Skånskan > Nyheter

Wednesday, 22 May, 05:42

Skånskan - 16 maj 19 kl. 10:00

20 datorer stals från kontorMalmö Minst 20 datorer, de flesta ouppackade, stals vid ett inbrott i ett kontor på Nordenskiöldsgatan natt till i tisdags. Tjuvarna bröt upp entrédörren och tog sig sedan in i lokalerna..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Minst, Nordenskiöldsgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 20 datorer, stalsfrån , kontor
Skånskan - 18 jan 19 kl. 11:52

Stal datorer på kontor

HJÄRUP Två datorer stals på ett kontor på Köpmansgatan i Hjärup i onsdags kväll vid 21-tiden. Tjuven eller tjuvarna tog sig in i fastigheten genom att krossa två fönster. Ingen misstänkt finns i nuläget för inbrottet..

Kristianstadsbladet - 01 jul 16 kl. 11:50

Datorer stals från kontor

30 datorer stals ur en av kommunens kontorslokaler under natten till fredagen..

Skånskan - 06 okt 15 kl. 18:26

53 datorer stals i skola

MALMÖ Ytterligare en stöld av datorer har inträffat på en skola i Malmö. I helgen stals 53 datorer till ett värde av 159 000 kronor på Hermods gymnasium i Västra hamnen.
Trots att omfattande insatser vidtagits fortsätter inbrotten i skolor.

SmålandsPosten - 04 feb 14 kl. 11:11

Datorer stals vid nattligt inbrott

Flera datorer stals vid ett inbrott på Lillsjögatan i Alvesta natten mot tisdagen. Gärningsmännen hade tagit sig in genom att krossa en ruta till företaget ISS Facility services lokaler. Tre, fyra datorer stals enligt Kronobergspolisens vakthavande befäl Eva Jirhall..

Alingsås tidning - 05 feb 16 kl. 07:44

Datorer stals i skola

Datorer stals vid ett inbrott i gymnasieskolan Kunskapskällan i Herrljunga natten till fredagen. Inbrottslarmet gick klockan 02.12.

Skånskan - 11 apr 19 kl. 15:25

20 datorer stals på Lärcenter

HÖRBY Ett 20-tal datorer stals från Hörby Lärcenter vid ett inbrott på onsdagseftermiddagen. Inbrottet upptäcktes vid 16-tiden. Tjuvarna tog sig in i lokalerna genom att bryta upp ett fönster, och bröt därefter upp ett skåp i ett av rummen där datorerna förvarades.

Trelleborgs Allehanda - 12 feb 11 kl. 17:22

Smycken och datorer stals vid inbrott

Smycken och datorer stals vid ett inbrott på en gård i Vellinge under natten till lördagen.
Tjuvarna tog sig in genom att bryta upp en dörr och polisen ska ha säkrat finger- och skoavtryck på platsen. Enligt polisen har tjuvarna kommit över en omfattande mängd stöldgods.

Skånskan - 31 mar 18 kl. 11:03

Datorer stals mitt på dagen

Hörby Nio datorer stals under fredagen i en kontorsbyggnad på Kvarngatan.Polis kallades till platsen med anledning av ett inbrott i en kontorsbyggnad. Någon hade brutit upp ett fönster och tagit sig in i byggnaden.

Dalarnas tidningar - 19 sep 14 kl. 10:06

Datorer stals

De tre inbrott som drabbade Orsa natten till torsdagen resulterade i att ett antal datorer stals på fritidshemmet och förskolan i Orsa. Coop Konsum hade också inbrott och där stals snus..

DalaDemokraten - 19 sep 14 kl. 10:06

Datorer stals

De tre inbrott som drabbade Orsa natten till torsdagen resulterade i att ett antal datorer stals på fritidshemmet och förskolan i Orsa. Coop Konsum hade också inbrott och där stals snus..

Nya Wermlands Tidningen - 31 jan 11 kl. 14:09

Bärbara datorer stals från skola

Tre bärbara datorer stals från ett grupprum på Nobelgymnasiet i Karlstad på måndagsförmiddagen..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Rimliga prioriteringar

När den första pro­gnosen för Re­gi­on Skånes ekonomi kom ef­ter det första kvar­talet pekade den åt helt fel håll. Om ut­veck­lingen fort­sätter som de första må­naderna blir re­sul­tatet mer än en halv mil­jard säm­re än bud­ge­terat. Det är som ti­digare år sjuk­vården som kostar mer pengar än re­gi­on­full­mäk­tige an­slagit.

