DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 07:48

DI - 16 maj 19 kl. 10:35

Varnar för bolagsflykt: Här är största felen med SverigeSkyhöga personalkostnader och överambitiösa tolkningar av EU-direktiv är Sveriges största brister. Det anser kemi- och läkemedelsbolagen som rankat länder att investera i.   ”Vi har inte rättat mun efter matsäck – det belastar svensk konkurrenskraft”, säger Carl Eckerdal, chefsekonom vid Innovations- och kemiindustrierna.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, EU, Sveriges, Carl Eckerdal, Innovations

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varnarför , bolagsflyktHär är största , felenmed , Sverige
Sydsvenskan - 19 aug 16 kl. 14:06

Flygplatsannons varnar för Sverige

En reklamannons på den internationella flygplatsen i Istanbul i Turkiet varnar för resor till Sverige, skriver den turkiska dagstidningen Daily Sabah. "Resevarning! Visste du att Sverige har flest våldtäktsfall i världen?

Helsingborgs Dagblad - 19 aug 16 kl. 14:06

Flygplatsannons varnar för Sverige

En reklamannons på den internationella flygplatsen i Istanbul i Turkiet varnar för resor till Sverige, skriver den turkiska dagstidningen Daily Sabah. "Resevarning! Visste du att Sverige har flest våldtäktsfall i världen?

DN - 19 aug 16 kl. 14:09

Flygplatsannons varnar för Sverige


En reklamannons på den internationella flygplatsen i Istanbul i Turkiet varnar för resor till Sverige, skriver den turkiska dagstidningen Daily Sabah..

UNT - 19 aug 16 kl. 14:05

Flygplatsannons varnar för Sverige

En reklamannons på den internationella flygplatsen i Istanbul i Turkiet varnar för resor till Sverige, skriver den turkiska dagstidningen Daily Sabah..

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 12 kl. 13:22

Klose varnar för Sverige

I genomsnitt gör han mål i varannan landskamp. Senaste gången han mötte Sverige blev det två. Men Miroslav Klose, som gjorde sitt 65:e landslagsmål i 6?

Expressen - 19 aug 16 kl. 17:26

Istanbuls flygplats varnar – för Sverige

Resenärer på Istanbuls flygplats i Turkiet varnas för att resa till Sverige med motiveringen att Sverige har den högsta våldtäktsstatistiken i världen. – Det är väl så att uppmärksamheten kring Margot Wallströms tweet väckt mycket ilska, säger Turkietexperten Paul Levin..

DN - 15 jun 12 kl. 11:14

Engelska krönikörer varnar för Sverige

Ordvitsarna avlöser varandra när de engelska sportkrönikörerna försöker piska upp stämningen inför fredagens EM-möte med Sverige. Men bakom humorn lyser en stark oro igenom..

DI - 19 feb 17 kl. 09:22

Trump varnar för Sverige: "Titta vad som hände"

På ett "rally" – ett politiskt massmöte – i Florida attackerade Donald Trump medierna, och hyllade det han åstadkommit efter en månad som president i USA. "Optimismen flödar över landet", sade han. Presidenten nämnde också Sverige som ett avskräckande exempel..

GT - 25 mar 17 kl. 12:23

Omfattande gräsbrand – SMHI varnar i halva Sverige

En gräsbrand rasar i Lycke i närheten av Marstrand. Samtidigt har SMHI har utfärdat en varning för just gräsbränder i hela södra Sverige. – Vi har två stationer på plats och det brinner rätt bra, vi kan nog vänta oss fler larm om gräsbränder under dagen, säger C-G Hermansson vid räddningstjänsten.

BT - 13 apr 11 kl. 11:15

Forskare varnar för "rysk maffia"

Ryskspråkiga kriminella grupper är på väg att stärka sitt inflytande i Sverige. Enligt en ny forskarrapport har två maffialedare nyligen flyttat till Sverige, hävdar forskare i en ny rapport. ?

BT - 13 apr 11 kl. 12:07

Sverige hett för rysk maffia

Ryskspråkiga kriminella grupper är på väg att stärka sitt inflytande i Sverige. Enligt en ny forskarrapport har två maffialedare nyligen flyttat till Sverige. ?

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Amazon slutar sälja Huaweis produkter i sin japanska e-handel

Nätkonglomeratet Amazon slutar sälja Huaweis produkter i bolagets japanska e-handel, enligt japanska medieuppgifter..

DI - 15 minuter sedan

Svenska fastigheter heta för utlänningar

Svensk fastighetsmarknad är het för utländska investerare. Intresset märktes på konferensen Business Arena i London där bolag som Kungsleden, Wihlborgs och Fabege fanns på plats för att locka till sig kapital..

DI - 10 minuter sedan

Morgan Stanley ser guldkantade utdelningar i flera nordiska banker

De nordiska storbankerna DNB, SEB och SHB erbjuder samtliga guldkantade utdelningar, liksom Lloyds, HSBC, KBC och Julius Bär..

DI - 15 minuter sedan

Grönt ljust för Elektas Unity i Japan

Strålterapibolaget Elektas Unity-maskin har godkänts för klinisk behandling i Japan. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 45 minuter sedan

USA vill kunna rikta tullar mot länder med undervärderad valuta

Trump-administrationen förbereder ett lagförslag om att kunna införa tullar på varor från länder som manipulerar sina valutor. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 45 minuter sedan

Lundin Mining säljer innehav i koboltverksamhet

Lundin Mining har sålt sitt innehav i det finska koboltraffinaderiet i Kokkola. Försäljningen genomförs via det samriskbolag som gruvföretaget har tillsammans med Freeport-McMoRan..

DI - 1 timme sedan

Succéchefens styckning kastar om spelplanen

De nordiska teleoperatörernas strategiska vägval spretar åt alla håll. Mest omvälvande är kursändringen i danska TDC. Efter det avbrutna förvärvet av MTG:s tv-verksamhet och utköpet från börsen, klyvs nu bolaget under ledning av Tele2:s tidigare succé-vd Allison Kirkby.

DI - 1 timme sedan

Dollarn tappar efter svag data

New Yorkbörserna sjönk på torsdagen och Asienbörserna är överlag svagt ned på fredagen, även om det skett en viss stabilisering efter en vecka av nedgångar. .

DI - 1 timme sedan

Investmentbolaget återköper egna aktier

Investmentbolaget Naxs återköpte ett stort block av egna aktier på Stockholmsbörsen i går..

DI - 1 timme sedan

Morgonkoll: Blandad utveckling på Asienbörserna

Asienbörserna utvecklas blandat i fredagshandeln efter gårdagens breda nedgångar. Rädsla för en utdragen handelskonflikt fortsätter tynga humöret..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.