DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 09:20

DI - 16 maj 19 kl. 09:24

Så mycket äger Berkshire Hathaway i AmazonWarren Buffetts Berkshire Hathaway äger aktier för över 900 miljoner dollar i e-handelsjätten Amazon. Det framgår av dokument som tv-kanalen CNBC tagit del av..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Berkshire Hathaway, Amazon, Buffetts Berkshire Hathaway, CNBC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: mycket , äger, Berkshire, Hathawayi , Amazon
DI - 07 nov 15 kl. 08:32

Berkshire Hathaway redovisade rekordvinst

Warren Buffetts konglomeratgigant Berkshire Hathaway redovisade en ny rekordvinst i det tredje kvartalet..

Affärsvärlden - 29 feb 16 kl. 07:51

Nytt rekordår för Buffetts Berkshire Hathaway

Amerikanska konglomeratet Berkshire Hathaway, som kontrolleras av den världsberömde investeraren och miljardären Warren Buffett, rapporterar på lördagen en vinstökning på 32 procent i fjärde kvartalet 2015. Det rapporterar Bloomberg..

Affärsvärlden - 02 mar 16 kl. 10:15

Barrons: Berkshire Hathaway är undervärderat

Den amerikanska affärstidningen Barrons anser att konglomeratet Berkshire Hathaway, som kontrolleras av den världsberömde investeraren och miljardären Warren Buffett, är undervärderat. Det framgår av en artikel daterad den 1 mars..

Affärsvärlden - 09 mar 16 kl. 08:14

Berkshire Hathaway säljer obligationer för 9 miljarder dollar

Amerikanska konglomeratet Berkshire Hathaway har tagit in 9 miljarder dollar i en obligationsemission för att återbetala en bryggfinansiering som användes vid förvärvet av Precision Castparts förra året..

DI - 01 maj 16 kl. 12:08

Berkshire Hathaway: Guld en av de sämsta investeringarna

Berkshire Hathaway har i helgen haft sin årsstämma, en tillställning som ofta beskrivs som ett Woodstock för kapitalister och som lockar tusentals aktieägare till Omaha i Nebraska..

DI - 03 mar 17 kl. 18:20

Analyspodden: Sveriges Berkshire Hathaway

Di:s Magnus Dagel och Ulf Petersson analyserar bland annat Kungsledens nyemission  och veckans BNP-siffror. De diskuterar även storbolaget som lite oväntat har börjat arbeta som Warren Buffetts legendariska bolag Berkshire Hathaway..

Affärsvärlden - 29 maj 17 kl. 15:38

Berkshire Hathaway har köpt in sig i Lanxess

Warren Buffetts konglomerat Berkshire Hathaway köper in sig i tyska Lanxess..

DI - 22 jun 17 kl. 08:14

Warren Buffetts Berkshire Hathaway investerar i kanadensisk utlånare

Kanadensiska utlånaren Home Capital Group sade att Berkshire Hathaway kommer tillhandahålla en ny kreditlina om två miljarder dollar till deras enhet Home Trust samt indirekt ska köpa aktier motsvarande 400 miljoner dollar i Home Capital Group, rapporterar Reuters. .

DI - 17 aug 17 kl. 08:31

Berkshire Hathaway höjer inte sitt bud

Warren Buffetts Berkshire Hathaway har inga planer på att höja sitt bud på Oncor, enligt ett uttalande från bolagets vd för energiinvesteringar. Det skriver Reuters..

DI - 08 mar 18 kl. 10:24

Berkshire Hathaway-bolag betalar halv miljard i asbestfall

Det Berkshire Hathaway-ägda försäkringsbolaget National Indemnity har av en domare beordrats att betala mer än 68 miljoner dollar, 560 miljoner kronor, i en förlikning i ett fall rörande asbest. Det skriver Wall Street Journal..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Positivt utfall i skiljeförfarandet som påkallats av Danir AB

Idag har dom meddelats i skiljeförfarandet som påkallats av Danir AB gällande ytterligare köpeskilling i förbindelse med ÅF Pöyrys förvärv av Epsilon Holding AB 2012..

DI - 30 minuter sedan

Industrivärden mångmiljonköper röststarka Volvo-aktier

Industrivärden har köpt Volvo A-aktier för drygt 800 miljoner kronor, enligt ägardatatjänsten Holdings..

DI - 45 minuter sedan

Mats Torstendahl ny ordförande i SwedSecs styrelse

Vid SwedSecs årsstämma den 23 maj utsågs Mats Torstendahl till ny styrelse-ordförande. Vid stämman valdes också Urban Funered och Rikard Josefson till styrelseledamöter..

DI - 45 minuter sedan

Fraktjättens siffror strax under ytan

Det danska konglomeratet Maersk redovisar ett ebitda-resultat på 1.236 miljoner dollar för det första kvartalet 2019.  .

DI - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsen väntas inleda fredagen med uppgång

Stockholmsbörsen ser ut att inleda fredagen med en uppgång efter torsdagens tunga fall i spåren av oron kring handelssamtalen..

DI - 45 minuter sedan

Cloettas IR-chef lämnar bolaget

Konfektyrbolaget Cloettas IR- och kommunikationschef Jacob Broberg har beslutat sig för att lämna bolaget för en liknande roll i ett annat bolag. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 45 minuter sedan

Storbanken sänker räntan på bolån

Handelsbanken sänker räntan på bolån med fem års bindningstid..

DI - 1 timme sedan

Styrelsen för Binero Group gör en strategisk översyn för att renodla affärerna Cloud & Solutions och Webbhosting

Bakgrunden till styrelsens strategiska översyn är dels att renodla det nya tillväxtområdet med helhetslösningar för kunders publika, privata och hybrida molntjänster, dels att synliggöra storleken på webbhostingområdet. Av Bineros totala årliga omsättning  på drygt 130 Mkr kommer cirka 100 Mkr från Webbhosting och drygt 30 Mkr från Cloud & Solutions..

DI - 1 timme sedan

Inditex har utsett bolagets operativa chef till ny vd

Inditex, som bland annat äger Zara, har utsett sin nuvarande operativ chef (COO) Carlos Crespo till vd. Han ersätter Pablo Isla som kvarstår i sin roll som verkställande ordförande. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Storägarnas aktier i börsraketen såldes med 10 procents rabatt

Carnegie och Pareto har nu genofört försäljningen av flera storägares aktier i börsraketen Powercell. Försäljningen genomfördes med 10 procents rabatt mot gårdagens stängningskurs..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.