DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 07:59

DI - 16 maj 19 kl. 10:58

Analytiker: ”Bokunder borde oroas av bolag som Oscar Properties”Potentiella bostadsköpare borde oroa sig för att ingå köpeavtal med bostadsutvecklare som har sämre finansiell ställning, exempelvis Oscar Properties..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Oscar Properties

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, Bokunder, borde, oroasav , bolagsom , Oscar, Properties
PrivataAffärer - 16 maj 19 kl. 10:41

Analytiker: Bokunder borde oroa sig för bolag som Oscar Properties

”Oron för det finansiella läget som märks på börsen riskerar att sprida sig till kunder och försämra försäljningen ytterligare. Det är något som nästan borde ske eftersom det är riskabelt att köpa en bostad av en aktör med en så pass dålig finansiell ställning som Oscar Properties”, säger denne. Oscar Properties redovisade att det sålt 20 bostäder under det första kvartalet.

DI - 08 maj 14 kl. 11:42

Analytiker: SAS borde falla mer

SAS vinstvarning på torsdagsmorgonen var riktigt dåliga nyheter och aktien borde sjunka mer. Det säger Jacob Pedersen, analytiker på Sydbank, till Nyhetsbyrån Direkt..

BT - 14 nov 14 kl. 07:23

Läkaren: Markborna borde oroas

Oron bland personalen på Skene lasarett är stor inför beskedet om den nya omorganisationen. Överläkaren Tonie Johansson menar att Markborna också borde vara oroliga. Just nu pågår regionens hälso- och sjukvårdsnämnders arbete med budgeten inför nästa år, där det bland annat står klart att samtliga verksamheter inom Säs, Södra Älvborgs sjukhus, ska göra besparingar på två procent.

DI - 25 jan 12 kl. 16:56

Analytiker: "Ericsson borde ha vinstvarnat"

Prognosmakarna misslyckades totalt med att förutse Ericssons fiasko för fjärde kvartalet. Di.se har pratat med tre analytiker som följer bolaget och ställt frågan: Hur kunde det bli så fel?.

Computer Sweden - 07 sep 12 kl. 10:11

Analytiker: Apple borde köpa Spotify

Apple är på gång med en ny tjänst för strömmad musik och radio, som kan bli en tuff konkurrent till Spotify. Men enligt analytiker vore det smartare av Apple att bara köpa en befintlig tjänst..

BT - 20 nov 12 kl. 14:03

Analytiker: Styrelsen borde gå

Bedömare som TT talat med är inte nådiga: SAS är mer eller mindre kört med nuvarande strategi, oavsett det nya kraftfulla sparpaketet med lönesänkningar och annat. Köparna lär knappast stå på kö.
Flyganalytikern Anders Lidman tycker att styrelsen borde ta sitt pick och pack och gå.

BT - 15 jul 17 kl. 17:19

Hela Sverige borde oroas av vad som sker i Malmö

I Malmö pågår en våldsvåg där det skjuts urskiljningslöst i offentliga miljöer..

Nyhetskanalen - 07 nov 11 kl. 18:20

Analytiker: Regeringen borde agera

Matts Carlsson, bilindustrianalytiker vid Göteborg Management Institute, tolkar dagens besked som att Saab besitter teknologi som i kinesiska händer bedöms vara intressanta ur konkurrenshänseende..

DN - 07 nov 11 kl. 18:26

Analytiker: Regeringen borde agera för Saab

Matts Carlsson, bilindustrianalytiker vid Göteborg Management Institute, tolkar dagens besked som att Saab besitter teknologi som i kinesiska händer bedöms vara intressanta ur konkurrenshänseende..

DN - 25 jan 12 kl. 08:41

Analytiker: De borde ha vinstvarnat

?Det är klart att det fanns vissa indikationer på att det kunde bli lite svagt, men absolut inte så här svagt. Jag förstår inte varför de inte gått ut och vinstvarnat innan?

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Näringsminister Ibrahim Baylan: ”Viktigt att staten äger och brukar skog”

”Skogen skapar jobb och är en del av lösningen mot fossilfrihet. Ett hållbart och aktivt skogsbruk ger oss unika förutsättningar att klara omställningen till ett fossilfritt samhälle med mer biobaserade drivmedel och produkter.” Det säger näringsminister Ibrahim Baylan inför sitt besök hos Sveaskog i Umeå på fredagen..

DI - 5 minuter sedan

Fondförvaltarna: Här är glödheta sektorns nästa raketer

Investeringar inom hälsa, medicinteknik och läkemedel är receptet för bra placeringar. Och efter budet på Nuevolution finns det flera kandidater i sektorn som kan bli utköpta från börsen. Det menar fondförvaltarna Ellinor Hult och Pär Löfving..

DI - 4 minuter sedan

Utdelningståget har gått – aktierna som ska falla i dag

På fredagen handlas en handfull aktier exklusive rätt till utdelning. Enligt skolboken bör aktierna därmed, allt annat lika, falla lika mycket som bolagen delar ut. .

DI - 15 minuter sedan

Amazon slutar sälja Huaweis produkter i sin japanska e-handel

Nätkonglomeratet Amazon slutar sälja Huaweis produkter i bolagets japanska e-handel, enligt japanska medieuppgifter..

DI - 15 minuter sedan

Svenska fastigheter heta för utlänningar

Svensk fastighetsmarknad är het för utländska investerare. Intresset märktes på konferensen Business Arena i London där bolag som Kungsleden, Wihlborgs och Fabege fanns på plats för att locka till sig kapital..

DI - 15 minuter sedan

Morgan Stanley ser guldkantade utdelningar i flera nordiska banker

De nordiska storbankerna DNB, SEB och SHB erbjuder samtliga guldkantade utdelningar, liksom Lloyds, HSBC, KBC och Julius Bär..

DI - 30 minuter sedan

Grönt ljust för Elektas Unity i Japan

Strålterapibolaget Elektas Unity-maskin har godkänts för klinisk behandling i Japan. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

USA vill kunna rikta tullar mot länder med undervärderad valuta

Trump-administrationen förbereder ett lagförslag om att kunna införa tullar på varor från länder som manipulerar sina valutor. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Lundin Mining säljer innehav i koboltverksamhet

Lundin Mining har sålt sitt innehav i det finska koboltraffinaderiet i Kokkola. Försäljningen genomförs via det samriskbolag som gruvföretaget har tillsammans med Freeport-McMoRan..

DI - 1 timme sedan

Succéchefens styckning kastar om spelplanen

De nordiska teleoperatörernas strategiska vägval spretar åt alla håll. Mest omvälvande är kursändringen i danska TDC. Efter det avbrutna förvärvet av MTG:s tv-verksamhet och utköpet från börsen, klyvs nu bolaget under ledning av Tele2:s tidigare succé-vd Allison Kirkby.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.