Skånskan > Opinion

Wednesday, 22 May, 11:19

Skånskan - 16 maj 19 kl. 11:01

Inga euro i automaternaMELLANSKÅNE På onsdagen gick Bankomat AB ut med nyheten om att de gör om ett 50-tal bankomater i landet till valutaautomater där det går att ta ut euro, brittiska pund och amerikanska dollar. Därutöver ska det vara möjligt att ta ut euro på ytterligare cirka 100 bankomater i landet. Ingen av dessa automater ligger dock i Eslöv, Höör, Hörby eller Svalövs kommuner, enligt svar från företaget när Skånskan frågat..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MELLANSKÅNE På, Bankomat AB, Eslöv, Svalövs, Skånskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inga, euroi , automaterna
SvD - 12 dec 13 kl. 00:33

Inga euro nu heller

Det spelar roll vilka som sänds till Bryssel.

HBL - 06 mar 13 kl. 10:30

Finländarna satsar i snitt 124 euro på spelautomater

Finländarna satsade i fjol i snitt 124 euro på penningautomater, rapporterade Penningautomatsföreningen (RAY) på onsdagen. Det är två euro mer än året innan.Spelandet ökade betydligt mindre än året innan då ökningen var sju euro jämfört med 2010.

SmålandsPosten - 15 aug 13 kl. 09:01

Inga bankomatkort i länstrafikens automater

Länstrafiken Kronobergs biljettautomater kan för närvarande inte ta bankomatkort. Problemet sträcker sig över hela länet och ner till Skåne. Thomas Nilsson, trafikdirektör på Länstrafiken i Kronoberg, berättar att det fortfarande går att köpa biljetter i automaterna med hjälp av resekort, men att det samtidigt inte går att ladda resekorten med nya pengar i automaterna på grund av felet.

Sydsvenskan - 11 mar 11 kl. 10:39

Här är automaterna som skimmats

Foto: Pontus Tideman
Skånetrafiken har nu kartlagt vilka av bolagets biljettautomater som manipulerats så att kunders kort kapats.
De handlar om sex biljettautomater som är placerade på Malmö C, Lunds C och på Kastrup. På Skånetrafiken kan man dock inte säga exakt vilka automater på respektive plats som manipulerats.

YLE - 05 dec 13 kl. 15:04

Inga nya investeringar i Hangö

Hangös budgetförslag lovar inga helt nya investeringar i staden för år 2014. Saneringen av Orions gamla avstjälpningsplats sväljer en stor del av de reserverade investeringsanslagen. Underskottet i Hangöbudgeten är ungefär en och en halv miljon euro.

YLE - 27 okt 15 kl. 12:42

Inga stora hopp om bättre ekonomi i Karleby

Nästa års budget ger inga stora hopp om bättre ekonomi. Liksom årets budget väntas den sluta på minus. - Det är samma svårigheter som tidigare och de växer ännu mer på grund av nedskärningar i statsandelarna.

Kristianstadsbladet - 06 feb 14 kl. 08:30

Jag kan inte släppa p-automaterna

Ni vet på kvällen när man har gått och lagt sig och har en stund för sig själv alldeles innan man somnar.
Man ligger där och sammanfattar och analyserar dagen. Man funderar på framtiden, vilka beslut man ska fatta för att få det så bra som möjligt.

YLE - 13 jul 14 kl. 17:02

Bara en bråkdel av pantlösa burkar förs till automaterna

Varje år tar finländare med sig kring 150 miljoner aluminiumburkar från utlandet. Men bara en bråkdel förs till returautomaterna. - Vi får in ett tiotal miljoner pantlösa burkar per år, säger Olli Alanen, operativ chef på returföretaget Palpa.

Kristianstadsbladet - 21 okt 14 kl. 08:52

P-automaterna borde varna för glömt kort

Jag läste en artikel från februari i år om glömt kort i parkeringsautomat med chipkort. De nya och sega automaterna varnar inte för kvarglömt kort.
Mitt enkla förslag är att biljetten inte skickas ut om kortet sitter kvar.

