Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 19 May, 17:29

Aftonbladet - 16 maj 19 kl. 10:57

Han fångade märkliga solfenomenet: ”Oj, vad är det här?”
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han fångade, märkliga, solfenomenetOj vad är det här
Expressen - 09 dec 18 kl. 17:27

Jesper fångade märkliga ljusfenomenet på film

Två märkliga ljusfenomen dök upp på himlen och syntes i över två minuter i lördags kväll.Jesper Westerberg filmade det från bilen när han var ute med familjen – och kan ha fått svaret på Twitter.– Eftersom vi har bott här så länge och aldrig sett det överhuvudtaget så tänkte jag att något skumt är det, säger han..

Expressen - 20 apr 16 kl. 19:36

Bilisternas märkliga beslut på motorvägen

När köerna växte på E6 vid Glumslöv valde flera bilister att köra mot trafiken för att slippa vänta. Yrkeschauffören Stampe Granquist fångade "lämmeltåget" på film. – Det är helt galet alltså, folk har så bråttom..

Expressen - 04 okt 16 kl. 18:47

Reidars märkliga syn utanför rumsfönstret

Två kor stod och fångade dagen på ett garagetak i norra Norge i helgen. Vilket fick grannarna att undra: Hur tusan kom de upp dit? – Jag har aldrig sett något liknande, säger Reidar Lauritzen till tidningen Nordlys..

Aftonbladet - 10 feb 16 kl. 08:36

Märkliga ljus fångade på ufofilm

BT - 28 sep 12 kl. 15:27

Tappad hud räddar liv på mus

För att rädda sitt eget skinn måste man ibland förlora det först. Den ovanliga tekniken har en liten afrikansk mus bokstavligt talat utvecklat för att kunna fly undan fiender med livet i behåll. Det är känt att vissa reptiler, kräftdjur och leddjur tappar hud eller skal när de blir angripna.

BT - 10 sep 13 kl. 08:52

Konst som återbruk och musik

Dagens konstnärer nyprövar nu tradition och teknik med resultat som tar alla ens sinnen i anspråk. De kräver på nytt hela vår uppmärksamhet och intuition. Subtilare än på Galleri Jeanette Ölund kan det inte bli.

BT - 10 nov 13 kl. 14:14

Ny musik från Borås

På Konstmuseets I want to hold your hand-utställning fick vi härom veckan inför 35 lyssnare möta två unga, kaxiga och märkligt förfarna Borås-artister, högt över popslentrianen. Men i dagens märkliga nya värld finns de båda ständigt och gratis uppdukade för oss i varje dators Youtube-värld. 16-åriga Gabriella Quevedo med sin cutawaygitarr befinner sig redan ute i denna gränslösa värld med miljontals lyssnare, par i par med jämnårige sydkoreanen Sungha Jung (med för sin del en publik via samma källa uppåt 700 miljoner).

Kristianstadsbladet - 08 aug 14 kl. 14:00

Tryggt i personligt landskap

Foto: Louisiana
Emil Noldes liv och konstnärliga uttryck spände över många fält och ska dessa ges rättvisa krävs en annan typ av utställning än den retrospektiv som Louisiana dukat fram i sommar. Men, menar konstskribent Thomas Kjellgren, utställningen bör inte missas. Den är en visuellt stark upplevelseresa.

Västerbottens Folkblad - 28 sep 15 kl. 07:33

Det blev en märklig månförmörkelse

De som hållit sig vakna i natt och på morgonen har kunnat se den märkliga månförmörkelsen som kallats både blodmåne och supermåne. I Umeå hade många sökt sig till Umevatoriet på Umestan Månen varit djupt röd och dessutom sett ovanligt stor ut. HansPeter Stolpe fångade fenomenet på bild.

Sydsvenskan - 20 mar 16 kl. 00:29

Stela pinnar och böljande vetefält

Amanda Bergman har tagit märkliga vändningar alltsedan hon i 20-årsåldern väckte sensation under namnet Hajen. Alltid lovande, men utan någon styrsel alls på sin karriär – för att inte tala om det som på modern, fast kanske redan daterad marknadsföringslingo kallas varumärke - dröjde det tills hon fann sig själv som en bland många jämställda musikmakare i långsamt jobbande kollektivet/supergruppen Amason innan hon slog igenom på allvar. När radioproducenterna sagt sitt var det hennes röst som utkristalliserades som bandets och gav den lite spretiga orkestern ett fokus.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.