DN > Inrikes

Thursday, 23 May, 01:21

DN - 16 maj 19 kl. 09:39

AIK polisanmäler ordningsvakt för batongslagAIK har anmält en ordningsvakt för våld i samband med matchen mot Helsingborg. – Jag fick ett batongslag över min hand, han såg inte att jag jobbade, säger John Skärlund som är AIK:s SLO (Supporter Liaison Officer) till Expressen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
AIK, Helsingborg, John Skärlund, SLO, Liaison Officer, Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AIK, polisanmäler, ordningsvaktför , batongslag
Expressen - 15 maj 19 kl. 23:17

AIK:s SLO polisanmäler ordningsvakt efter slag

Det är fortsatt oroligt mellan supportergrupper och ordningsmakten i fotbolls-Sverige. I samband med matchen mellan Helsingborg och AIK blev det en ny konfrontation som slutade med att AIK:s SLO John Skärlund upprättade en polisanmälan mot en ordningsvakt som han påstår slog honom med en batong. - Jag fick ett batongslag över min hand, han såg inte att jag jobbade, säger han.

Expressen - 05 dec 16 kl. 20:38

AIK polisanmäler förfalskningarna

Turerna fortsätter kring AIK:s avgående styrelse. Nu har AIK Fotbolls vd Mikael Ahlerup lämnat in en polisanmälan sedan han upptäckt att hans eget namn fanns med på den uppmärksammade listan från AIK:s medlemmar. – Jag vet inte hur jag har hamnat där, säger Ahlerup till DN.

Expressen - 14 jan 15 kl. 11:16

AIK polisanmäler hot: "Det är oacceptabelt"

STOCKHOLM. En av AIK Fotbolls medarbetare har nyligen blivit allvarligt hotad, skriver AIK i ett pressmeddelande. AIK Fotbolls vd Thomas Edselius var den som mottog hotet som riktades mot medarbetaren..

Skånskan - 25 mar 17 kl. 06:00

Polisanmäler elva personer för näthat och kränkningar

Hörbys kommunalråd Susanne Meijer (S) har polisanmält elva personer, en blogg och en Flashbacktråd för förtal. Bland de polisanmälda finns bland annat kommunrevisorn Leif Rosvall (M) och SD-ordföranden Johan Ohlin.
De anklagas för näthat och för att spridit ett kritiskt debattinlägg om henne och en karikatyrteckning i sociala medier.

Kristianstadsbladet - 10 dec 13 kl. 16:21

Kommunen polisanmäler företag för miljöbrott

Olja, glykol och diesel hälldes rakt ut på marken. Förorenade platser hölls undan för kommunens miljöinspektörer. En av de tidigare anställda på Nordströms bildemontering berättar i Sydnytt om allvarliga miljöbrott som begåtts.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Föräldrar polisanmäler skola efter kidnappning

Flera föräldrar polisanmäler Skårsskolan, där Anna, 9, som försvann under torsdagen gick, för tjänstefel. Flickan var borta från skolan i åtta timmar utan att någon på skolan reagerade.- Hur ser skolans rutiner ut egentligen?

BT - 12 sep 14 kl. 12:37

Eniro polisanmäler förre vd

Eniros styrelse polisanmäler bolagets sparkade vd Johan Lindgren. Aktien tog ett glädjeskutt och handlades under dagen runt 25 procent upp. Eniros juridiska rådgivare har funnit skäl att polisanmäla felaktigheterna i bolagets redovisning.

Nyan - 26 maj 15 kl. 13:12

Polisanmäler efter ”flyktingbrev” på Kumlinge och Kökar

Ett nätverk bestående av personer som jobbar med ungdomar, med Kumlingebon Mia Hanström, i spetsen anmäler Stephan Toivonen för hets mot folkgrupp. Det brev, där  Toivonen står som företrädare, som jobbar för folkomröstningar gällande flyktingmottagande har nu skickats ut till invånarna på Kumlinge och Kökar. Såhär skriver nätverket som anmält i ett pressmeddelande: ”Nu polisanmäler vi Stefan Toivonen för hets mot folkgrupp och begär en utredning.

