DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 07:21

DI - 16 maj 19 kl. 11:11

Soros har handlat fler konvertibler i Tesla, köpt aktier i LyftMiljardären George Soros investeringsbolag, Soros Fund Management, hade ökat antalet konvertibla obligationer i Tesla till 37,5 miljoner per sista mars. Det framgår av inskickade dokument, skriver Reuters..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tesla, Lyft, George Soros, Fund Management, Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Soroshar , handlat, fler, konvertibleri , Tesla, köpt, aktier, i Lyft
Dagens PS - 30 maj 18 kl. 08:37

Soros: ”Existentiell kris” hotar EU

Miljardären och finansmannen befarar det värsta. ”Allt som skulle ha kunnat gå fel har gått fel för EU”, sade ungraren George Soros under ett möte som organiserats av tankesmedjan European Council on Foreign Relations, rapporterar Financial Times. Enligt den kände valutaspekulanten, som knäckte både pundet och kronan i början av 1990-talet, är det tre stora utmaningar som EU har att tampas med; flyktingkrisen, åtstramningspolitiken från förra finanskrisen samt att medlemsländer lämnar unionen, Storbritanniens exit, den så kallade brexit, icke att förglömma.

E24 - 30 mar 12 kl. 07:52

Elekta:sÄtter villkor emission konvertibler,teckningskurs 20kr

Styrelsen i Elekta har fastställt villkoren för emissionen av konvertibler som beslutades den 2 mars 2012. Företrädesemissionen av konvertibler är villkorad av den extra bolagsstämmans godkännande den 2 april 2012. Teckningskursen är 20 kronor per konvertibel, vilket motsvarar en total emissionslikvid om cirka 1.

Helsingborgs Dagblad - 27 jan 16 kl. 07:12

Kina varnar Soros för att spekulera

Kinesiska medier varnar investeraren George Soros från att spekulera i den försvagade kinesiska yuanen och Hongkongdollarn.Under rubriken "Tänk efter innan (du) deklarerar krig mot Kinas valuta" skriver kommunistpartiets tidning Folkets dagblad i sin engelska utgåva att "Soros utmaning mot renminbi (yuan) och Hongkongdollar är dömda att misslyckas, det är ingen tvekan om det."Miljardären Soros sade till Bloomberg TV förra veckan att han ser framför sig en hårdlandning för Kinas ekonomi som bidrar till global deflation.

Dagens PS - 16 maj 18 kl. 07:42

Soros plöjer ned 300 miljoner i Tesla

Miljardären och investeraren George Soros har köpt 35 miljoner dollar i obligationer i Tesla, enligt inskickade dokument till den amerikanska finansinspektionen, SEC. Det rapporterar Reuters. Det handlar om konvertibla obligationer som hans Soros Fund Management plockat upp och som löper ut i mars nästa år.

Dagens PS - 16 maj 18 kl. 07:42

Soros plöjer ned 300 miljoner i Tesla

Miljardären och investeraren George Soros har köpt 35 miljoner dollar i obligationer i Tesla, enligt inskickade dokument till den amerikanska finansinspektionen, SEC. Det rapporterar Reuters. Det handlar om konvertibla obligationer som hans Soros Fund Management plockat upp och som löper ut i mars nästa år.

Dagens PS - 23 nov 18 kl. 08:52

Soros efter angreppen: Granska Facebook!

Miljardären George Soros filantropiska välgörenhetsorganisation vill att kongressen granskar Facebook, skriver New York Post. Detta kommer efter att Facebook erkänt att man anlitat ett företag att utreda Soros sedan denna uttryckt sig negativt om den sociala mediajätten under Davos-mötet. Soros sade att Facebook var ett hot mot samhället vilket fick Facebook att reagera.

Kristianstadsbladet - 24 okt 13 kl. 18:20

Soros-stöd för Hillary Clinton


George Soros, miljardär och demokratimecenat, stöder försöken att övertala USA:s förra utrikesminister Hillary Clinton att ställa upp i presidentvalet 2016, uppgav en talesman på torsdagen.Soros, 83 år, har lovat 25 000 dollar till lobbygruppen Ready For Hillary, som beskrivs som den största och resursstarkaste oberoende grupp som verkar för Clinton. Hillary Clinton uppfattas som favorit till att få Demokratiska partiets nominering, om hon väljer att ställa upp.

