Skånskan > Nyheter

Sunday, 26 May, 23:31

Skånskan - 16 maj 19 kl. 10:00

Man fotograferade sexaktMalmö En man har polisanmält för kränkande fotografering efter att han haft sex med en kvinna.
Kvinnan menar att mannen filmat sexakten utan hennes tillåtelse..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man fotograferade, sexakt
Skånskan - 22 maj 19 kl. 13:20

Par fotograferade under sexakt

LUND På söndagskvällen upptäckte ett par som bor i en marklägenhet i centrala Lund att en man stod utanför fönstret och fotograferade in i lägenheten, där paret hade sex. När de upptäckte honom försvann han från platsen..

Nyheter 24 - 03 okt 11 kl. 19:51

JO kritisk till att anstalt avbröt fånges sexakt


Västerviksanstalten får kritik av JO sedan personal klampat in mitt under en fånges sexakt. En av de intagna på Västerviksanstalten hade sex med sin flickvän i ett besöksrum när personal avbröt paret. Anledningen var att parets fem månader gamla bebis befann sig i besöksrummet och personalen fann det olämpligt.

Sydsvenskan - 21 jan 16 kl. 04:17

Avrättad för strypning under sexakt

En 43-årig man avrättades på onsdagen i den amerikanska delstaten Texas genom giftinjektion.Mannen dömdes 2001 för att ha dödat en person i samband med en sexakt. Han medgav redan från början att han strypt offret, men har hela tiden hävdat att det var en olyckshändelse eftersom det rörde sig om en ömsesidig sexakt.

Helsingborgs Dagblad - 21 jan 16 kl. 04:17

Avrättad för strypning under sexakt

En 43-årig man avrättades på onsdagen i den amerikanska delstaten Texas genom giftinjektion.Mannen dömdes 2001 för att ha dödat en person i samband med en sexakt. Han medgav redan från början att han strypt offret, men har hela tiden hävdat att det var en olyckshändelse eftersom det rörde sig om en ömsesidig sexakt.

UNT - 04 okt 11 kl. 09:26

Sexakt avbröts av Kriminalvården

Personal på Västerviksanstalten avbröt en sexakt mellan en fånge och dennes partner eftersom parets fem månader gamla bebis vistades i samma rum. Helt fel agerande av Kriminalvården, anser justitieombudsmannen. (TT).

SvD - 04 okt 11 kl. 09:26

Kritik mot avbruten sexakt

Personal på Västerviksanstalten avbröt en sexakt mellan en fånge och dennes partner eftersom parets fem månader gamla bebis vistades i samma rum..

BT - 22 jan 14 kl. 16:24

Boråsare filmade sexakt ? döms

En 20-årig boråsare dömdes i dag vid Borås tingsrätt för att ha smygfilmat sig själv och en kvinna under deras sexakt. Den dömde mannen har i förhör erkänt att han spelat in den aktuella filmsekvensen utan kvinnan vetskap. Han ska dock direkt efter inspelningen berättat för henne att han spelade in akten och då fått tillåtelse att behålla den, något som kvinnan förnekar.

DalaDemokraten - 05 dec 14 kl. 19:35

Polisernas sexakt filmades och sprids på nätet

– Polismyndigheten har nåtts av uppgifterna att två anställda utfört en sexakt inne på en toalett i samband med en julfest, samt att akten spelades in, säger länspolismästare Thomas Nilsson och fortsätter:.

ÖstersundsPosten - 05 dec 14 kl. 19:58

Polisernas sexakt filmades och sprids på nätet

– Polismyndigheten har nåtts av uppgifterna att två anställda utfört en sexakt inne på en toalett i samband med en julfest, samt att akten spelades in, säger länspolismästare Thomas Nilsson till ST.nu och fortsätter:.

DI - 31 jan 15 kl. 09:19

Sparkades efter att ha kommit på chefens sexakt

En kvinna sparkades från ett taxiåkeri i Stockholm efter att ha kommit på sin chef under en sexakt på kontoret. Nu kräver hon skadestånd och ersättning för utebliven lön..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

William till semifinal på Silverstone

RALLYCROSS William Nilsson lyckades inte nå finalen i den tredje deltävlingen av rallycrossmästerskapet RX2 International Series på Silverstone i Storbritannien.Rallycrossfesten slutade i stället med en fjärdeplats i semifinalen.
– Trots att tempot egentligen fanns så fattades det där lilla extra, säger Nilsson.

Skånskan - 2 timmar sedan

Liberalerna balanserar på spärren

EU-val Liberalerna ligger på gränsen för att åka ur EU-parlamentet, visar SVT:s vallokalsundersökning vid 21-tiden på söndagen.
Partiet får 4,4 procent av rösterna.Alla siffror
Socialdemokraterna: 25,1 (+0.

Skånskan - 4 timmar sedan

Älska Svedala räknar med ett tydligt nej

SVEDALA
Älska Svedala tror på ett nej och vill se att resultatet av folkomröstningen snarast hamnar på kommunfullmäktiges bord för ett slutligt politiskt beslut.– Jag utgår från att det blir fler som röstar nej än ja. Hade jag suttit på Kriminalvården hade jag inte gått vidare med planerna i Svedala kommun om nejsidan får mer än femtio procent av rösterna.

Skånskan - 4 timmar sedan

Danskonkurrens blev till publikframgång

Staffanstorp/Veberöd Det såg ut att bli en olycklig dragkamp om danspubliken.
Men icke! Istället växte besöksantalet för både dansfestivalen i Staffanstorp och dansgalan i Veberöd.

Skånskan - 4 timmar sedan

Två personbilar i olycka vid Örtofta

Eslöv Larmet kom in klockan 18.27 på söndagen om en trafikolycka i höjd med Örtofta sockerbruk.Räddningstjänst, ambulans och polis åkte till platsen för närmare kontroll.

Skånskan - 6 timmar sedan

Följ EU-valet direkt

Nyheter.

Skånskan - 6 timmar sedan

Ingen stress vid valurnorna för Malmöborna

Malmö Det var allt annat än stressigt när Malmöborna i lugn och ro begav sig till vallokalerna under söndagen.
– Det är en plikt! Det är jätteviktigt att nyttja rätten att säga vad vi tycker, säger Pernilla Westesson vid vallokalen som riggats i Kroksbäcksskolan.

Skånskan - 6 timmar sedan

Ökat valdeltagande

EU-val Årets deltagandet i EU-valet ser ut att bli högre än tidigare år, enligt Europe elects.I valet väljer medborgarna i EU:s medlemsländer vilka som ska representera dem i parlamentet under de kommande fem åren. I flera av de stora EU-länderna hade betydligt fler röstat på söndagen strax eftermiddagstid i år jämfört med samma tidpunkt förra valet.

Skånskan - 8 timmar sedan

Hård konkurrens om besökarna

ESLÖV Det sjöd av aktiviteter i Eslöv i helgen. Vårmarknaden fick denna gång konkurrens av familjedagarna och invigningsfestligheterna på Flygstadens köpcentrum.
– Det är ju rätt dumt att ha båda grejorna samma helg, tyckte trogne marknadsbesökaren Emphillis Lundgren från Eslöv.

Skånskan - 7 timmar sedan

”Självklart att gå och rösta”

HÖÖR En jämn ström av Höörsbor sökte sig till vallokalen på Stiftsgården Åkersberg på söndagen.
– Det är viktigt att nyttja sin rättighet att gå och rösta, tyckte Bengt Jönsson, Yxnaholma.När vallokalen på Stiftsgården slog upp portarna klockan 8 på söndagsmorgonen var det redan en del folk som stod och väntade på att få komma in och rösta.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.