DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 09:19

DI - 16 maj 19 kl. 09:26

Aggressiv vändning: Ras ny komponent i handelskrigetHandelskriget mellan USA och Kina tog en aggressiv vändning på onsdagen efter att diskussionen plötsligt flyttats från handel – till rasöverlägsenhet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aggressiv, vändning, Rasny , komponenti , handelskriget
YLE - 07 mar 17 kl. 09:00

Finnwatch agerar mot aggressiv skatteplanering: Nu måste bristerna i lagstiftningen korrigeras

Den aggressiva skatteplaneringen skenar iväg om ingen stoppar den och ändrar lagarna. Medborgarorganisationen Finnwatch presenterar i en ny rapport rekommendationer för lagstiftarna. - Finlands nuvarande lagstiftning tillåter företag att kringgå skatter i omfattande skala.

Kristianstadsbladet - 05 dec 13 kl. 09:30

Svårt att fälla någon för mobilanvändning

I söndags trädde nya mobillagen i kraft. Polisen i nordöstra Skåne har hittills inte gjort några ingripanden.– Att förare använder mobilen är ett problem, säger trafikpolis Per-Erik Eriksson.

Skånskan - 25 apr 17 kl. 21:22

Nytändning för stekhet Pääjärvi

LOS ANGELES Malmösonen Magnus Pääjärvi har fått en nytändning i NHL. Nyligen sköt han sitt St Louis till andra rundan i Stanley Cup-slutspelet. ERWP.

YA - 23 maj 14 kl. 04:00

Aggressiv EU-spurt

Foto: Henrik Montgomery / TT
S och MP faller långt till vänster i Europapolitiken. Mittenväljaren bör sortera bort dem.
Att Socialdemokraterna satt en starkt vänsterprofilerad EU-motståndare som toppnamn visar att partiet inte tar Europaparlamentet på riktigt allvar.

BT - 17 nov 14 kl. 17:45

Ny aggressiv fågelinfluensa i Europa

En ny smittsam typ av fågelinfluensa, H5N8, upptäcktes i helgen i Nederländerna. Även en ankfarm Storbritannien har drabbats av någon form av fågelvirus. Svenska Jordbruksverket inväntar nu en riskbedömning.

Nyan - 10 mar 15 kl. 06:00

Elchockspistol mot aggressiv man

I höstas dömdes mannen för 21 olika brott. Nu döms han för sex nya, bland annat våldsamt motstånd mot polis. Nya Åland skrev i november om den 51-åriga mannen som dömdes till ett års fängelse för sammanlagt 21 olika brott.

Alingsås tidning - 07 maj 17 kl. 05:30

Aggressiv växt sprider sig i Alingsås

Nu sprider sig den aggressiva arten skunkkalla i Alingsås. Ursprunget kan spåras till en plantering vid Nolby begravningsplats. Mårdhundar, signalkräftor och tromsöloka.

Kristianstadsbladet - 03 dec 13 kl. 17:48

Fordonsförsäljningen ökade i USA


Aggressiv användning av rabatter och fortsatt efterfrågan på stora pickupper fick bilförsäljningen i USA att överträffa förväntningarna med råge i november. Med ökningen steg den förväntade försäljningen under helåret till cirka 16 miljoner fordon, jämfört med en prognos på 15,75 miljoner efter oktobers summering.Chrysler redovisar en försäljningsökning med 16 procent i november, GM uppger 14 procent, Nissan 11 procent, Toyota 10 och Ford 7 procent.

Opinionen.se - 03 dec 13 kl. 17:50

Fordonsförsäljningen ökade i USA


Aggressiv användning av rabatter och fortsatt efterfrågan på stora pickupper fick bilförsäljningen i USA att överträffa förväntningarna med råge i november. Med ökningen steg den förväntade försäljningen under helåret till cirka 16 miljoner fordon, jämfört med en prognos på 15,75 miljoner efter oktobers summering. Chrysler redovisar en försäljningsökning med 16 procent i november, GM uppger 14 procent, Nissan 11 procent, Toyota 10 och Ford 7 procent.

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 13 kl. 17:50

Fordonsförsäljningen ökade i USA

Aggressiv användning av rabatter och fortsatt efterfrågan på stora pickupper fick bilförsäljningen i USA att överträffa förväntningarna med råge i november. Med ökningen steg den förväntade försäljningen under helåret till cirka 16 miljoner fordon, jämfört med en prognos på 15,75 miljoner efter oktobers summering..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Positivt utfall i skiljeförfarandet som påkallats av Danir AB

Idag har dom meddelats i skiljeförfarandet som påkallats av Danir AB gällande ytterligare köpeskilling i förbindelse med ÅF Pöyrys förvärv av Epsilon Holding AB 2012..

DI - 30 minuter sedan

Industrivärden mångmiljonköper röststarka Volvo-aktier

Industrivärden har köpt Volvo A-aktier för drygt 800 miljoner kronor, enligt ägardatatjänsten Holdings..

DI - 45 minuter sedan

Mats Torstendahl ny ordförande i SwedSecs styrelse

Vid SwedSecs årsstämma den 23 maj utsågs Mats Torstendahl till ny styrelse-ordförande. Vid stämman valdes också Urban Funered och Rikard Josefson till styrelseledamöter..

DI - 45 minuter sedan

Fraktjättens siffror strax under ytan

Det danska konglomeratet Maersk redovisar ett ebitda-resultat på 1.236 miljoner dollar för det första kvartalet 2019.  .

DI - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsen väntas inleda fredagen med uppgång

Stockholmsbörsen ser ut att inleda fredagen med en uppgång efter torsdagens tunga fall i spåren av oron kring handelssamtalen..

DI - 45 minuter sedan

Cloettas IR-chef lämnar bolaget

Konfektyrbolaget Cloettas IR- och kommunikationschef Jacob Broberg har beslutat sig för att lämna bolaget för en liknande roll i ett annat bolag. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 45 minuter sedan

Storbanken sänker räntan på bolån

Handelsbanken sänker räntan på bolån med fem års bindningstid..

DI - 1 timme sedan

Styrelsen för Binero Group gör en strategisk översyn för att renodla affärerna Cloud & Solutions och Webbhosting

Bakgrunden till styrelsens strategiska översyn är dels att renodla det nya tillväxtområdet med helhetslösningar för kunders publika, privata och hybrida molntjänster, dels att synliggöra storleken på webbhostingområdet. Av Bineros totala årliga omsättning  på drygt 130 Mkr kommer cirka 100 Mkr från Webbhosting och drygt 30 Mkr från Cloud & Solutions..

DI - 1 timme sedan

Inditex har utsett bolagets operativa chef till ny vd

Inditex, som bland annat äger Zara, har utsett sin nuvarande operativ chef (COO) Carlos Crespo till vd. Han ersätter Pablo Isla som kvarstår i sin roll som verkställande ordförande. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Storägarnas aktier i börsraketen såldes med 10 procents rabatt

Carnegie och Pareto har nu genofört försäljningen av flera storägares aktier i börsraketen Powercell. Försäljningen genomfördes med 10 procents rabatt mot gårdagens stängningskurs..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.