Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 24 May, 09:57

Dagensanalys.se - 16 maj 19 kl. 10:58

Vad händer med annonseringen när kakorna försvinnerIntervju med Toccara Baker Senior Product Manager på Adobe Toccara Baker har en bakgrund från TobeMogul där hon skapade den första ”data management solution” för att kunna mäta traditionell tv i kombination med webb-tv. Adobe köpte sedan TobeMogul och hon gick från att arbeta på ett ”litet” företag med 900 personer till att vara del av stora Adobe som har runt 16 tusen medarbetare för två år sedan. Förutom det är hon aktiv för med ledarprogram för kvinnor och nätverk [. ] Inlägget Vad händer med annonseringen när kakorna försvinner dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Toccara Baker Senior Product Manager, Adobe Toccara Baker, TobeMogul, Adobe, Vad, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad händermed , annonseringennär , kakorna, försvinner
Skånskan - 16 feb 19 kl. 12:00

När ljuset försvinner

Vad händer när elen försvinner?
– Värmen försvinner.
– Det blir svårt att laga och förvara mat.

YLE - 07 aug 14 kl. 05:29

Mjölkkvoterna försvinner nästa år

I mars nästa år slopas mjölkkvoterna i hela EU. Kvoterna var inget mjölkbönderna ville ha, men att vara utan är inte heller nån höjdare. Tors 7.

YLE - 04 mar 17 kl. 08:08

Föreningar försvinner men gemenskapen tar nya former

Engagemanget för Vasa centralsjukhuset är ett exempel på hur nya medborgaraktiviteter kan se ut när registrerade föreningar försvinner och ersätts av mer ostrukturerade former, berättar Kjell Herberts, forskare vid Åbo Akademi. I fjol somras startade Patent- och registerstyrelsen (PRS) en storstädning i föreningsregistret. Då identifierades cirka 41 000 icke-aktiva föreningar.

Kristianstadsbladet - 16 okt 12 kl. 15:15

Antalet mjölkbönder i Skåne halverade på tio år

På tio år har antalet mjölkbönder i Skåne sinat med mer än hälften, från 995 till 440. Med varje svensk mjölkbonde försvinner i snitt fem arbetstillfällen, enligt branschorganisation Svensk Mjölk.
Antalet mjölkbönder i Sverige är nu färre än 5 000.

YLE - 25 feb 16 kl. 13:18

Tobakslagen ska skärpas - cigaretter med smakkapslar försvinner

Snart försvinner cigaretter med smaker och dofter från butikshyllorna. Regeringen presenterade i dag sitt förslag till en strängare tobakslag som ska träda i kraft i maj. Finland ska tillsammans med andra EU-länder senast den 20 maj i år börja tillämpa EU:s direktiv om tobaksprodukter.

Skånskan - I förrgår: 05:00

Mat för miljoner försvinner varje år

SJÖBO Mat som kastas, blir för gammal, mat som av olika skäl inte får användas nästa dag – kommunen har under den vecka mätt matsvinnet på äldreboenden och skolor.
Mätningen pekar mot att det försvinner mat för runt 1,8 miljon kronor årligen. Nu ska svinnet minskas.

BT - 28 okt 14 kl. 13:55

Svenskan försvinner i utlandet

Regeringen har aviserat att dra in stödet till informationsinsatser och svenskundervisning utomlands. Förslaget möter nu hård kritik. - Sverige som ett litet land i globaliseringens tid behöver nätverk och kontaktytor.

Kristianstadsbladet - 28 okt 14 kl. 13:55

Svenskan försvinner i utlandet

Regeringen har aviserat att dra in stödet till informationsinsatser och svenskundervisning utomlands. Förslaget möter nu hård kritik.
- Sverige som ett litet land i globaliseringens tid behöver nätverk och kontaktytor.

YLE - 27 okt 16 kl. 04:34

Vårdreformen kan slå sönder kommunernas ekonomi

Då social- och hälsovården tas över av landskapen har regeringen föreslagit en sänkning av kommunalskattesatsen med 12,3 procentenheter. Hur kommunerna ska klara av att sköta sina lagstadgade uppgifter med mindre pengar oroar landets kommunala beslutsfattare. - Social- och hälsovården har gett stora volymer som vi har kunnat använda oss av då vi exempelvis har tagit lån via privata långivare, säger ekonomidirektör Jukka Laiho vid Åbo stad.

