Skånskan > Opinion

Sunday, 26 May, 05:28

Skånskan - 16 maj 19 kl. 11:00

55-åring ny ägare till hus i LudvigsborgLudvigsborg Försäljningen av huset på adressen Björnlokevägen 26 i Ludvigsborg är nu klar. Ny ägare blir Peter Halonen, 55 år, som köper fastigheten av Anne Nielsen. Huset byggdes 1968 och har en boyta på 65 kvadratmeter. Ägarbytet gjordes i maj 2019 och priset blev 995 000 kronor. I somras såldes ett annat hus på samma gata, på Björnlokevägen 15.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Ludvigsborg, Försäljningen, Björnlokevägen, Peter Halonen, Anne Nielsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 55-åringny , ägaretill , husi , Ludvigsborg
Nyan - 29 dec 17 kl. 13:00

Polisen efterlyser ringägare

Polisen har fått in två upphittade ringar och efterlyser nu ägarna. ”Lördagen 5 juli 1969 är en speciellt viktig dag för någon. Kanske var det bröllop och ringar byttes?

Nerikes Allehanda - 16 jun 17 kl. 14:44

Lista: Dyrast fastigheterna som bytt ägare – hus på Restalundsvägen kostade mest

Här är 17 villor som bytt ägare i Örebro län de senaste veckorna – och som kostade mer än två miljoner kronor..

Nerikes Allehanda - 16 jun 17 kl. 14:44

Lista: Dyrast fastigheterna som bytt ägare – hus på Restalundsvägen kostade mest

Här är 17 villor som bytt ägare i Örebro län de senaste veckorna – och som kostade mer än två miljoner kronor..

DN - 01 jul 16 kl. 09:57

Åttaåring öppnar hus för transpersoner i protest mot homohatisk kyrka


Ett hus för transpersoner har öppnat upp mittemot den extrema baptistkyrkan Westerboro i Kansas, USA. Bakom intiativet står åttaåriga Avery Jackson: ”Jag önskade att folk inte var rädda för transpersoner”, sade hon till sajten Dazed..

Expressen - 07 jul 14 kl. 15:01

Efterlyser ringägare - succé på Facebook

Vems är ringen som Katie Walter, 22, hittade på Tylösand utanför Halmstad? Den förmodat värdefulla ringen låg och glänste i sanden och nu efterlyser Katie ringen på Facebook. – Om det hade varit min ring hade jag velat att någon gjorde samma sak för mig, säger hon..

Skånskan - 05 apr 19 kl. 09:00

65-åring ny ägare till mindre hus i Ludvigsborg

Ludvigsborg Nu är det klart vem som köpt huset på Röingevägen 18 i Ludvigsborg av Helena Pradon. Ny ägare är Anette Fajersson, 65 år, från Hörby. Priset blev 850 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i mars 2019.

Skånskan - 16 jun 18 kl. 11:00

50-åring ny ägare till mindre hus i Ludvigsborg – prislappen: 925 000 kronor

Ludvigsborg Nils Johan Klang, 50 år, från Kävlinge, är ny ägare till huset på Hasselvägen 4 i Ludvigsborg. Byggår för huset är 1971 och boarean är 55 kvadratmeter. Säljare är Bo Ebbe Lennart Andersson och Anna Birgit Andersson.

Skånskan - 28 nov 18 kl. 09:00

31-åring ny ägare till hus i Ludvigsborg

Ludvigsborg Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Backsippevägen 10 i Ludvigsborg av Bpv-Norr AB. Ny ägare är Nate Svärd-Offerlind, 31 år, från Höör. Priset blev 600 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i november 2018.

Skånskan - 16 jun 18 kl. 19:00

29-åring ny ägare till mindre hus i Ludvigsborg – prislappen: 975 000 kronor

Ludvigsborg Karl Zsolyomi, 29 år, har tagit över fastigheten på Gullvivevägen 8 i Ludvigsborg från Jessica Bryan. Ägarbytet blev klart i juni 2018 och köpesumman blev 975 000 kronor. Huset byggdes 1972 och har en boyta på 56 kvadratmeter.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 7 timmar sedan

Besviket i HIF efter oavgjort mot jumbon

FOTBOLL Bottenkrigande Helsingborgs IF lyckades inte besegra jumbon Falkenbergs FF på hemmaplan och efter 1-1 (0-1) var besvikelsen stor.– Tungt för oss just nu. Vi hade helt klart behövt en trea, summerade HIF-anfallaren Rasmus Jönsson i C Mores direktsändning från Olympia.

