Dagens Media > Ekonomi

Monday, 20 May, 08:39

Dagens Media - 16 maj 19 kl. 10:13

Efter kritiken: Öppnar upp för mer transparensJCDecaux och Visual Art öppnar för mer transparens efter Lotta Waldemars debattartikel i Dagens Media. Clear Channel har avböjt en kommentar..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Jcdecaux, Visual Art, Lotta Waldemars, Dagens Media, Channel

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter kritikenÖppnar upp för , mer, transparens
Realtid - 22 mar 17 kl. 14:11

Ny intern kritik: advokater kräver mer transparens

I ett brev till Advokatsamfundet efterlyser två ledamöter mer transparens kring val till samfundets styrelse och disciplinnämnd. Bakgrunden till förslaget är att "valberedningens arbete i Advokatsamfundet i allt väsentligt är oreglerat och för många ledamöter relativt okänt", står att läsa i brevet som Realtid tagit del av..

SVT - 27 mar 19 kl. 00:19

Experten efterlyser mer transparens – kan inte värdera integriteten

Vi vet för lite för att kunna värdera integritetsintrånget mot de positiva värdena från digitala tjänster. Det säger integritetsexperten Markus Bylund som efterlyser mer transparens..

Nyteknik - 26 apr 19 kl. 12:00

H&M satsar på mer transparens – men ger inga svar på mina frågor

Den svenska modejätten H&M säger sig nu ge kunderna information så de ska kunna göra mer välgrundade val. Men satsningen faller platt, skriver Ny Tekniks innovationsreporter Ania Obminska..

Eurosport - 01 mar 13 kl. 09:43

Tennis - Efter kritiken - mer antidopningspengar från tennisen

Efter kritiken mot det internationella tennisförbundets skrala antidopningsbudget väljer nu flera Grand Slam-turneringar och förbund att skjuta till mer pengar..

SvD - 29 maj 15 kl. 14:12

Statsvetare: ”KU-kritiken mer än en markering”

Konstitutionsutskottet ska rada upp åtminstone åtta statsråd för kritik nästa vecka. Det är symptomatiskt för det parlamentariska läget, menar statsvetare SvD talat med. Samtidigt rapporterar Ekot att KU:s rödgröna ledamöter ställer sig bakom kritiken.

Expressen - 27 apr 17 kl. 09:41

Svenska kritiken: "Mer och mer absurt"

Dopinganklagade Therese Johaug saknades från den norska truppen inför nästa skidsäsong.Nu vill Torbjörn Nordvall, före detta presschef för det svenska skidlandslaget, krävt att Johaug ska få återvända till sporten. "Saken blir bara mer och mer absurd", skriver Nordvall på sin blogg på Nettavisen.

Expressen - 30 dec 12 kl. 13:14

Kungen talar ut om kritiken mot apanaget

Hälften av de 120 miljoner kronor som kungahuset får i apanage varje år är fritt från insyn. Det har väckt kritik - och för ett år sedan beslöt riksdagens opposition att man ska inleda samtal med kungahuset om mer transparens. Kungen kommenterar nu för första gången kritiken och säger att han inte har något emot öppenhet, men: ??

BT - 19 dec 18 kl. 11:57

Corazza Bildt röstade emot transparens

Anna Maria Corazza Bildt (M) har krävt ökad transparens kring EU-parlamentarikernas kontorsbidrag, samtidigt har hon vid flera tillfällen röstat nej till mer transparens, enligt en granskning som Svenska Dagbladet har gjort.(TT).

Blekinge Läns tidning - 19 dec 18 kl. 11:57

Corazza Bildt röstade emot transparens

Anna Maria Corazza Bildt (M) har krävt ökad transparens kring EU-parlamentarikernas kontorsbidrag, samtidigt har hon vid flera tillfällen röstat nej till mer transparens, enligt en granskning som Svenska Dagbladet har gjort.(TT).

YA - 19 dec 18 kl. 11:57

Corazza Bildt röstade emot transparens

Anna Maria Corazza Bildt (M) har krävt ökad transparens kring EU-parlamentarikernas kontorsbidrag, samtidigt har hon vid flera tillfällen röstat nej till mer transparens, enligt en granskning som Svenska Dagbladet har gjort.(TT).

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 45 minuter sedan

”Skönhetsbranschens är fortfarande mansdominerad”

”Under 15” gästas av Nordicfeel och Elevens vd Pernilla Barkman för att diskutera och definiera modernt ledarskap..

Dagens Media - 45 minuter sedan

Efter abortförslaget – Google ändrar sina annonsregler

Google ändrar sina regler kring sökordsannonsering kopplat till ämnet abort..

Dagens Media - I förrgår: 08:00

Readly: “Den största utmaningen framöver är vi själva”

HELGLÄSNING. Maria Hedengren är Readlys nya vd – ett företag hon själv har en personlig relation till. För Dagens Media berättar hon om just relationen till företaget, hemligheten för tillväxt, de globala jättarnas intåg på den digitala magasinmarknaden – och vad som blir företagets största utmaningar framöver..

Dagens Media - I förrgår: 16:26

Outdoor Impact: ”Universitetsmedia-gruppen vill positionera sig som tekniskt ledande”

”Vi förstår att Universitetsmedia-gruppen är stolta över sina ytor”, skriver Outdoor Impacts styrelse i en replik till Robert Bryhn, vd på Universitetsmedia-gruppen, som i ett tidigare debattinlägg riktade skarp kritik mot Outdoor Impacts digitala mätningar..

Dagens Media - I förrgår: 15:52

Har hittat dött segment med ”enorm potential” på tv-marknaden

Nystartade Nenda lanserar en streamingtjänst för hotell och tar in 5,5 miljoner kronor. ”Två av de största hotellkedjorna i Sverige har nappat och kommer köra tester efter sommaren”, säger Per Romild, en av företagets grundare..

Dagens Media - I förrgår: 16:00

Formatet som är guld värt på bio

I en tid när mätvärden diskuteras vilt har Filmstadens format Guldspot visat sig vara ett överraskande slagkraftigt verktyg..

Dagens Media - I förrgår: 14:08

Finland vill exportera lugn och ro till svenska ungdomar

I samarbete med byrån Mirum Agency Stockholm kampanjar nu Finlands ambassad för att hjälpa svenska ungdomar att sluta stressa och ta det lugnt..

Dagens Media - I förrgår: 13:50

Generationsskifte i dödskallegrottan

Egmont gör en spinoff av klassiska seriehjälten Fantomen. Släpper seriealbumet Fantomen Kids för de yngsta..

Dagens Media - I förrgår: 10:48

PHD vinner uppdraget för stor lågpriskedja

Lågspriskedjan ÖoB väljer medibyrån PHD. ”De visade på en genomarbetad insikt gällande vår marknad och de utmaningar vi står inför”, säger ÖoB:s komersiella chef, Meta Persdotter..

Dagens Media - I förrgår: 10:27

Från blåsväder till prisregn – för Swedbank

Swedbank prisades trippelt i Swedish content awards – inklusive guld för Årets content marketing..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.