Skånskan > Opinion

Wednesday, 22 May, 05:12

Skånskan - 16 maj 19 kl. 10:57

Nytt inbrott i SmedjanTROLLENÄS Smedjan på Trollenäs gård har återigen haft inbrott, för andra gången på cirka en vecka. I tisdags kväll bröt sig någon in och stal lampa, kristallkrona, väggskåp och en taklampa..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Smedjan, TROLLENÄS Smedjan, Trollenäs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, inbrotti , Smedjan
Helsingborgs Dagblad - 09 jun 15 kl. 15:30

Nytt inbrott hos olycksdrabbad glasögonbutik

Glasögonbutiken Synsam har återigen drabbats av inbrott.
Det är tredje gången inom loppet av några veckor som optikern på Järnvägsgatan råkat ut för tjuvar. Nytt inbrott hos optiker Vid 02.

DalaDemokraten - 28 sep 16 kl. 13:29

Nytt inbrott i Sälen där märkeskläder stulits

Tidigt under onsdagmorgonen var det ett nytt inbrott vid Statoil på Fjällvägen i Sälen. Det som stals är Fjällrävenkläder, för ett par veckor sedan skedde ett liknande inbrott..

Dalarnas tidningar - 28 sep 16 kl. 13:29

Nytt inbrott i Sälen där märkeskläder stulits

Tidigt under onsdagmorgonen var det ett nytt inbrott vid Statoil på Fjällvägen i Sälen. Det som stals är Fjällrävenkläder, för ett par veckor sedan skedde ett liknande inbrott..

Kristianstadsbladet - 16 maj 12 kl. 07:19

Nytt inbrott på Konsum i Vä

Konsum i Vä har drabbats av ett nytt inbrott. Natten till onsdag bröt någon upp en dörr och gick in och stal cigaretter.
Butikens larm gick klockan 01.

BT - 15 aug 12 kl. 09:06

Nytt inbrott i parfymeri i Herrljunga

Thörnells Parfymeri i Herrljunga drabbades i natt av ett nytt inbrott. Det här var andra gången på fem dagar som tjuvar slog till mot butiken. I fredags stals en mängd parfymer av tre personer och polisen lyckades då gripa en 17-åring som är misstänkt för stöld.

Nya Wermlands Tidningen - 24 okt 12 kl. 11:23

Nytt inbrott på gymnasieskola

Natten mot onsdagen begicks ett nytt inbrott på Tingvallagymnasiet..

Helsingborgs Dagblad - 05 nov 12 kl. 13:26

Nytt inbrott på skejtpark

Byggarbetsplatsen för skejtparken i Örkelljunga har drabbats av ett nytt inbrott..

Nya Wermlands Tidningen - 28 jan 14 kl. 07:00

Tobaksbutik utsatt för nytt inbrott

Antons Tobak & Godis i Munkfors utsattes tidigt på tisdagsmorgonen för ett nytt inbrott..

Nya Wermlands Tidningen - 04 dec 15 kl. 15:33

Nytt inbrott på Ica

Ica Optimisten i Gustavsfors hade på nytt inbrott natten till fredag.Tjuvarna bröt sig in på lagret, men skrämdes uppenbarligen iväg av larmet..

Corren - 17 apr 16 kl. 12:40

Nytt inbrott i Godegårdstrakten

Nu har ett nytt inbrott rapporterats från Godegårdstrakten..

YA - 23 maj 16 kl. 11:20

Nytt inbrott i matvagn

Kött, kaffe och läsk stals vid ett nytt inbrott i matvagnen vid Gamla torg..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Mat för miljoner försvinner varje år

SJÖBO Mat som kastas, blir för gammal, mat som av olika skäl inte får användas nästa dag – kommunen har under den vecka mätt matsvinnet på äldreboenden och skolor.
Mätningen pekar mot att det försvinner mat för runt 1,8 miljon kronor årligen. Nu ska svinnet minskas.

Skånskan - 15 minuter sedan

Ringsjöverket byggs ut igen

STEHAG Sydvatten tar ett nytt steg för att utöka kapaciteten på Ringsjöverket. Snart startar en utbyggnad som kommer kosta runt 40 miljoner kronor.Ett gäng pinnar har körts ner i en gräsmatta inne på det inhägnade området vid Ringsjöverket i Stehag.

Skånskan - 15 minuter sedan

Mötesplatsen för nyanlända läggs ned

Skurup Mötis ska läggas ned, nyanlända som inte gör framsteg med SFI-undervisningen ska få indraget studiebidrag och nyanlända ska få låna pengar när de etablerar sig i kommunen.Det är några av förslagen i det nyligen antagna reformprogrammet för att sänka utbetalningarna av ekonomiskt bistånd.
Vid senaste kommunstyrelsemötet röstades förslaget igenom.

Skånskan - 12 timmar sedan

Mopedåkare skänker pengar

Sjöbo 6 524 kronor. Så mycket fick den nya mopedföreningen Sjöbo moppars in när de ordnade sitt första rally i lördags. Pengarna skänker de nu till Barncancerfonden.

Skånskan - 13 timmar sedan

Pine vågar ta plats

Litteratur/recension BOK
Allt jag inte kan säga
Författare: Emilie Pine
Översättning: Matilda Södergran
Förlag: Wahlström & WidstrandJag har en känsla av att det pågår en revolution inom litteraturen. Eller snarare är det en naturlig följd av den tystnad som bryts över världen kring allehanda upplevelser med patriarkala förtecken. Något som feministiska teoretiker ropat om i åratal, men som inte riktigt nått den breda massan förrän nu.

Skånskan - 13 timmar sedan

Åkesson besökte Höör

höör Det var inte bara Hörby som fick besök av Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson under måndagen. Åkesson passade också på att besöka Höör. Det var besöket i Hörby som fick de stora rubrikerna på grund av den turbulens som just nu finns inom partiet.

Skånskan - 13 timmar sedan

Klippte sönder staket

Tjörnarp Trafikverket har lämnat in en polisanmälan till Höörpolisen. Detta sedan okänd person klippt sönder ett staket vid tågstationen i byn. Det beräknas kosta 5 000 kronor att laga staketet..

Skånskan - 13 timmar sedan

Stal nycklar i bil

höör En bilägare som haft sin bil parkerad på pendlarparkeringen på Bangårdsgatan har haft inbrott i sin bil någon gång mellan den 12 och 20 maj. Tjuven har krossat rutan i förardörren och stulit ett par nycklar..

Skånskan - 13 timmar sedan

Källartjuv skänkte verktyg

höör En ägare till ett källarförråd på Bredgatan har haft påhälsning av okänt antal tjuvar. Brottstiden är osäker eftersom den boende inte varit i sitt källarförråd sedan december förra året. I dagarna upptäckte hon att okänd person brutit upp dörren till förrådet och gått igenom flera plastpåsar med innehåll.

Skånskan - 12 timmar sedan

Sagostund i Videdalsparken

Malmö Kan man vara tre och leka tillsammans? Får alla vara med? Det var några av frågorna som karaktärerna Drutten och Plutten brottades med när Husiebiblioteket bjöd in till en dramatiserad sagostund i Videdalsparken.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.