Aftonbladet > Sport

Thursday, 23 May, 15:45

Aftonbladet - 16 maj 19 kl. 10:03

”Jag vill inte dö som ett monster”
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag vill inte som ett , monster
Skånskan - 30 okt 18 kl. 06:00

”Mina monster liknar inte någon annans”

Vampyren Albin, varulven Charlie och sjöodjuret Gilbert är några av de läskiga och roliga monster läsaren möter i Malmöbon Dick Qwarforts rimmade bilderbok Alla balla monster.
– De tre är lite som Eva, Magnus och Brasse i Fem myror eller som bröderna Marx – en lugn och sansad, en stirrig och så den yngsta som är nyfiken på allt, säger den monsterälskande illustratören om sina huvudpersoner.Dick Qwarfort om …
… vilka tips han skulle ge en ung monsterfantast som är sugen på att börja rita sina egna monster var man kan hitta inspiration: ”Man behöver egentligen inte kolla så mycket på monsterfilmer.

Posh24 - 21 feb 12 kl. 16:50

Lady Gagas "monster" dödshotar Kelly Osbourne

Är Lady Gagas såkallade "monster" egentligen riktiga monster? Nja, kanske inte riktigt, men de har i alla fall varit riktigt elaka mot Kelly Osbourne. Allt började på Grammy-galan när Lady Gaga smög förbi röda mattan och gick direkt in på galan.

HBL - 23 aug 14 kl. 01:55

Innan människan blir monster

Putin kunde ha lotsat Ryssland mot välstånd men valde maktpolitikerns mantel. Världen är orolig, men det är ryssarna som är hans främsta offer. I dag har det förlöpt 75 år sedan den ödesdigra Molotov Ribbentropp-pakten slöts i Moskva 1939, där Sovjetunionen och Tyskland i en hemlig avtalsklausul delade upp Europa i respektive intressesfärer.

Expressen - 01 aug 12 kl. 12:00

Tina Flognman: "Lite monster mot monster"

LONDON. Frankrike har knäckt Sverige i de fyra senaste mästerskapsmötena - under den sista kvarten. Den här gången tror Sveriges Frankrike-expert Tina Flognman att lagets extra fysträning ska ge dem revansch.

Trelleborgs Allehanda - 30 aug 13 kl. 16:22

Monster Magnet till Sverige i vinter


Den 21 januari är det dags för ett nytt Sverigebesök från Dave Wyndorf och hans mannar i Monster Magnet. Bandet är inbokat för en spelning på Klubben vid Fryshuset i Stockholm.Monster Magnet släpper i höst nya plattan "Lost patrol", bandets första skiva sedan 2010 års "Master mind".

Nyhetsverket - 09 nov 13 kl. 18:38

Monster Jam på Friends Arena

Det var Monster Jam på Friends arena på lördagseftermiddagen. Monster truck efter monster truck tävlade mot varandra i racing och freestyle under ett öronbedövande motordån..

Kristianstadsbladet - 30 apr 14 kl. 15:05

Rob Lowe klar för "Monster trucks"


Skådespelaren Rob Lowe är klar för en roll i kommande "Monster trucks", rapporterar Deadline Hollywood. Sedan tidigare är det känt att bland andra Danny Glover, Jane Levy och Amy Ryan ska vara med i storfilmen.De flesta detaljer kring "Monster trucks" är än så länga okända.

Trelleborgs Allehanda - 30 apr 14 kl. 15:05

Rob Lowe klar för "Monster trucks"


Skådespelaren Rob Lowe är klar för en roll i kommande "Monster trucks", rapporterar Deadline Hollywood. Sedan tidigare är det känt att bland andra Danny Glover, Jane Levy och Amy Ryan ska vara med i storfilmen.De flesta detaljer kring "Monster trucks" är än så länga okända.

Nerikes Allehanda - 30 sep 15 kl. 05:16

Frankensteins monster i Syrien

Islamiska staten är ett monster. Men det är ett Frankenstein-monster. Omvärlden skapade det.

Norrtelje Tidning - 02 feb 16 kl. 08:00

Krönika: Håll dina monster borta från oss andra, tack

När människor i min närhet får tillfälle att beskriva mig brukar de inte behöva fundera särskilt länge innan de kommer fram till i alla fall två egenskaper som jag besitter.Den ena, det folk alltid brukar säga, är att jag är lugn. Att jag ger ett lugnt intryck och att jag inte hetsar upp mig i första tagetDen andra egenskapen, en lite mindre positiv sådan, är att jag då och då kan häva ur mig konstiga saker som jag själv tror är roliga, men som i andras öron inte alls är det.

Sydsvenskan - 03 apr 16 kl. 04:00

Ett monster till utställning

I år är det 500 år sedan helvetes- och monstermålaren Hieronymus Bosch dog. I ’s-Hertogenbosch, den stad i södra Nederländerna där han levde och verkade, har man gjort 2016 till ett Boschår. Huvudnumret i firandet är utställningen ”Ett genis uppenbarelser” på Noord-Brabants museum.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.