DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 07:27

DI - 16 maj 19 kl. 10:56

Enda kvarvarande bank höjer riktkurs på Fingerprint – till 8 kronorDen schweiziska storbanken UBS än numera ensamma om att ha bevakning på Fingerprint. Efter gårdagens rapport höjer analytikern riktkursen, men till långt under vad aktien handlas vid..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fingerprint, UBS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enda kvarvarande, bank, höjer, riktkurs, Fingerprinttill 8 kronor
DI - 21 maj 14 kl. 09:40

Elekta: Danske Bank höjer riktkurs

Danske Bank höjer sin riktkurs för Elekta till 95 kronor från tidigare 90 kronor. Rekommendationen ligger kvar vid avvakta. Det framgår av ett morgonbrev.

DI - 17 nov 14 kl. 07:16

Ericsson: Danske Bank höjer riktkurs

Danske Bank höjer riktkursen på Ericsson från 75 till 78 kronor med bibehållen rekommendation sälj. Det framgår av ett marknadsbrev på fredagen. "Ericsson höll under gårdagen sin årliga kapitalmarknadsdag.

DI - 30 maj 14 kl. 09:50

Intrum Justitia: Danske Bank höjer riktkurs

Danske Bank höjer riktkursen på kredithanteringsföretaget Intrum Justitia från 210 till 225 kronor. Rekommendationen är kvar på köp. Det framgår av ett marknadsbrev på fredagen.

DI - 07 jul 14 kl. 11:38

Fabege: Danske Bank höjer riktkurs

Danske Bank höjer riktkursen på fastighetsbolaget Fabege från 106 till 110 kronor. Rekommendationen är kvar på köp. Det framgår av ett marknadsbrev på måndagen.

DI - 20 feb 15 kl. 09:35

Lundin Mining: Danske Bank höjer riktkurs

Danske Bank höjer riktkursen på gruvbolaget Lundin Mining från 41 till 43 kronor. Rekommendationen är kvar på köp. Det framgår av ett marknadsbrev på fredagen.

DI - 14 apr 15 kl. 10:28

Securitas: Danske Bank höjer riktkurs

Danske Bank höjer riktkursen på Securitas från 110 till 130 kronor. Rekommendationen är kvar på avvakta. Det framgår av tisdagens morgonbrev.

DI - 21 aug 13 kl. 15:39

Latour: Danske Bank höjer riktkurs

Danske Bank höjer riktkursen på investmentbolaget Latour från 153 till 162 kronor. Rekommendationen är kvar på avvakta. Det framgår av ett marknadsbrev på onsdagen..

DI - 01 okt 13 kl. 10:32

H&M: Deutche Bank höjer riktkurs

Deutsche Bank höjer riktkursen för H&M-aktien till 310 kronor från tidigare 275 kronor..

DI - 07 okt 13 kl. 09:22

Axis: Danske Bank höjer riktkurs

Danske Bank höjer riktkursen för nätverksvideoföretaget Axis till 160 från 145 kronor och upprepar rekommendationen sälj, enligt ett marknadsbrev..

DI - 10 dec 13 kl. 10:01

Sandvik: Danske Bank höjer riktkurs

Danske Bank höjer riktkursen på verkstadskoncernen Sandvik från 119 till 123 kronor. Rekommendationen är kvar på köp..

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Grönt ljust för Elektas Unity i Japan

Strålterapibolaget Elektas Unity-maskin har godkänts för klinisk behandling i Japan. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

USA vill kunna rikta tullar mot länder med undervärderad valuta

Trump-administrationen förbereder ett lagförslag om att kunna införa tullar på varor från länder som manipulerar sina valutor. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

Lundin Mining säljer innehav i koboltverksamhet

Lundin Mining har sålt sitt innehav i det finska koboltraffinaderiet i Kokkola. Försäljningen genomförs via det samriskbolag som gruvföretaget har tillsammans med Freeport-McMoRan..

DI - 30 minuter sedan

Succéchefens styckning kastar om spelplanen

De nordiska teleoperatörernas strategiska vägval spretar åt alla håll. Mest omvälvande är kursändringen i danska TDC. Efter det avbrutna förvärvet av MTG:s tv-verksamhet och utköpet från börsen, klyvs nu bolaget under ledning av Tele2:s tidigare succé-vd Allison Kirkby.

DI - 45 minuter sedan

Dollarn tappar efter svag data

New Yorkbörserna sjönk på torsdagen och Asienbörserna är överlag svagt ned på fredagen, även om det skett en viss stabilisering efter en vecka av nedgångar. .

DI - 1 timme sedan

Investmentbolaget återköper egna aktier

Investmentbolaget Naxs återköpte ett stort block av egna aktier på Stockholmsbörsen i går..

DI - 1 timme sedan

Morgonkoll: Blandad utveckling på Asienbörserna

Asienbörserna utvecklas blandat i fredagshandeln efter gårdagens breda nedgångar. Rädsla för en utdragen handelskonflikt fortsätter tynga humöret..

DI - 1 timme sedan

Kärn-KPI stiger i Japan

Kärn-KPI (KPI exklusive färska livsmedel) för hela Japan steg 0,9 procent i april jämfört med samma månad året före..

DI - 1 timme sedan

Trump: Huawei-lösning ryms inom ramen för handelsavtal

USA:s president Donald Trump sade på torsdagen att klagomålen riktade mot kinesiska Huawei skulle kunna lösas inom ramen för handelssamtalen mellan USA och Kina..

DI - 2 timmar sedan

Inget grönt ljus för 737 Max-plan

USA:s luftfartsmyndighet FAA kan komma att godkänna Boeings olycksdrabbade modell 737 Max för trafik igen redan om ungefär en månad, uppger källor för Reuters efter ett möte med flygmyndigheter från över 30 länder i Texas. Utåt lämnar dock FAA inget besked..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.