Skånskan - 45 minuter sedan

Flyttar till USA och lämnar politiken

STAFFANSTORP Omsorgsnämndens ordförande, Liliana Lindström (M), lämnar alla sina politiska uppdrag i Staffanstorp den siste maj.
Orsaken är att familjen ska flytta till USA.– Min man har fått ett mycket trevlig erbjudande som innebär arbete i New Hampshire i USA.

Skånskan - 45 minuter sedan

”Känner inte till några nya bussbesparingar i Eslöv”

ESLÖV Kollektivtrafiknämndens ordförande i Region Skåne, Carina Zachau (M) säger att hon varken känner till eller har sett något underlag om nya besparingar inom busstrafiken som Skånetrafikens tjänstemän informerat Eslövs kommun om.
– Det här är inget som varit uppe i nämnden utan är en diskussion mellan tjänstemän.Carina Zachau tycker att det varit svårt att få till stånd så kallade trepartssamtal med Eslövs kommun.

Skånskan - 4 timmar sedan

Glöm ald­rig För­in­tel­sen och andra folk­mord

Jag har inte rest runt för att sprida hat mot forna plå­go­an­dar, för­kla­rade för­in­tel­se­överlevaren Emerich Roth, när han tog emot Stu­die­för­bundet Vux­en­sko­lans Sokratespris, som han i år fick till­sam­mans med Hédi Fried. Båda är 95 år i år och ser slutet på sin mis­sion att be­rätta om för­in­tel­sen för dagens gen­er­a­tion.
Sokratespriset har delats ut se­dan 1967, när Stu­die­för­bundet Vuxenskolan nyss var bildat, till per­soner som gjort ”be­stå­en­de in­satser på folk­upp­lys­ningens om­rå­de i män­ni­sko­vär­dets tjänst”.

Skånskan - 7 timmar sedan

Svensk kollaps mot Ryssland

Upp som en sol och ner som en pannkaka. Sveriges ishockeylandslag Tre Kronor föll i VM-gruppavslutningen på tisdagskvällen mot Ryssland med hela 4-7 (1-0, 0-6, 3-1) efter en total kollaps i mittenperioden.Nu blir det till att ladda om mot Finland i kvartsfinal på torsdag.

Skånskan - 8 timmar sedan

Kulturkalaset hölls i sambatakt

Hörby Det bjöds på karnevalsstämning och ett fyrverkeri av kultur när det ordnades Kulturkalas i Hörby på tisdagen.
I år hölls festligheterna för 16:e året, och det var full fart på scenerna med över 50 medverkande band och artister.Solsken eller ej.

Skånskan - 8 timmar sedan

Bildspecial från Kulturkalaset

Hörby Se många fler bilder från årets kulturkalas i Hörby..

Skånskan - 8 timmar sedan

Personbil krockade med moped

Trelleborg Vid tjugo över åtta-tiden inträffade en trafikolycka i korsningen mellan Blåeldsvägen och Gåsörtsvägen i Beddingestrand.Larmet kom in till SOS 20:23. Enligt det rör det sig om en personbil som krockat med en moped.

Skånskan - 9 timmar sedan

Inspiration och hantverk

KÄNSLA Hur mycket är inspiration och hur mycket är hantverk för en tonsättare? Ia Erlandsson har undersökt saken – åtminstone hur hon själv jobbar – och blev faktiskt lite förvånad över resultatet.Namn: Ia Erlandsson
Ålder: 27 år
Yrke: Studerar komposition och piano på Musikhögskolan i Malmö.

Skånskan - 9 timmar sedan

Lämnar MFF för Sparta Prag

Fotboll Andreas Vindheim lämnar Malmö FF för tjeckiska AC Sparta Prag i samband med sommaruppehållet.
– Det har varit fyra fantastiska år, säger den 23-årige norrmannen.Andreas Vindheim kom till Malmö FF från norska Brann 2015.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.