SVT > Inrikes

Monday, 27 May, 05:22

SVT - 16 maj 19 kl. 08:46

Marmorstein svarar: Ställ dina frågor om EU-valetNu är det bara tio dagar kvar till EU-valet. De viktigaste frågorna för väljarna är klimat, brott och migration, visar mätningar från Novus. Vad undrar du över när det gäller EU? SVT:s inrikespolitiska reporter Elisabeth Marmorstein svarar på era frågor på svt.se klockan 14.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
EU, Novus, SVT, Elisabeth Marmorstein

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marmorstein, svarar, Ställdina , frågorom , EU-valet
SVT - 15 nov 18 kl. 10:30

Marmorstein svarar på dina frågor om läget i politiken

Mer än två månader efter valet är läget kring regeringsbildningen fortsatt låst. SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på era frågor om läget i politiken..

SVT - 18 okt 18 kl. 09:46

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om läget i politiken

Drygt en månad efter valet är läget kring regeringsbildningen fortsatt låst. Vad undrar du? Klockan 14:30 sänder SVT Nyheter direkt där SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på dina frågor.

SVT - 25 okt 18 kl. 10:42

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om politik

Hur går det med regeringsbildningen? SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på dina frågor om det politiska läget klockan 14.30..

SVT - 06 dec 18 kl. 09:44

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om läget i politiken

I dag ger Jimmie Åkesson besked om hur partiet ska rösta i budgetvoteringen nästa vecka. Om Sverigedemokraterna väljer att rösta på M:s och KD:s budget kan det innebära att övergångsregeringens budget faller. SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på era frågor i en chatt med start klockan 15.

SVT - 21 mar 19 kl. 06:58

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om politik

På fredag inleds Socialdemokraternas partikongress – hur kommer partiet bemöta fackens kritik efter januariavtalet? Hur mår egentligen Liberalerna? Och vad kan vi vänta oss i vårändringsbudgeten?

SVT - 17 jan 19 kl. 11:16

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om läget i politiken

Efter en lång turbulent höst har Centerpartiet, Liberalerna och Vänsterpartiet bestämt sig för att släppa fram en S-MP-regering. Vad kan vi förvänta oss i politiken framöver? SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein reder ut alla frågetecken i Marmorstein svarar på svt.

SVT - 24 jan 19 kl. 11:40

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om läget i politiken

Efter en historiskt turbulent period i svensk politik har Sverige fått en ny regering. Men vad kan vi förvänta oss i politiken efter att S och MP inlett ett budgetsamarbete med C och L? SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein reder ut alla frågetecken i Marmorstein svarar på Svt.

SVT - 07 feb 19 kl. 06:39

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om läget i politiken

Efter en oviss höst med flera talmansrundor och statsministeromröstningar blev det till slut Socialdemokraterna och Miljöpartiet som bildade regering – genom en överenskommelse med Centerpartiet och Liberalerna, kallad ”Januariavtalet”. Så vad kan vi förvänta oss av i politiken framöver? SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein reder ut alla frågetecken i Marmorstein svarar 14.

SVT - 17 jan 19 kl. 16:23

Marmorstein svarar: Tio frågor och svar om det politiska läget

SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på frågor om hur det politiska läget ser ut just nu..

SVT - 13 dec 18 kl. 12:08

SVT:s Elisabeth Marmorstein svarar på läsarnas frågor

Snart har 100 dagar gått sedan valet, men det politiska läget verkar mer låst än på länge. Vad händer härnäst? Klockan 15.

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Lista – fem vinnare och förlorare i EU-valet

När nästan alla röster är räknade i EU-valet står det klart att det gått bra för vissa och sämre för andra. Här är fem vinnare och förlorare i EU-valet..

SVT - 4 timmar sedan

Björklund (L) om raset: ”Vi driver en linje som är utmanande”

Liberalerna ser ut att klara sig kvar i EU-parlamentet, med nöd och näppe och ett mandat. Förklaringen ligger i att partiet inte vikit ned sig för rådande opinionsvindar, menar L-ledaren Jan Björklund..

SVT - 5 timmar sedan

SD får fler mandat efter succéval: ”Inget litet uppstickarparti längre”

Sverigedemokraterna är det parti som ökar mest i det svenska EU-valet och det var triumfatorisk stämning på partiets valvaka när partiledaren Jimmie Åkesson talade. – Vi är en folkrörelse som finns överallt och jag älskar att se det, sa Jimmie Åkesson..

SVT - 5 timmar sedan

Mats Knutson om resultatet: Adaktusson kan ha skrämt bort väljare

Sverigedemokraterna gör ett starkt val, trots den senaste tidens skandaler. Men för Liberalerna lär de sista timmarna bli en rysare, säger SVT:s politiske kommentator Mats Knutson..

SVT - 6 timmar sedan

Här är det preliminära resultatet i EU-valet 2019

Liberalerna klarar sig kvar i EU-parlamentet – och Moderaterna behåller platsen som Sveriges näst största parti. Svenskarna har sagt sitt – här är det preliminära resultat i EU-valet..

SVT - 6 timmar sedan

Socialdemokraterna blir störst enligt Valu: ”Väldigt glad över siffrorna”

Socialdemokraterna ser ut att fortsatt bli det svenska parti med flest representanter i EU-parlamentet, men ökar inte tillräckligt mycket för att skaffa sig ett sjätte mandat, enligt SVT:s vallokalsundersökning..

SVT - 7 timmar sedan

KD:s partisekreterare Peter Kullgren i utspel: ”Den ena lögnen mer absurd än den andra”

Kristdemokraterna har legat på över 10 procent i de senaste opinionsmätningarna, men enligt SVT Nyheters valundersökning landar partiets stöd betydligt lägre. Nu anklagar partisekreteraren Peter Kullgren sina motståndare för ”absurda lögner”..

SVT - 7 timmar sedan

Mats Knutson: Kommer bli en veritabel rysare

Sverigedemokraterna klarade av den sista veckans negativa skriverier, men för KD kan det bli en omvänd Adaktusson-effekt, säger SVT:s politiske kommentator Mats Knutson om vallokalsundersökningen Valu. Hos Liberalerna blir det nervösa timmar fram tills valresultatet presenteras. – Det kommer bli en veritabel rysare, säger Mats Knutson..

SVT - 8 timmar sedan

SVT Nyheters Valu: Rysare för Liberalerna – kan åka ur EU-parlamentet

Det blir en rysare för Liberalerna i EU-valet – enligt SVT Nyheters valundersökning Valu ligger partiet farligt nära spärren och kan därmed åka ur EU-parlamentet. Samtidigt ser Moderaterna ut att bli större än Sverigedemokraterna. – För Liberalerna väntar två timmar av terror, säger statsvetaren Henrik Ekengren Oscarsson till SVT Nyheter..

SVT - 14 timmar sedan

”Vissa tycker det är obehagligt att gå till vallokal”

Antalet förtidsröster når rekordnivåer i år. Enligt statsvetaren Henrik Ekengren Oscarsson beror det på flera anledningar. – Intresset för valet har blivit större och många tycker att det är så viktigt att rösta att de inte vill riskera att missa det, säger han till SVT Nyheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.