DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 07:18

DI - 16 maj 19 kl. 10:18

Gnosjöbolaget fortsätter stiga efter laddad rapportElinstallationsbolaget Garo steg på rapportdagen i går och fortsätter upp i torsdagshandeln trots att aktien handlas exklusive rätt till utdelning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Garo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gnosjöbolagetfortsätter , stigaefter , laddad, rapport
Dagens PS - 06 dec 18 kl. 09:23

Aktiespararen bjuder på köpvärd kvartett

Aktiespararen rekommenderar köp av Hufvudstaden, Mips, Hövding och Hexagon i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Garo, Fabege och Sweco samt lämnar säljråd för Apple. Elinstallationsbolaget Garo präglas av Gnosjöandan.

Kristianstadsbladet - 03 dec 12 kl. 09:00

Mer fart på alliansen - för jobbens skull

Foto: Tomas Oneborg / SvD / SCANPIX
Kb anser: Regeringen måste våga fortsätta med marknadsvänliga reformer.
Många industriföretag varslar, ungdomsarbetslösheten biter sig fast och inte ens i det historiskt starka företagarbältet i Gnosjö med omnejd klarar man av att fylla orderböckerna. Då skulle man kunna tänka sig att de politiskt ansvariga får svara på frågor om ekonomisk politik, skatter, näringslivets förutsättningar och Sveriges konkurrenskraft.

YA - 03 dec 12 kl. 09:42

Mer fart på alliansen- för jobbens skull

Foto: Tomas Oneborg / SvD / SCANPIX
YA anser: Regeringen måste våga fortsätta med marknadsvänliga reformer.
Många industriföretag varslar, ungdomsarbetslösheten biter sig fast och inte ens i det historiskt starka företagarbältet i Gnosjö med omnejd klarar man av att fylla orderböckerna. Då skulle man kunna tänka sig att de politiskt ansvariga får svara på frågor om ekonomisk politik, skatter, näringslivets förutsättningar och Sveriges konkurrenskraft.

SmålandsPosten - 28 feb 14 kl. 06:15

Ravellis skapar klädkollektion

Eget märke. Björn Borg har gjort det, Martin Dahlin har gjort det och Börje Salming har gjort det. Nu kommer fotbollstvillingarna Thomas och Andreas Ravelli med en egen klädkollektion.

Realtid - 18 mar 16 kl. 03:16

Lannebo Fonder köper i Garos

Gnosjöbaserade bolaget noterades under onsdagen..

Skånskan - 26 apr 16 kl. 15:49

Barcamper visar väg för entreprenörerna

Veberöd Karolina Silfverberg från Skurup var först ut att presentera sin affärsidé när entreprenörskonceptet Barcamper på tisdagen rullade in i Veberöd för sin svenska premiär.– Det handlar om en aktivitetsutmaning – Årets Hälsoföretag – där olika arbetsplatser tävlar mot varandra och en vinnare sedan koras på en stor gala, berättar hon.
Precis som övriga deltagare fick hon en halvtimme på sig för att berätta om sitt projekt för coacherna i Barcampers husbil, som hade placerats utanför Medborgarkontoret.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

USA vill kunna rikta tullar mot länder med undervärderad valuta

Trump-administrationen förbereder ett lagförslag om att kunna införa tullar på varor från länder som manipulerar sina valutor. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Lundin Mining säljer innehav i koboltverksamhet

Lundin Mining har sålt sitt innehav i det finska koboltraffinaderiet i Kokkola. Försäljningen genomförs via det samriskbolag som gruvföretaget har tillsammans med Freeport-McMoRan..

DI - 30 minuter sedan

Succéchefens styckning kastar om spelplanen

De nordiska teleoperatörernas strategiska vägval spretar åt alla håll. Mest omvälvande är kursändringen i danska TDC. Efter det avbrutna förvärvet av MTG:s tv-verksamhet och utköpet från börsen, klyvs nu bolaget under ledning av Tele2:s tidigare succé-vd Allison Kirkby.

DI - 30 minuter sedan

Dollarn tappar efter svag data

New Yorkbörserna sjönk på torsdagen och Asienbörserna är överlag svagt ned på fredagen, även om det skett en viss stabilisering efter en vecka av nedgångar. .

DI - 45 minuter sedan

Investmentbolaget återköper egna aktier

Investmentbolaget Naxs återköpte ett stort block av egna aktier på Stockholmsbörsen i går..

DI - 45 minuter sedan

Morgonkoll: Blandad utveckling på Asienbörserna

Asienbörserna utvecklas blandat i fredagshandeln efter gårdagens breda nedgångar. Rädsla för en utdragen handelskonflikt fortsätter tynga humöret..

DI - 1 timme sedan

Kärn-KPI stiger i Japan

Kärn-KPI (KPI exklusive färska livsmedel) för hela Japan steg 0,9 procent i april jämfört med samma månad året före..

DI - 1 timme sedan

Trump: Huawei-lösning ryms inom ramen för handelsavtal

USA:s president Donald Trump sade på torsdagen att klagomålen riktade mot kinesiska Huawei skulle kunna lösas inom ramen för handelssamtalen mellan USA och Kina..

DI - 1 timme sedan

Inget grönt ljus för 737 Max-plan

USA:s luftfartsmyndighet FAA kan komma att godkänna Boeings olycksdrabbade modell 737 Max för trafik igen redan om ungefär en månad, uppger källor för Reuters efter ett möte med flygmyndigheter från över 30 länder i Texas. Utåt lämnar dock FAA inget besked..

DI - 2 timmar sedan

Bytte H&M mot eget märke – deras barnkläder ger eko i världen

GÖTEBORG H&M:s tidigare designchef Margareta van den Bosch var den som först stakade ut Christin Kers karriär som barnklädesdesigner. Tillsammans med maken Andreas Claeson driver hon i dag det egna barnklädesmärket Duns Sweden med fokus på ekologiskt och färgstarka mönster..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.