DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 06:55

DI - 16 maj 19 kl. 10:46

Efterlyses: Sveriges främsta ordförandeNu är det hög tid för Di:s läsare att nominera sin favoritordförande till utmärkelsen Guldklubban. ”En ordförande ska få ihop en kombination av rätt personer och få ut det mesta möjliga ur styrelsen”, säger Tomas Nicolin, ordförande i prisjuryn..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Di, Guldklubban, Tomas Nicolin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EfterlysesSveriges , främsta, ordförande
HBL - 29 sep 13 kl. 08:59

Efterlyses: framtidens opinionsbildare

Många organisationer vill gärna ha de framtida beslutsfattarnas uppmärksamhet ? även på svenska. Den senaste i raden är Magma-akademin som vill visa de finskspråkiga att de kan ha en större nytta av svenskundervisningen än att lära sig ge svensk service.

Skånskan - 30 nov 16 kl. 11:22

Bättre utnyttjad vård efterlyses

SIMRISHAMN Simrishamns närsjukhus borde utnyttjas bättre. Inte minst för att korta de långa köerna för en röntgenundersökning på andra sjukhus.
Det menar Kristdemokraterna som vill se bättre samarbeten mellan den privata och offentligt drivna vården.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Rättviks viktigaste attraktion efterlyses

Vad är Rättviks viktigaste turistattraktion?
Den frågan efterlyser Rättviks turistförening svar på.
?

Sydsvenskan - 29 sep 13 kl. 21:02

Mer hänsyn efterlyses

Cykeldöden lurar i blandtrafiken. I takt med att allt fler väljer cykeln som transportmedel och fritidsintresse ökar olycksrisken. "Det behövs en attitydförändring på vägarna, och mer utrymme", säger Johannes Westergården, ordförande i Höllvikens cykelklubb..

Sydsvenskan - 30 sep 13 kl. 06:30

Mer hänsyn efterlyses

Cykeldöden lurar i blandtrafiken. I takt med att allt fler väljer cykeln som transportmedel och fritidsintresse ökar olycksrisken. ?

YLE - 31 jan 14 kl. 14:30

Efterlyses: köpman till Björköby

Björköby andelslag i Korsholm söker en ny köpman. Nu har man fått draghjälp i letandet av en ivrig bybo. Mari Österblad flyttade för fyra år sedan från Helsingfors till Vasa.

YLE - 17 feb 14 kl. 14:33

Landskapsbaserad modell efterlyses för social- och hälsovården

Österbottens särart talar för en landskapsbaserad modell i social- och hälsovårdsreformen. I ett utlåtande pekar landskapsstyrelsen bland annat på den språkliga strukturen. Med landskapet som bas skulle Österbotten få en stark beslutanderätt över specialsjukvården, sägs det.

YLE - 13 maj 14 kl. 04:26

Efterlyses: mera debatt och mindre kvitter!

I den här valrörelsen är det framför allt kvantitet som gäller på sociala medier och speciellt diskussionsplatformen twitter. Men då kandidaterna eldar på allt vad de orkar på sociala medier, så kan man samtidigt fråga vi om det alls blir någon debatt. På twitter dominerar den allmänna hurtigheten, medan väldigt få försöker få igång en diskussion på allvar.

Kristianstadsbladet - 23 jun 14 kl. 13:00

Lag om flyktingmottagande efterlyses


I dag faller ansvaret för flyktingmottagandet alltför ojämnt mellan kommunerna, anser Gunnar Hedberg (M) och Lars Stjernkvist (S) som på regeringens uppdrag ska samordna flyktingmottagandet. Åtminstone ett 20-tal kommuner har dålig beredskap för flyktingmottagande, enligt samordnarna. De föreslår därför att kommunerna ska bli skyldiga enligt lag att ha beredskap för att ta emot flyktingar.

BT - 23 jun 14 kl. 13:11

Lag om flyktingmottagande efterlyses

I dag faller ansvaret för flyktingmottagandet alltför ojämnt mellan kommunerna, anser Gunnar Hedberg (M) och Lars Stjernkvist (S) som på regeringens uppdrag ska samordna flyktingmottagandet. Åtminstone ett 20-tal kommuner har dålig beredskap för flyktingmottagande, enligt samordnarna. De föreslår därför att kommunerna ska bli skyldiga enligt lag att ha beredskap för att ta emot flyktingar.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Succéchefens styckning kastar om spelplanen

De nordiska teleoperatörernas strategiska vägval spretar åt alla håll. Mest omvälvande är kursändringen i danska TDC. Efter det avbrutna förvärvet av MTG:s tv-verksamhet och utköpet från börsen, klyvs nu bolaget under ledning av Tele2:s tidigare succé-vd Allison Kirkby.

DI - 10 minuter sedan

Dollarn tappar efter svag data

New Yorkbörserna sjönk på torsdagen och Asienbörserna är överlag svagt ned på fredagen, även om det skett en viss stabilisering efter en vecka av nedgångar. .

DI - 15 minuter sedan

Investmentbolaget återköper egna aktier

Investmentbolaget Naxs återköpte ett stort block av egna aktier på Stockholmsbörsen i går..

DI - 30 minuter sedan

Morgonkoll: Blandad utveckling på Asienbörserna

Asienbörserna utvecklas blandat i fredagshandeln efter gårdagens breda nedgångar. Rädsla för en utdragen handelskonflikt fortsätter tynga humöret..

DI - 1 timme sedan

Kärn-KPI stiger i Japan

Kärn-KPI (KPI exklusive färska livsmedel) för hela Japan steg 0,9 procent i april jämfört med samma månad året före..

DI - 1 timme sedan

Trump: Huawei-lösning ryms inom ramen för handelsavtal

USA:s president Donald Trump sade på torsdagen att klagomålen riktade mot kinesiska Huawei skulle kunna lösas inom ramen för handelssamtalen mellan USA och Kina..

DI - 1 timme sedan

Inget grönt ljus för 737 Max-plan

USA:s luftfartsmyndighet FAA kan komma att godkänna Boeings olycksdrabbade modell 737 Max för trafik igen redan om ungefär en månad, uppger källor för Reuters efter ett möte med flygmyndigheter från över 30 länder i Texas. Utåt lämnar dock FAA inget besked..

DI - 1 timme sedan

Bytte H&M mot eget märke – deras barnkläder ger eko i världen

GÖTEBORG H&M:s tidigare designchef Margareta van den Bosch var den som först stakade ut Christin Kers karriär som barnklädesdesigner. Tillsammans med maken Andreas Claeson driver hon i dag det egna barnklädesmärket Duns Sweden med fokus på ekologiskt och färgstarka mönster..

DI - 1 timme sedan

Svajiga börser i Asien

Tokyobörsen öppnade nedåt efter gårdagens nedgångar i New York, och svajade sedan både upp och ned under förmiddagshandeln. Efter några timmar stod Nikkei-index på minus 0,5 procent..

DI - 1 timme sedan

Detta händer fredagen 24 maj

RAPPORTER.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.