag om att få en fabrik mot att Eslöv får upp till 50 arbetstillfällen.
Flygplanen som Blackwing bygger är ultralätta och lockar främst fransmän och tyskar.

Skånskan - 20 aug 13 kl. 17:58

Möte om säkrare industriområde

Vad kan man egentligen göra för att skrämma bort klåfingriga tjuvar från industriområdet? Det var frågan på agendan när företagare träffade representanter från Eslövs kommun och polisen vid ett möte på tisdagen..

YLE - 25 nov 15 kl. 05:41

Lovisaföretagare: ”Vi kan klara oss utan posten en tid”

Poststrejken har tvingat östnyländska företag att tänka om. Kristian Willner på tryckeriet Tarra-Tac i Lovisa fick anlita en budfirma för att leveranserna ska hinna fram till kunderna i tid. Företaget Tarra-Tac på industriområdet i Lovisa producerar klistermärken och etiketter för maskiner inom industrin.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Europaval utan stjärnor

Vilsen i valbåset? Du är förlåten, kandidaterna och partierna har inte tagit dig på tillräckligt stort allvar. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Fotbolls-VM i Stadsparken

Damernas VM i fotboll kommer att sändas på storbildsskärm i Trelleborgs stadspark i sommar. Lokala fotbollsföreningar kommer att närvara och bjuda på aktiviteter. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Så blir helgvädret: Njut i solen – men ha regnkläderna redo

Lördag eftermiddag ser ut att bjuda på helgens bästa chans för njutning i solen, men ha regnkläderna i beredskap..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Trelleborgare ställer sig bakom Greta och klimatet

Över hela världen demonstrerar under fredagen tusentals människor i Greta Thunbergs anda, för att uppmärksamma miljöfrågorna. Även i Trelleborg ordnades det demonstration. ”Det är lika angeläget för oss som det är för Stockholm,” säger initiativtagaren Sara Hansen..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

De fyra misstänkta inbrottstjuvarna har släppts

De fyra unga män som tidigare i veckan greps misstänkta för ett lägenhetsinbrott i Trelleborg har försatts på fri fot. Men misstankarna mot dem kvarstår. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Bostad: Här är Skånes dyraste gator – Vellinge ligger i topp

Hälften av Skånes tio dyraste snittpriser finns i Vellinge kommun, enligt Fastighetsbyråns genomgång av de dyraste adresserna i länet..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 11:40

Trots fackens protester — hon blir ny hög chef

Nu är det klart att Pia Lundbom blir ny hälso- och sjukvårdsdirektör i Region Skåne. Detta trots att samtliga fack var emot att hon skulle ha den tjänsten..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Årets företagare: Musiker och handlare prisades

En handlare som vågade satsa på en nedläggningshotad butik, och en musiker som satt Vellinge på världskartan. Fredrik Göransson och Anderz Wrethov är ”årets företagare” i Vellinge. .

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Trelleborgare körde om polis – gasade på i över 160

En man bosatt i Trelleborg var på väg till Malmö, och upplevde det som han blev förföljd. När han kom fram visade det sig att föraren som följt efter honom var en polis. Nu döms mannen för vårdslöshet i Trafik..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Inbrott: Krossade fönster till butik – stal kassalåda med kontanter

Natten mellan onsdag och torsdag bröt sig okända gärningsmän in i en butik på Räng Sandsvägen, och stal en kassa låda med drygt 7 000 kronor i..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.