DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 09:14

DI - 16 maj 19 kl. 09:48

Förvärv av Wiget Group AB beslutat av bolagsstämman samt ny styrelseledamotBolagsstämman beslutade att förvärva Wiget Group AB enligt tidigare kommunicerade villkor samt att välja in Soheil Amorpour (grundare och VD för Wiget Media AB) som styrelseledamot i ahaWorld AB..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wiget Group AB, Soheil Amorpour, VD, Wiget Media AB, AB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förvärvav , Wiget, GroupAB , beslutatav , bolagsstämman, samt, ny styrelseledamot
DI - 10 maj 19 kl. 09:32

Wiget Group levererar ATH nya deponerande kunder (NDC) i april

Wiget Group slog nytt rekord i antalet nya deponerande kunder som levererades till bolagets iGaming-partners i april. Merparten av dessa är på revenue share-basis vilket innebär att bolaget får intäkter under hela kundens livstid..

DI - 17 apr 19 kl. 08:00

ahaWorld förvärvar Wiget Group och skapar en kassaflödespositiv företagsgrupp för onlinespel och media med världsledande teknologibas

Detta pressmeddelande får inte offentliggöras, publiceras eller distribueras, vare sig direkt eller indirekt, i eller till USA, Kanada, Australien, Hongkong, Japan, Nya Zeeland, Sydafrika, Sydkorea, Schweiz, Singapore eller Sydafrika, eller annan jurisdiktion där gällande lagstiftning hindrar distribution av detta pressmeddelande. ahaWorld AB (publ) (“ahaWorld”) fullföljer tidigare kommunicerad tillväxtstrategi genom att förvärva Wiget Medias AB:s media- och affiliateverksamhet..

DI - 18 apr 19 kl. 12:11

Wiget integrerar analysplattform för att öka trafikkvalité i annonskampanjer

Som ett steg i ledet att alltid leverera högkvalitativ annonstrafik till sina kunder har Wiget integrerat ett helt nytt analysverktyg för att öka insikterna i sina globala kampanjer. Tack vare den nya tekniken kan Wiget få ökad insikt i sina publicistpartners trafikkvalité och upptäcka avvikelser mycket snabbare..

Dagens Media - 1 timme sedan

Ny programmatic-chef på Group M

Sofia Larsson lämnar PHD för att återvända till Group M..

Helsingborgs Dagblad - 22 jan 16 kl. 13:38

Vite för BE Group

Stockholmsbörsens disciplinnämnd har beslutat om vite för metallhandelsföretaget BE Group på två årsavgifter, 410 000 kronor. Bolaget har agerat i strid mot god sed på aktiemarknaden, skriver börsen i ett pressmeddelande.Regelbrottet som vitet gäller är att BE Group utlovat ersättning för en aktieägare i utbyte mot ett åtagande i samband med en företrädesemission i fjol.

DI - 28 sep 18 kl. 12:00

Riktad emission till huvudägaren Orvelin Group och återkallande av option

Styrelsen och Orvelin Group har den 27 september beslutat att återkalla optionsavtalet som ingicks den 9 november 2017 där Orvelin Group skulle få teckna 860 000 aktier till en teckningskurs på 4,50 kr per aktie. Istället har NTG den 27 september genomfört en riktad emission till Orvelin Group på 860 000 aktier till teckningskurs4 kr per aktie, vilket innebär att NTG tillförs 3 440 000 kr..

DI - 09 nov 17 kl. 12:32

NTG genomför riktad nyemission till Orvelin Group AB, Sveriges största konfektyrkedja

Styrelsen för Net Trading Group NTG AB har beslutat genomföra en riktad nyemission med stöd av bemyndigande från bolagsstämman den 8 februari 2017 om 2 miljoner aktier till kurs 3,20 kr. Nyemissionen ger Bolaget ett kapitaltillskott om 6,4 miljoner kronor. Emissionen riktas till Orvelin Group AB som äger Sveriges största konfektyrkedja, där bland annat Gottebiten och Godisfabriken ingår, och som omsätter ca 1,2 miljarder inom konfektyr, primärt genom godisbutiker nära den Norsk-Svenska gränsen..

DI - 20 jan 14 kl. 08:59

BE Group klubbar företrädesemission

BE Group har beslutat att genomföra en företrädesemission till ett värde av 160 miljoner kronor brutto. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 20 jan 14 kl. 09:03

BE Group föreslår företrädesemission

Stål- och metallgrossisten BE Group har beslutat att genomföra en fullt säkerställd företrädesemission om cirka 160 miljoner kronor före emissionskostnader..

Affärsvärlden - 23 jun 14 kl. 08:34

Oniva Online Group genomför nyemissioner

Styrelsen för Oniva Online Group har beslutat att föreslå genomförandet av såväl en riktad nyemission samt en fullt garanterad nyemission med företrädesrätt för nuvarande aktieägare, båda till kursen 24 kronor per aktie..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Positivt utfall i skiljeförfarandet som påkallats av Danir AB

Idag har dom meddelats i skiljeförfarandet som påkallats av Danir AB gällande ytterligare köpeskilling i förbindelse med ÅF Pöyrys förvärv av Epsilon Holding AB 2012..

DI - 30 minuter sedan

Industrivärden mångmiljonköper röststarka Volvo-aktier

Industrivärden har köpt Volvo A-aktier för drygt 800 miljoner kronor, enligt ägardatatjänsten Holdings..

DI - 30 minuter sedan

Mats Torstendahl ny ordförande i SwedSecs styrelse

Vid SwedSecs årsstämma den 23 maj utsågs Mats Torstendahl till ny styrelse-ordförande. Vid stämman valdes också Urban Funered och Rikard Josefson till styrelseledamöter..

DI - 30 minuter sedan

Fraktjättens siffror strax under ytan

Det danska konglomeratet Maersk redovisar ett ebitda-resultat på 1.236 miljoner dollar för det första kvartalet 2019.  .

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen väntas inleda fredagen med uppgång

Stockholmsbörsen ser ut att inleda fredagen med en uppgång efter torsdagens tunga fall i spåren av oron kring handelssamtalen..

DI - 45 minuter sedan

Cloettas IR-chef lämnar bolaget

Konfektyrbolaget Cloettas IR- och kommunikationschef Jacob Broberg har beslutat sig för att lämna bolaget för en liknande roll i ett annat bolag. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 45 minuter sedan

Storbanken sänker räntan på bolån

Handelsbanken sänker räntan på bolån med fem års bindningstid..

DI - 45 minuter sedan

Styrelsen för Binero Group gör en strategisk översyn för att renodla affärerna Cloud & Solutions och Webbhosting

Bakgrunden till styrelsens strategiska översyn är dels att renodla det nya tillväxtområdet med helhetslösningar för kunders publika, privata och hybrida molntjänster, dels att synliggöra storleken på webbhostingområdet. Av Bineros totala årliga omsättning  på drygt 130 Mkr kommer cirka 100 Mkr från Webbhosting och drygt 30 Mkr från Cloud & Solutions..

DI - 45 minuter sedan

Inditex har utsett bolagets operativa chef till ny vd

Inditex, som bland annat äger Zara, har utsett sin nuvarande operativ chef (COO) Carlos Crespo till vd. Han ersätter Pablo Isla som kvarstår i sin roll som verkställande ordförande. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Storägarnas aktier i börsraketen såldes med 10 procents rabatt

Carnegie och Pareto har nu genofört försäljningen av flera storägares aktier i börsraketen Powercell. Försäljningen genomfördes med 10 procents rabatt mot gårdagens stängningskurs..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.