YLE - 23 okt 14 kl. 19:23

Han har 2,5 miljoner euro i skuld

På en enda kväll kunde Fredrik Nygård vinna 50 000 eller 100 000 euro. En vecka senare var han "gul" igen. Alltså pank på pokerspråk.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Olle Jönsson vigselförrättare på Malmöfestivalen

Malmö Årets dansbandsprogram är här. Vad sägs om att svänga de lurviga till toner av Lasse Stefanz, Grönwalls eller Perikles?
För den som går i äktenskapstankar går det även att vigas av ingen mindre än välkände Olle Jönsson i Lasse Stefanz.

Skånskan - 1 timme sedan

SVA efterlyser ovanliga fästingar

Sverige Känner du inte igen fästingen? Spara den i frysen och skicka en bild.
Det uppmanar statens veterinärmedicinska anstalt till i samband med att en ny insamling av ovanliga fästingar startar.

Skånskan - 1 timme sedan

Brandkåren besöker mötesplats

Sjöbo I dag onsdag får Onsdagsträffen på Sjöbo församlingshem besök av brandkåren som vill informera om brandskydd i hemmet.
Mötesplatsen har öppet för alla Sjöbobor klockan 17.30-19.

Skånskan - 2 timmar sedan

Blentarpsgården räddas kvar

Blentarp Blentarpsgården blir kvar. På vård- och omsorgsnämndens möte valde Kristdemokraterna och Sverigdemokraterna att ändra ståndpunkt, vilket avgjorde utgången.– Det känns fantastiskt!

Skånskan - 2 timmar sedan

Ägarbyte för gård i Vollsjö

Vollsjö Fastigheten på Heingebergsvägen 634-62 i Vollsjö har fått nya ägare. Margareta Bosevski, 55, och Bertil Svensson, 52, har fått fastigheten som gåva av Nils Östen Svensson. Överföringen blev klar i maj 2019.

Skånskan - 3 timmar sedan

Brand i lägenhet

Malmö En brand utbröt i en lägenhet på Kartrinelundsvägen i Malmö under onsdagsmorgonen. Enligt Räddningstjänst Syd skickades styrkor på plats.
Branden kunde snabbt släckas..

Skånskan - 6 timmar sedan

Mat för miljoner försvinner varje år

SJÖBO Mat som kastas, blir för gammal, mat som av olika skäl inte får användas nästa dag – kommunen har under den vecka mätt matsvinnet på äldreboenden och skolor.
Mätningen pekar mot att det försvinner mat för runt 1,8 miljon kronor årligen. Nu ska svinnet minskas.

Skånskan - 6 timmar sedan

Ringsjöverket byggs ut igen

STEHAG Sydvatten tar ett nytt steg för att utöka kapaciteten på Ringsjöverket. Snart startar en utbyggnad som kommer kosta runt 40 miljoner kronor.Ett gäng pinnar har körts ner i en gräsmatta inne på det inhägnade området vid Ringsjöverket i Stehag.

Skånskan - 6 timmar sedan

Mötesplatsen för nyanlända läggs ned

Skurup Mötis ska läggas ned, nyanlända som inte gör framsteg med SFI-undervisningen ska få indraget studiebidrag och nyanlända ska få låna pengar när de etablerar sig i kommunen.Det är några av förslagen i det nyligen antagna reformprogrammet för att sänka utbetalningarna av ekonomiskt bistånd.
Vid senaste kommunstyrelsemötet röstades förslaget igenom.

Skånskan - 18 timmar sedan

Mopedåkare skänker pengar

Sjöbo 6 524 kronor. Så mycket fick den nya mopedföreningen Sjöbo moppars in när de ordnade sitt första rally i lördags. Pengarna skänker de nu till Barncancerfonden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.