DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 08:59

DI - 16 maj 19 kl. 09:44

Sveriges industrier fyller på lagernivåernaIndustrins lagervolym steg med 4,7 procent, eller 11,4 miljarder kronor, under första kvartalet, jämfört med närmast föregående kvartal. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sveriges industrier, fyller, lagernivåerna
DI - 10 dec 15 kl. 20:23

Lastvagnar: Lagernivåer i USA på nioårshögsta

Enligt statistik från Ward's Automotive nådde lagernivåerna av tunga lastbilar i USA nioårshögsta i november, rapporterar Dow Jones Newswires..

SR - 25 dec 18 kl. 03:00

Vattenbristen drabbar både industrier och naturen

Södra halvan av Sverige plågas fortfarande av lågt grundvatten och vattendrag, där nivåerna är långt under det normala. Bristen slår hårt mot naturen, men även mot industrier och annat i samhället som är beroende av att det finns rikligt vattentillförsel..

YLE - 19 sep 12 kl. 14:54

Vasa skoltandvård fyller 100 år

I dag fyller skoltandvården 100 år i Vasa. Trots att tandvården har funnits länge har den fortfarande lägre prioritet än annan hälsovård. Både bland beslutsfattare och vanligt folk.

Kristianstadsbladet - 22 maj 14 kl. 10:21

När stan fyller 400 fyller de 50

Foto: Peter Åklundh
Hon brukar säga att de träffades på gatan, vilket är alldeles sant. För det var utanför Frimus, för 50 år sedan, mitt under Kristianstads 350-årsjubilerande som Lena och Lennart Björk träffades.
Kärlek kan börja på många sätt.

TA - 21 maj 13 kl. 09:46

Allmänna pensionen fyller 100 år

För exakt 100 år sedan, den 21 maj 1913, infördes den allmänna pensionen i Sverige.Men pensionsåldern var hög samtidigt som medellivslängden var låg.
Den allmänna pensionen i Sverige var den första socialförsäkring i världen som i stort sett omfattade hela befolkningen.

Uppsalanyheter.se - 24 maj 14 kl. 18:11

Kaj Krokodil fyller år

Många har tagit sig till Fyrishov på den varmaste dagen hittills för att fira Kaj Krokodil på hans födelsedag.Många har tagit sig till Fyrishov på den varmaste dagen hittills för att fira Kaj Krokodil på hans födelsedag.   Köerna till Fyrishov ringlar sig långa innan elva då Kajs kalas börjar.

DI - 16 mar 15 kl. 15:56

Amerikanerna fyller lagren - då dyker oljan igen

Oljepriset får en ny smäll från amerikanska lager som snabbt fylls upp. Både lagren och produktionen ligger på de högsta nivåerna sedan början av 1980-talet. Nu spår analytiker att raset kan fortsätta en bit till..

YLE - 13 jul 16 kl. 17:23

Teaterrecension: Närpesboan blottar mörkret bakom klischéerna

Det finns repliker som går in i märgen. “Jag tror inte du ser mig” är en av dem. Den uttrycker både ensamhet och längtan efter närhet - alltså just det som Närpes teater förmedlar med föreställningen Närpesboan.

YLE - 13 jul 16 kl. 17:23

Teaterrecension: Närpesboan blottar mörkret bakom klichéerna

Det finns repliker som går in i märgen. “Jag tror inte du ser mig” är en av dem. Den uttrycker både ensamhet och längtan efter närhet - alltså just det som Närpes teater förmedlar med föreställningen Närpesboan.

Dagensanalys.se - 12 jan 17 kl. 10:07

Vad gör man när idéerna tar slut?

Du arbetar med marknadsföring. Men när du ska göra veckans inlägg till era sociala kanaler så är det som att hjärnan tagit idépaus. Vad gör du då?

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Industrivärden mångmiljonköper röststarka Volvo-aktier

Industrivärden har köpt Volvo A-aktier för drygt 800 miljoner kronor, enligt ägardatatjänsten Holdings..

DI - 15 minuter sedan

Mats Torstendahl ny ordförande i SwedSecs styrelse

Vid SwedSecs årsstämma den 23 maj utsågs Mats Torstendahl till ny styrelse-ordförande. Vid stämman valdes också Urban Funered och Rikard Josefson till styrelseledamöter..

DI - 15 minuter sedan

Fraktjättens siffror strax under ytan

Det danska konglomeratet Maersk redovisar ett ebitda-resultat på 1.236 miljoner dollar för det första kvartalet 2019.  .

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen väntas inleda fredagen med uppgång

Stockholmsbörsen ser ut att inleda fredagen med en uppgång efter torsdagens tunga fall i spåren av oron kring handelssamtalen..

DI - 15 minuter sedan

Cloettas IR-chef lämnar bolaget

Konfektyrbolaget Cloettas IR- och kommunikationschef Jacob Broberg har beslutat sig för att lämna bolaget för en liknande roll i ett annat bolag. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Storbanken sänker räntan på bolån

Handelsbanken sänker räntan på bolån med fem års bindningstid..

DI - 30 minuter sedan

Styrelsen för Binero Group gör en strategisk översyn för att renodla affärerna Cloud & Solutions och Webbhosting

Bakgrunden till styrelsens strategiska översyn är dels att renodla det nya tillväxtområdet med helhetslösningar för kunders publika, privata och hybrida molntjänster, dels att synliggöra storleken på webbhostingområdet. Av Bineros totala årliga omsättning  på drygt 130 Mkr kommer cirka 100 Mkr från Webbhosting och drygt 30 Mkr från Cloud & Solutions..

DI - 30 minuter sedan

Inditex har utsett bolagets operativa chef till ny vd

Inditex, som bland annat äger Zara, har utsett sin nuvarande operativ chef (COO) Carlos Crespo till vd. Han ersätter Pablo Isla som kvarstår i sin roll som verkställande ordförande. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Storägarnas aktier i börsraketen såldes med 10 procents rabatt

Carnegie och Pareto har nu genofört försäljningen av flera storägares aktier i börsraketen Powercell. Försäljningen genomfördes med 10 procents rabatt mot gårdagens stängningskurs..

DI - 45 minuter sedan

Dagligvarujättes moderbolag satt i rekonstruktion

Den franska dagligvaruhandelskedjan Casinos moderbolag försattes i rekonstruktion på fredagen, en åtgärd för att undgå kollaps av den hårt skuldtyngda verksamheten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.