Nyan > Svenskfinland

Thursday, 23 May, 23:22

Nyan - 16 maj 19 kl. 10:00

Dagsböter för drog per postEn 23-årig man dömdes på onsdagen till 12 dagsböter, sammanlagt 192 euro, för narkotikabrott. .
Läs mer på Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagsböterför , drog, per, post
Nyan - 17 mar 15 kl. 12:57

Man dömdes för knark per post

80 dagsböter, sammanlagt 480 euro, blev straffet för en man som dömdes för att vid tre tillfällen ha beställt narkotika per post. I november 2013 beställde han till sin adress i Mariehamn 1,3 gram cannabis från Sverige. I februari 2014 beställde han 10 stycken LSD-lappar från Kanada och i mars 2014 samma drog och samma antal, även då från Kanada.

Nyan - 15 feb 16 kl. 06:00

Dagsböter för cannabisodling

Två män dömdes i fredags i Ålands tingsrätt för likartade narkotikabrott.
En 24-årig dömdes till 60 dagsböter, sammanlagt 660 euro, för att ha odlat och försökt föra in cannabisprodukter till Åland.

Tingsrätten dömer mannen för två fall av narkotikabrott och ett fall av straffbart bruk av narkotika.

Nyan - 08 feb 15 kl. 18:42

Smugglade läkemedel per post

En man har dömts för tre fall av smuggling av tabletter. Smuggligen skedde per post och brotten ägde rum i slutet av 2013. Den åtalade ska uppsåtligen i strid med läkemedelslagen och bestämmelser som har utfärdats med stöd av denna per post infört receptbelagda läkemedel i landet.

Nyan - 05 okt 15 kl. 08:00

Dagsböter för knarksmuggling

En man har dömts till 25 dagsböter, totalt 825 euro, av Ålands tingsrätt för att ha fört in ett narkotikaklassat ämne i landet. Ämnet är det så kallade 6-APB (6-2-aminopropyl benzofuran) och detta har skickats mannen per post från Holland till hans hemadress. Försändelsen stoppades och beslagtogs av posttullen i Vanda den sista oktober 2014.

Nyan - 25 jan 16 kl. 08:00

Dagsböter för Italien-narkotika

15 dagsböter, sammanlagt 90 euro, blev straffet för en man i 40-årsåldern som i fredags dömdes för narkotikabrott. Mannen hade beställt 20 narkotikaklassade tabletter från Italien. Tabletterna skickades per post, men försändelsen stoppades och beslagtogs av posttullen i Vanda i april i fjol.

SmålandsPosten - 25 okt 13 kl. 14:44

Polisman dömd till dagsböter

En oenig tingsrätt dömde på fredagen en Växjöpolis till dagsböter för vållande till kroppsskada. I samband med ett omhändertagande i januari i år drog polismannen ner en man från en bänk i arrestintaget och la ner honom på golvet. I samband med detta slog mannen i huvudet och skadade två framtänder.

Trelleborgs Allehanda - 18 sep 12 kl. 17:15

29-åring dömd till dagsböter

En 29-årig trelleborgare har dömts av Ystads tingsrätt till dagsböter för narkotikabrott.
Sent på natten till den 1 maj ska mannen ha stått utanför ett hus där det var fest. Han var då tillsammans med några kompisar.

UT - 18 dec 14 kl. 06:08

Dagsböter för hot mot moderatpolitiker

Moderatpolitikern Oliver Öberg från Ulricehamn blev påhoppad verbalt på en fest. I veckan har mannen som uttalade hoten dömts till dagsböter. Hoten som ledde till åtal och rättegång kom på en fest i Borås i oktober förra året.

Nyan - 17 feb 18 kl. 14:42

Dagsböter för kokain-körning

En 23-årig man dömdes i går till 55 dagsböter, sammanlagt 330 euro, för rattfylleri och straffbart bruk av narkotika. Han får även körförbud till den 28 februari 2019. Mannen hade i november i fjol kört bil i Hammarland med kokain och ett annat narkotiskt ämne i kroppen.

Skånskan - 02 mar 19 kl. 05:00

Dagsböter för att ha tafsat under festen

HÖÖR En ung man döms för sexofredande i samband med en fest i Höörs kommun. En kvinna utsattes, enligt domen i Lunds tingsrätt, för flera oönskade beröringar av mannen – som själv uppger att han på grund av berusning inte har någon minnesbild från kvällen, men inte ifrågasätter kvinnans uppgifter.Det var ett sällskap med sex personer som tänkte ha en samvaro på etablissemanget i Höör.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 2 timmar sedan

Engman expert för Yle under VM

FOTBOLL. Svenska Yle Sporten gör en storsatsning på sommarens fotbolls-VM för damer och under torsdagen presenterade man sina experter.
En av dem är åländska fotbollsproffset Adelina Engman.

Nyan - 3 timmar sedan

Över 100 unga dansare intog Alandica-scenen

Drygt 100 danselever i åldern 3–20 år från Ålands musikinstitut fyllde Alandicas stora scen under gårdagskvällen, då vårens dansgala som avslutar läsåret gick av stapeln. Publiken bjöds på en bred repertoar av dansstilar. På programmet stod klassisk balett, street-dans, barndans och modern dans, till musik av bland andra Bach, Tjajkovskij, Pink, Pugni, Timbaland, Netta, Imagined Dragons och Rihanna.

Nyan - 4 timmar sedan

Åkrar vill både värme och vatten

Varje torsdag bidrar Facebookgruppen Vädersidan med en väderuppdatering från veckan som gått. .

Nyan - 5 timmar sedan

Glassbar öppnar i Maxinge

På fredag öppnar en glassbar i köpcentret Maxinge. Företagarna bakom glassbaren är Jan-Erik Karlsson och Mattias Hendersson som driver Lekia. ”Det behövs en servering där och vi tänker bli bäst på glass och samtidigt vara ett litet café där i synnerhet barnfamiljer kommer att trivas”, skriver de i ett pressmeddelande.

Nyan - 6 timmar sedan

Lions donerar 50 000 euro

Lionsklubbarna på Åland och i Egentliga Finland donerar 50 000 euro till Åbo universitetssjukhus. Det skriver man i ett pressmeddelande. Pengarna ska gå till möbler och utrustning till föräldrarummen i barn- och ungdomskliniken i det nya T3-sjukhuset som är under uppbyggnad.

Nyan - 7 timmar sedan

Snart grönskar Åland

Inkommande helg maj ordnas Åland Grönskar för tredje året i rad. .

Nyan - 9 timmar sedan

Sparisgubbens nya liv

Först fälldes han i stormen Alfrida, sedan körde en plogbil på honom medan han fortfarande låg ned. .

Nyan - 10 timmar sedan

Här växer Ålands första padelbana fram

PADEL. På fredag börjar man asfaltera och sedan återstår bara väggar, matta och nät innan Ålands första padelbana står färdig. .

Nyan - 12 timmar sedan

Skog och mossa i effektfullt samspel

Kontrasten är stor då man från Mariehamns solgassande och försommarvarma gator stiger in i konstfotografen Santeri Tuoris dovt gråa skogslandskap. .

Nyan - 13 timmar sedan

Tre fall av olaga hot

En kvinna åtalas för att ha hotat en annan kvinna under en tillställning i Eckerö under hösten 2018. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.