Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 26 May, 11:36

Kristianstadsbladet - 16 maj 19 kl. 11:00

”Jag ville inte ha ett blodbad”Jim Jarmuschs "The dead don't die" är ingen vanlig zombiefilm. När regissören möter pressen på filmfestivalen i Cannes för att tala om sin zombiefilm ”The dead don't die” kommer konversationen snabbt in på miljökrisen..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Jarmuschs The, Cannes, The

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag ville inte ha ett blodbad
DI - 14 nov 15 kl. 00:30

Parisdådet: "Det var ett blodbad"

Radiojournalisten Julian Pearce var på konserthuset Bataclan när terroristerna slog till och han berättar för CNN om ett blodbad "Jag såg åtminstone 20 personer dödas och skadas. Det var ett blodbad. Ett blodbad.

Skånskan - 25 maj 16 kl. 13:17

Stockholms blodbad på Hipp

Kultur och Nöje Ni kan kalla mig Ernst, om Victoria Benedictssons sista natt, och Stockholms blodbad inleder säsongen 2016/2017 på Malmö Stadsteater. Det avslöjade avgående teaterchefen Petra Brylander på en presskonferens på Hipp på onsdagen.Motsättningar och konflikter och frågeställningar kring vem som är offer och förövare.

Skånskan - 12 sep 16 kl. 14:00

Humor, sång, dans och blodbad

Hösten på Hipp i Malmö inleds med ett dansk-svenskt samarbete som växer fram i en anda av ömsesidig beundran.
– Det är underbart att det finns en så stor lust att lära känna varandra. Även om vi ska döda er ...

BT - 18 mar 11 kl. 16:21

Blodbad i Jemen

Över 40 demonstranter har skjutits ihjäl och 100 skadats i ett blodbad vid universitetet i Sanaa i Jemen, uppger vittnen och läkare.
President Saleh har utlyst undantagstillstånd i landet och medborgarna förbjuds att bära vapen.
Enligt vittnen var det regimvänliga "ligister" som öppnade eld från byggnader nära torget mot demonstranterna som samlats efter fredagsbönen för att kräva president Ali Abdullah Salehs avgång.

Västerbottens Folkblad - 06 apr 13 kl. 02:00

Det blev inget blodbad

Det blev inget blodbad i profitfrågan. Som ledarsidan konstaterade redan i torsdags: ?Den som väntar på ett blodbad väntar förgäves.

BT - 27 jul 13 kl. 23:36

Många döda efter egyptiskt blodbad

Minst 70 människor har dödats i Egypten under den blodigaste dagen sedan Muhammad Mursi avsattes. Ett än värre blodbad väntas sedan militären lovat skingra de tusentals som samlats till stöd för den avsatte presidenten. Demonstranterna ska köras bort "så snart som möjligt med så små förluster som möjligt", meddelar inrikesministern Muhammad Ibrahim.

BT - 21 aug 14 kl. 15:32

Gick bärsärk: "Det var ett blodbad"

Den knarkpåverkade mannen fick ett djupt sår i handen. Sedan gick han bärsärk på hotellrummet. – Det såg ut som ett blodbad, säger en polis.

NSD - 01 jan 11 kl. 09:22

Midnattsmässa slutade i blodbad

En midnattsmässa slutade med blodbad i Alexandria i Egypten. En bilbomb sprängdes vid en kyrka och dödade över 20 en halvtimme in på det nya året. al-Qaida i Irak har hotat att utföra dåd mot landets kristna minoritet..

NSD - 11 feb 11 kl. 07:12

Varnar för blodbad i Egypten

Hosni Mubaraks besked att han blir kvar som president fick temperaturen hos de revolterande i Egypten att närma sig kokpunkten. En av tusentals protesterande varnar för blodbad när demonstrationerna sprider sig i Kairo..

UNT - 17 mar 11 kl. 12:23

Blodbad vid rymningsförsök i Iran

Ett misslyckat utbrytningsförsök ur ett iranskt fängelse började med mordbrand och slutade i blodbad i onsdags, rapporterar dagstidningen Khorasan..

UNT - 18 mar 11 kl. 14:27

Över 30 döda i blodbad i Jemen

Över 30 demonstranter har skjutits ihjäl och 100 skadats i ett blodbad vid universitetet i Sanaa i Jemen, uppger vittnen och läkare..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Man hittad skottskadad i Göteborg

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Polis avlossade vådaskott på polisstation

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Fischer: "Det låter värre än det är"

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

"Ibizagate" inte den första av FPÖ:s skandaler

Fyra gånger har högerpopulistiska FPÖ suttit i österrikiska regeringar. Fyra gånger har det slutat i krasch, konflikter och splittringar. Men inget slår den senaste skandalen.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Maxat med Osman ”Ozzy” Maxamed

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Klassikermöte väntar i Stanley Cup-finalen

Natten mot tisdag är det dags. Efter att ha spelat runt 100 matcher var ska St Louis och Boston göra upp om ishockeyn mest åtråvärda trofé – Stanley Cup. Här är en genomgång av lagens väg till finalen, historiken, duellerna och svenskarna..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Stefan Löfven: "Demokrati eller extremism"

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Professorernas bästa tips till osäkra väljare

Vallokalerna har öppnat och nu gäller det att bestämma sig. Är du osäker på parti eller kandidat i EU-valet? Misströsta icke – statsvetarprofessorerna Marie Demker och Tommy Möller ger sina bästa tips för att kunna fatta ett välgrundat beslut..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Humanister i motvind på universiteten

Antalet studenter som läser humaniora har minskat drastiskt de senaste åren – siffran är i dag den lägsta på minst 15 år..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

"Det faller de humanistiska ämnena på"

Allt färre studenter läser humanistiska ämnen på landets universitet. Problematiskt enligt vissa – logiskt enligt andra..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.