Dagensanalys.se - 24 maj 18 kl. 09:01

Här är de nya jobben – och här är de som försvinner

Kulturkurator, technovator och konceptdirigent. Det är nya yrkesroller som vi kommer att få se alltmer av på framtidens arbetsmarknad. Är du däremot digital analytiker eller CEO-specialist riskerar du att ditt jobb tas över av en robot.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

LinkedIn visar alla sponsrade inlägg från företag på sajten

Nu har även LinkedIn öppnat upp sin databas med olika annonsörer på sajten, som Facebook gjorde tidigare. Vad du kan se är alla sponsrade inlägg som rullat de senaste 6 månaderna och vilka företag som köpt dem. Om du går in på företagets sida på LinkedIn ska det synas inom några veckor ett nytt val som heter Ads.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Anmäler insta-stjärnor i syfte att sälja fler prenumerationer

Resumé har enligt utsago granskat hur populära instagramprofiler markerar upp (eller inte) betalda inlägg i sina flöden. Enligt skribenterna bakom handlar det om att rensa upp och förstå vad som egentligen gäller. Men för Resumé verkar det mer om att sälja prenumerationer.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Rädda både världen och plånboken med en smart termostat

Det blir allt vanligare med smarta enheter i svenska hem för att styra allt från lampor till musik, men något som verkligen kommer ha en inverkan på elförbrukningen och samtidigt förbättra inomhusklimatet är en smart termostat som styr värme- och kylenheter. Nyligen lanserade det tyska ingenjörsföretaget Tado sin nya styrenhet för Air Conditioning, och med tanke på förra årets varma sommar är det sannolikt fler svenskar som överväger en AC i hemmet. Men många som har en AC glömmer bort […] Inlägget Rädda både världen och plånboken med en smart termostat dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Salesforce tar investeringsfond till Europe – dags att vässa presentationen

Salesforce lanserar Europe Trailblazer Fund värd 125 miljoner dollar för att fortsätta stötta startups som utvecklar molntjänster åt företag. Salesforce Ventures har redan investerat i företag som verkat inom inom digitala betalningslösningar, machine vision, artificiell intelligens, blockchain-teknologi samt inom API-ekonomin. Med denna nya investeringsfond kommer Salesforce Ventures fortsätta investera i företag i olika tillväxtstadier som kan erbjuda Salesforce företagssupport, produktinriktning och finansiering när man skalar upp.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Låt en AI hjälpa dig välja i EU-valet

Tycker du det är svårt att veta vilket parti du ska rösta på i EU-valet? Företaget Mavenoid har tagit fram en AI-valkompass som hjälper dig hitta det parti som ligger närmast dina egna åsikter. Den svenska startupen Mavenoid använder vanligtvis sin teknologi för att felsöka tekniska prylar, allt från digitalkameror till lastbilar.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

3 styrkor med att använda analys i marknadsföringen

Marknadsföring har länge varit ett område där intuition och kreativitet har setts som förutsättningar för att bli framgångsrik. Vi träffade Mark Stouse på Proof Analytics för att höra hur dataanalys kan göra marknadsförare ännu mer effektiva. Det är lätt att få intrycket att marknadsförare är emot analys, vad beror det på?

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

I kölvattnet av GDPR dyker det upp spännande startups – som förmedlar personliga data

Hur kan du få data från konsumenter utan att stångas med GDPR eller andra kommande regleringar. Jo, byta data mot pengar såklart. Om jag ska sia så tror jag att vi alla i framtiden valt en eller flera tjänster (personal data traders) som hanterar och säljer vår personliga data.

Dagensanalys.se - Igår: 09:18

Apple vill göra annonser mer privata

Internet är fullt av annonser som många helst vill slippa. När de inte tar upp hela skärmen spårar de vad du gör och vilka sajter du besöker. Apple har därför tagit fram en plan för att göra annonser mer privata så att de inte spårar en specifik användare och kanske då mer önskvärda.

Dagensanalys.se - Igår: 09:01

Quester banar väg för röststyrda undersökningar med Alexa

Världen omfamnar röststyrda ai-högtalare som Alexa, HomePod och Google Home. Men inte många har ännu försökt använda tekniken för att genomföra undersökningar. Amerikanska Quester är en av de första som tänker testa.

Dagensanalys.se - Igår: 20:50

Google förklarar hur du kopplar samman Analytics med Ads

Google har tagit fram en steg-för-steg guide som visar hur du kan få ut det bästa och mesta från Google Analytics och Google Ads. Sökjätten vill att du ska skapa smartare annonser som får högre konvertering. För om du får högre konvertering kommer du också att köpa fler Google Ads.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.