BT - 24 okt 13 kl. 18:23

Soros-stöd för Hillary Clinton

George Soros, miljardär och demokratimecenat, stöder försöken att övertala USA:s förra utrikesminister Hillary Clinton att ställa upp i presidentvalet 2016, uppgav en talesman på torsdagen. Soros, 83 år, har lovat 25 000 dollar till lobbygruppen Ready For Hillary, som beskrivs som den största och resursstarkaste oberoende grupp som verkar för Clinton. Hillary Clinton uppfattas som favorit till att få Demokratiska partiets nominering, om hon väljer att ställa upp.

DN - 03 apr 18 kl. 01:17

Hatkampanjen mot Soros trappas upp inför valet

Finansmannen George Soros spelar huvudrollen i ett val han inte deltar i, i ett land han lämnade 1947. Han spelar rollen som Ungerns fiende nummer ett. Hatkampanjen mot Soros har lyckats så väl att ungerska barn tror att Soros är djävulen själv..

Dagens PS - 23 okt 18 kl. 10:52

JUST NU: Sprängladdning vid Soros bostad

En sprängladdning har hittats i en brevlåda utanför miljardären George Soros hus i delstaten New York. Soros själv var inte hemma när sprängladdningen hittades och enligt New York Times har polisen detonerat den under kontrollerade former, rapporterar Sveriges Radio. Soros är ursprungligen från Ungern och har varit starkt kritisk mot den sittande regeringen för att driva en nationalistisk agenda.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

USA vill kunna rikta tullar mot länder med undervärderad valuta

Trump-administrationen förbereder ett lagförslag om att kunna införa tullar på varor från länder som manipulerar sina valutor. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Lundin Mining säljer innehav i koboltverksamhet

Lundin Mining har sålt sitt innehav i det finska koboltraffinaderiet i Kokkola. Försäljningen genomförs via det samriskbolag som gruvföretaget har tillsammans med Freeport-McMoRan..

DI - 30 minuter sedan

Succéchefens styckning kastar om spelplanen

De nordiska teleoperatörernas strategiska vägval spretar åt alla håll. Mest omvälvande är kursändringen i danska TDC. Efter det avbrutna förvärvet av MTG:s tv-verksamhet och utköpet från börsen, klyvs nu bolaget under ledning av Tele2:s tidigare succé-vd Allison Kirkby.

DI - 30 minuter sedan

Dollarn tappar efter svag data

New Yorkbörserna sjönk på torsdagen och Asienbörserna är överlag svagt ned på fredagen, även om det skett en viss stabilisering efter en vecka av nedgångar. .

DI - 45 minuter sedan

Investmentbolaget återköper egna aktier

Investmentbolaget Naxs återköpte ett stort block av egna aktier på Stockholmsbörsen i går..

DI - 1 timme sedan

Morgonkoll: Blandad utveckling på Asienbörserna

Asienbörserna utvecklas blandat i fredagshandeln efter gårdagens breda nedgångar. Rädsla för en utdragen handelskonflikt fortsätter tynga humöret..

DI - 1 timme sedan

Kärn-KPI stiger i Japan

Kärn-KPI (KPI exklusive färska livsmedel) för hela Japan steg 0,9 procent i april jämfört med samma månad året före..

DI - 1 timme sedan

Trump: Huawei-lösning ryms inom ramen för handelsavtal

USA:s president Donald Trump sade på torsdagen att klagomålen riktade mot kinesiska Huawei skulle kunna lösas inom ramen för handelssamtalen mellan USA och Kina..

DI - 1 timme sedan

Inget grönt ljus för 737 Max-plan

USA:s luftfartsmyndighet FAA kan komma att godkänna Boeings olycksdrabbade modell 737 Max för trafik igen redan om ungefär en månad, uppger källor för Reuters efter ett möte med flygmyndigheter från över 30 länder i Texas. Utåt lämnar dock FAA inget besked..

DI - 2 timmar sedan

Bytte H&M mot eget märke – deras barnkläder ger eko i världen

GÖTEBORG H&M:s tidigare designchef Margareta van den Bosch var den som först stakade ut Christin Kers karriär som barnklädesdesigner. Tillsammans med maken Andreas Claeson driver hon i dag det egna barnklädesmärket Duns Sweden med fokus på ekologiskt och färgstarka mönster..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.