Skånskan - 8 timmar sedan

Person påkörd i Eslöv

Strax innan klockan 21 larmades SOS om att en person blivit påkörd på Vålarödsvägen, Fiskaregatan.Enligt larmet ska personen vara medvetslös. Övriga omständigheter är ännu oklara..

Skånskan - 9 timmar sedan

Bong Joon-Hos Parasite vinner Guldpalmen 2019

Det blev favorittippade sydkoreanen Bong Joon-Ho som kammade hem guldpalmen med filmen Parasite. Under lördagskvällen avslutades den 72:a upplagan av Cannes filmfestival med att utdelningen av några av filmvärldens tyngsta priser..

Skånskan - 12 timmar sedan

Våld mot po­li­ti­ker hör inte till de­mo­kra­ti

Dagarna före EU-valet kastades två smäl­la­re mot Jim­mie Åkesson, dels i Ma­rie­stad, dels i Tran­ås.
Öv­riga par­ti­le­da­re var snabba med att för­döma ak­tionerna och be­tona att våld mot po­li­ti­ker ald­rig är ac­cep­ta­belt. Det var en själv­klar­het för par­ti­le­da­rna att sluta upp bak­om en po­li­tisk mot­stån­da­re när det gällde ett fy­siskt an­grepp.

Skånskan - 13 timmar sedan

Plättar kan vara mytomspunnen bro

Kävlinge Georadarundersökningen som utfördes för en månad sedan visar inte entydigt på att man hittat den mytomspunna Kävlingebro. I nästa vecka inleds förhoppningsvis dykningar efter bron i Kävlingeån.Enligt gamla könikeböcker från 1200-talet ska Knut den Store kring år 1020 ha jagat sin svåger genom Skåne.

Skånskan - 13 timmar sedan

Berget i MFF:s startelva

FOTBOLL Jo Inge Berget tar plats i Malmö FF:s anfall i lördagseftermiddagens allsvenska hemmamatch mot AFC Eskilstuna.I MFF-truppen saknas Markus Rosenberg (avstängd), men också Fouad Bachirou, Rasmus Bengtsson och Lasse Nielsen (skadade).
MFF kommer till avspark på Stadion med fyra raka hemmasegrar och en målskillnad på 11-2.

Skånskan - 13 timmar sedan

Skyfall ska kunna dränka lekytor

SÖDERKULLA Söderkulla står nu bättre rustat mot översvämningar och extremregn.
På lördagen invigdes Söderkullaparken som tillsammans med Fosietorpsparken skyfallsanpassats.Som mest har marknivån grävts ut och sänkts med en meter i Söderkullaparken vid Norra Gulsparvsgatan, ett av de områden i Malmö som drabbats hårt av översvämningar vid extremregn.

Skånskan - 15 timmar sedan

Hus på 78 kvadratmeter i Rydsgård sålt

Rydsgård Shaheen Akhtar Hayat, 50 år, från Luleå, är ny ägare till huset på adressen Villie 103 i Rydsgård. Huset såldes på en exekutiv auktion. Ägarskiftet blev klart i april 2019 och köpesumman blev 595 000 kronor.

Skånskan - 16 timmar sedan

Eslöv glömde Prideflaggning

ESLÖV Världen över vajade regnbågsflaggorna för att uppmärksamma IDAHOT-dagen. Även politikerna i Eslöv har beslutat om att kommunen ska hissa Prideflaggan under denna dag.
Men när det väl var dags glömdes flaggningen bort.

Skånskan - 18 timmar sedan

Hacka dina möbler och prylar

bostad Konsten att ”hacka” möbler och föremål handlar om att ge något befintligt en ny kostym eller funktion. Det är ett hantverk som bloggaren och inredaren Monica Karlstein behärskar till fullo.– Det gör oss mer hållbara på flera sätt, säger hon.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.