Skånskan - 13 apr 18 kl. 11:07

Malmö polisanmäler ännu ett företag efter sfi-bluff

Malmö Malmö stad polisanmäler utbildningsföretaget Hermods för misstänkt bedrägeri.
Samtidigt begär kommunen tillbaka minst 4,7 miljoner kronor för ersättning som utgått efter felaktig fakturering.Av polisanmälan framgår att Hermods i augusti, september och oktober förra året fakturerat kommunen för betydligt fler lärare än de i verkligheten haft i undervisningen.

BT - 17 okt 12 kl. 07:32

Jägare i Svenljunga polisanmäler polisen för djurplågeri

Jägaren Ronny Benjaminsson polisanmäler polisen.
I vargdebattens spår har eftersök av skadat vilt än en gång hamnat i fokus.
Den 29 september var en bil med fyra kvinnor på väg från Ullared och hem mot Tibro.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Pelosi anklagar Trump för mörkläggning

Demokraterna i USA:s kongress överväger att kräva ett riksrättsförfarande mot den republikanske presidenten Donald Trump. Nancy Pelosi, representanthusets talman, har sagt att Trump är inblandad i en "mörkläggning" – vilket fick honom att abrupt förkorta ett möte..

DN - 5 timmar sedan

Så gick det till när Sverige tackade knappt ja till EU

I år är det 25 år sedan Sverige med en knappt majoritet röstade ja till inträde i Europeiska unionen. Inför vårens parlamentsval söker sig DN tillbaka till åren fram till folkomröstningen 1994, när Socialdemokraterna och EU-opinionen vände från ett starkt nej till ett knappt ja..

DN - 5 timmar sedan

Nya anklagelser mot Bordtennisförbundet: ”Tystnadskulturen är en del av problematiken”

Nu väljer 25-åriga Daniela Moskovits att avsluta karriären som elitspelare. Moskovits bekräftar de anklagelser som riktas mot Bordtennisförbundet när det gäller mobbning. – De som utsätts för mobbning och kränkande särbehandling vill inte själva träda fram, säger Moskovits..

DN - 5 timmar sedan

John Lundvik klättrar en placering i Eurovision efter röstningsmiss

Sveriges bidrag i Eurovision song contest klättrar från en sjätte till en femte plats. Orsaken är ett misstag i rösträkningen som enligt EBU berodde på ”den mänskliga faktorn”..

DN - 6 timmar sedan

Shekarabi: ”Spelbranschen måste ta sitt ansvar”

– Skyddet mot matchfixning går före spelbolagens rätt att erbjuda spel på riskfyllda objekt. Det är inte säkert att alla bolag har uppfattat den signalen. Det säger civilminister Ardalan Shekarabi i en kommentar till Svenska fotbollförbundets anmälan av tio spelbolag..

DN - 6 timmar sedan

DN erfar: Christer Nylander och Johan Pehrson kandiderar till partiledarposten i Liberalerna

DN erfar att Christer Nylander och Johan Pehrson kommer att kandidera till posten som ny partiledare för Liberalerna. ”Jag kampanjar denna vecka för att Liberalerna ska få framgång i söndagens val. Frågor om vem som ska leda partiet tycker jag får vänta till efter EP-valet”, skriver Christer Nylander i en kommentar till DN..

DN - 6 timmar sedan

Polisen har gripit flera ungdomar efter luddbränder

De senaste dagarna har det larmats om nästan 250 markbränder i Stockholmsområdet. I flera fall misstänks det att unga personer tänt eld på det lättantändliga aspluddet som just nu sprids över staden. – Vi har observerat hur man sedan lägger upp det här på sociala medier, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson i polisregion Stockholm..

DN - 7 timmar sedan

Kenyansk friidrottsledare avstängd tio år

Den tidigare kenyanske friidrottsledaren Michael Rotich har stängts av i tio år för att ha tagit emot pengar för att meddela friidrottare när dopningskontrollanter var på ingång..

DN - 8 timmar sedan

Marcus Berg lämnar Al Ain

Landslagsanfallaren Marcus Berg lämnar sin klubb Al Ain i Förenade arabemiraten i sommar..

DN - 9 timmar sedan

Drygt sju av tio vill ha t-bana till Täby

Pensionärer och innerstadsbor är mest positiva till tunnelbanan – studerande mest negativa, 15 procent av dem tycker att kvaliteten på t-banan är låg. Hela 76 procent av stockholmarna vill ha tunnelbana till Täby. Det visar en undersökning som Demoskop har gjort åt Stockholms handelskammare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.