Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 22 May, 15:32

Kristianstadsbladet - 16 maj 19 kl. 09:41

Tvist: Kvinnas intresse i kungahuset blev dyrt – drogs inför rättaBoken ”Vår kungafamilj i fest och vardag” blev en kostsam historia för en kvinna i 45-årsåldern, sedan Bonnierförlagen drog henne inför rätta på grund av obetald faktura. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Vår, Bonnierförlagen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvist, Kvinnas, intressei , kungahusetblev , dyrt, drogsinför , rätta
Nyhetskanalen - 04 okt 12 kl. 08:55

Kungahuset kritiserar satirbild av Elisabeth Ohlson Wallin

Ett fotomontage där kung Carl Gustaf och hans vänner äter pizza från en naken kvinnas kropp samtidigt som drottning Silvia skrubbar bort ett hakkors från golvet har upprört kungahuset. "Ingen ska behöva tåla vad som helst", skriver hovet på sin hemsida. Bilden beskrivs som "kränkande, sårande och illvillig".

BT - 04 okt 12 kl. 08:56

Kungahuset kritiserar satirbild: "Kränkande"

Ett fotomontage där kung Carl Gustaf och hans vänner äter pizza från en naken kvinnas kropp samtidigt som drottning Silvia stående på knä skrubbar bort ett hakkors från golvet har upprört kungahuset. "Ingen ska behöva tåla vad som helst. Detta gäller även Kungen och Drottningen", skriver riksmarskalk Svante Lindqvist i ett uttalande på hovets hemsida.

Kristianstadsbladet - 19 jul 11 kl. 06:30

Lång tvist om ersättning löst

Telenor kommer inte kräva kommunen på ersättning om de måste ta bort sina telemaster på vattentornet i Sibbhult. Därmed är en lång tvist löst.
För drygt två år sedan försökte Östra Göinge kommun säga upp avtalet med Telenor, med hänvisning till att vattentornet kunde rivas.

Helsingborgs Dagblad - 17 jul 12 kl. 17:06

Tvist om hemtjänstkostnad för sommargäst

Enligt lag ska hemkommunen betala för sommargästers hemtjänst. Men Lidingö stad överklagar ett beslut om en 87-årig kvinnas rätt till hemtjänst i sitt sommarhus norr om Höganäs..

Nyheter 24 - 13 apr 11 kl. 14:49

Redkordlågt förtroende för kungahuset


"Kopplingarna till nazismen och livstilsfrågan sänker förtroendet." Kungahuset har, förutom kronprinsessan Victorias bröllop förra året, fått mer negativ än positiv uppmärksamhet de senaste åren och kritiserats hårt. Så sent som på söndagen konstaterade också nytillträdde socialdemokratledaren Håkan Juholt att monarkin bör avskaffas.

NT - 23 feb 12 kl. 08:08

"Oerhört viktigt för kungahuset"

-Det är oerhört viktigt för kungahuset, det här kommer ju som, om man ska använda begreppet, på beställning, säger hovexperten Sten Hedman om prinsessfödseln.-Kungahuset behöver den här grejen, ett litet barn är ju vad alla längtar efter. Det har ju varit en mörk tid för kungahuset, eller åtminstone för kungen.

Kristianstadsbladet - 24 apr 14 kl. 14:05

Dalande förtroende för kungahuset


Svenska folket har störst förtroende för hur sjukvården sköter sitt arbete, följd av universitet eller högskolor. Det konstaterar Som-institutet vid Göteborgs universitet i sin första analys av höstens opinionsundersökning. - I botten bland samhällsinstutitionerna hittar vi Europaparlamentet och EU-kommissionen, men även bankerna och de politiska partierna, säger professor Lennart Weibull.

BT - 24 apr 14 kl. 14:05

Dalande förtroende för kungahuset

Svenska folket har störst förtroende för hur sjukvården sköter sitt arbete, följd av universitet eller högskolor. Det konstaterar Som-institutet vid Göteborgs universitet i sin första analys av höstens opinionsundersökning. - I botten bland samhällsinstutitionerna hittar vi Europaparlamentet och EU-kommissionen, men även bankerna och de politiska partierna, säger professor Lennart Weibull.

BT - 24 apr 14 kl. 14:09

Fortsatt förtroende för vården - men kungahuset tappar

Svenska folket hyser störst förtroende till sjukvården, följt av universitet eller högskolor, sett till hur de sköter sitt arbete. Det konstaterade Som-institutet, vid Göteborgs universitet, när den första analysen av höstens opinionsundersökning presenterades på torsdagen. – I botten bland samhällsinstutitionerna hittar vi Europaparlamentet och EU-kommissionen, men även bankerna och de politiska partierna, säger professor Lennart Weibull.

Kristianstadsbladet - 07 jun 14 kl. 08:39

Ljummet intresse inför prinsessdop

Ett stort pressuppbåd från såväl Sverige som Europa väntas bevaka prinsessan Leonores dop. Men jämfört med vid tidigare kungliga ceremonier är intresset ändå förhållandevis begränsat.
- Det är ett stort medieintresse, vi får prioritera vilka som har möjlighet att få vara med vid dopet, säger Margareta Thorgren, hovets informationschef.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Tarantino tar sig an Mansonmorden

I "Once upon a time in Hollywood" skildrar Quentin Tarantino de så kallade Manson-morden på ett annorlunda sätt. Men han har inte kontaktat Roman Polanski före, under eller efter inspelningen..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Georgsson ny ordförande för Pappers

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Jonas Hellman: Valet i Indien påverkar oss mer än Europavalet

Indien är snart världens folkrikaste land och ekonomin växer i snabb takt. Landets politiska vägval påverkar Sverige både ekonomiskt och miljömässigt..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Utökad vargjakt tillåts i Tyskland

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

SAS och Airbus i gemensamt elflygsprojekt

Flygbolaget SAS går ihop med franska flygplanstillverkaren Airbus i ett forskningsprojekt kring elflyg..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ibiza-lotteri i regeringskrisens spår

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Fem års fängelse för vapengömma

Inbrottet i containern ledde till ett omfattande vapenfynd – bland annat delar till fem kompletta halvautomatiska gevär. Nu döms en man i 30-årsåldern med kopplingar till den extrema vänstern till fem års fängelse..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Bilbomb tog minst två liv i Somalia

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Larm om brand i villa

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Tre män åtalas för barnvåldtäkter

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.