Realtid > Ekonomi

Monday, 20 May, 03:26

Realtid - 16 maj 19 kl. 09:17

SBB köper fastigheter för 540 miljoner kronor i Danmark”Det är spännande att vi nu etablerar oss i Danmark”, säger vd Ilija Batljan och uppger att bolaget tittar på fler förvärv..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
SBB, Danmark, Ilija Batljan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SBB, köper, fastigheterför , 540miljoner kronor i , Danmark
DI - 09 okt 18 kl. 19:31

SBB köper fastigheter i Höganäs till ett värde av 289 miljoner

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, köper två samhällsfastigheter och åtta bostadsfastigeter i centrala Höganäs. Det totala fastighetsvärdet uppgår till 289 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 20 apr 18 kl. 07:14

SBB köper fastigheter Karlskrona

Fastighetsbolaget SBB förvärvar genom bolag två samhällsfastigheter, med vård- och äldreboende, samt två bostadsfastigheter av allmännyttan i Karlskrona. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 27 sep 18 kl. 18:08

SBB säljer fastigheter värda drygt en miljard

Samhällsfastighetsbolaget SBB säljer fastigheter med ett underliggande fastighetsvärde om 1.153 miljoner kronor till ett samriskbolag. Detta joint venture ägs till 50 procent vardera av SBB respektive Property AD.

DI - 19 jun 18 kl. 07:52

SBB köper lägenheter i Karlskrona

Fastighetsbolaget samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, köper 114 lägenheter i Karlskrona, fördelade på sex bostadsfastigheter. .

DI - I förrgår: 08:18

SBB köper LSS-fastigheter i Norge

Samhällsfastighetsbolaget SBB har tecknat avtal om förvärv av tre LSS-portföljer i Norge om totalt 30 fastigheter och köper därutöver en bostadsfastighet i Göteborg. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 21 dec 18 kl. 07:42

SBB säljer fastigheter för 1,6 miljarder

Fastighetsbolaget SBB har tecknat avtal om försäljningar av fastigheter i Sverige och Norge för sammanlagt cirka 1,6 miljarder kronor. Det totala driftnettot för samtliga fastigheter uppgår till cirka 72 miljoner kronor..

DI - 13 apr 17 kl. 08:47

SBB säljer fastigheter för 216 Mkr

SBB säljer fyra kommersiella fastigheter i Oskarshamn och Nyköping samt fem bostadsfastigheter på Gotland för totalt 216 miljoner kronor. Beloppet är 13 procent över värdering..

DI - 05 sep 18 kl. 13:15

SBB säljer fastigheter – siktar på högre kreditbetyg

Samhällsfastighetsbolaget SBB säljer tre icke-strategiska fastigheter, en i Bergen och två i Falun, till underliggande fastighetsvärde om 138,5 miljoner kronor. Fastigheterna säljs omkring 6 procent över senaste värdering.  Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 20 nov 17 kl. 08:10

SBB köper norska Offentlige Bygg

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden har genom aktieförvärv köpt norska Offentlige Bygg och därigenom tre fastigheter om totalt cirka 15.200 kvadratmeter. Aktierna förvärvades till ett fast aktiepris om totalt cirka 90,1 miljoner kronor och i bolaget finns ett banklån på cirka 273 miljoner kronor..

DI - 10 apr 18 kl. 08:11

SBB köper tomträtt i Vårbergs centrum: ”Passar väl in i tillväxtstrategin”

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, förvärvar genom bolag tomträtten till fastigheten Stockholm Vårholmen 6 i Vårbergs centrum. Byggnaden är nyproducerad och bebyggd med bostäder samt en förskola.  Det framgår av ett pressmeddelande.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 20 timmar sedan

"Det var roligt när jag stämde svenska staten"

Advokatfirman Cederquists tidigare managing partner, Jens Tillqvist, är en konst- och kulturintresserad advokat som intresserar sig för maktförhållandena i samhället. "Min utgångspunkt är att marknadskrafterna ska få råda fritt i så stor utsträckning som möjligt" säger han..

Realtid - I förrgår: 16:55

Hur kommer vi att se på #svagakronan om 20 år?

Bevakningen av den #svagakronan, Handelsbankens kultur och att vara gift med finansministern. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - I förrgår: 16:50

"Kronförsvagningen vi ser nu har gått för långt"

Fastighet- och finansbubblan, bakkrisen, en lång stabil period under 00-talet till finanskrisen 2008. De senaste fem åren har kronan sjunkit gradvis. Richard Falkenhäll, valutastrateg på SEB, berättar om kronans utveckling från 1990 fram till i dag..

Realtid - I förrgår: 14:55

“Strukturell motvind för hela banksektorn”

Nordeas problem är främst strukturella där ledningsförändringar inte skulle göra så stor skillnad, säger investerare och analytiker till Realtid efter att Dagens Industri citerat  anonyma investerare missnöjda med Nordeas ledning..

Realtid - I förrgår: 11:55

"Små och medelstora bolag med lokal förankring drabbas"

M&A-aktiviteten i Sverige har under lång tid varit mycket hög. Frågan om hur transaktionerna påverkas av den svagare kronan och vad man kan förvänta sig framöver, svarar dagens fredagspanel på..

Realtid - I förrgår: 09:45

Brist på experter inom penningtvätt

Det är brist på experter inom arbetet mot penningtvätt, säger Finansförbundets ordförande Ulrika Boëthius till Sveriges Radio (SR). .

Realtid - I förrgår: 09:04

EQT förvärvar hudvård för 97 miljarder

Affären där EQT tillsammans med ett konsortium köper Nestlés hudvårdsdel är nu klart. Det är den hittills största affären för EQT:s buyoutverksamhet, skriver Dagens Industri..

Realtid - I förrgår: 08:53

Missnöje med Nordeas koncernledning

Investerare är missnöjda med Nordeas koncernledning, främst med vd Casper von Koskull och finanschefen Christopher Rees, uppger flera källor till Dagens Industri. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.