DI > Ekonomi

Wednesday, 22 May, 01:41

DI - 16 maj 19 kl. 08:43

Infrea minskar förlustenIndustrigruppen Infrea, som handlas på First North, hade en omsättning för kvarvarande verksamheter om 80,3 miljoner kronor (47,9) under första kvartalet 2019. Affärsområdet Brandskydd redovisas som avvecklad verksamhet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Infrea, First North, Brandskydd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Infrea, minskar, förlusten
DI - 20 aug 15 kl. 15:42

Greater Than minskar förlusten

Greater Than minskar förlusten i andra kvartalet 2015. Nettoomsättningen steg till 1,2 miljoner kronor (1,1) och aktiverat arbete för egen räkning var 0,3 miljoner kronor (noll)..

DI - 23 feb 18 kl. 08:23

Miris minskar förlusten

Mjölkanalysföretaget Miris ökar intäkterna och minskar förlusten i fjärde kvartalet 2017 jämfört med samma kvartal föregående år..

DI - 23 feb 18 kl. 11:17

C Security ökar intäkterna och minskar förlusten

Båtlarmspecialisten C Security ökar intäkterna och minskar förlusten i fjärde kvartalet 2017 jämfört med samma kvartal i fjol. .

Affärsvärlden - 16 aug 17 kl. 09:04

C-rad minskar förlusten

Strålterapibolagets omsättning ökar kraftigt samtidigt som förlusten minskar..

Affärsvärlden - 21 feb 13 kl. 08:34

Intellecta minskar förlusten

Konsult- och informationslogistikbolaget sänkte sin nettoomsättning och minskade förlusten under det fjärde kvartalet 2012..

SvD - 29 apr 13 kl. 07:10

Hemtex minskar förlusten

Förlusten före skatt blev 29,7 miljoner..

Nyhetsverket - 12 jun 13 kl. 08:37

SAS minskar förlusten

SAS visar i perioden februari-april en förlust före skatt på 306 miljoner kronor att jämföras med förlusten på 734 miljoner kronor motsvarande period förra året. Samtidigt backade omsättningen något från drygt 10 miljarder till 9,9 miljarder kronor. Antalet passagerare steg med med 1,5 procent i maj samtidigt som kabinfaktorn (fyllnadsgrad i flygplanen) minskade med 2,3 procentenheter till 73,6 procent, enligt pressmeddelanden från SAS på onsdagsmorgonen..

PrivataAffärer - 12 nov 13 kl. 08:13

Hemtex minskar förlusten

Det går fortsatt trögt för Hemtex men en ljuspunkt är att förlusten under det tredje kvartalet minskade....

PrivataAffärer - 06 maj 14 kl. 08:14

Hemtex minskar förlusten

Hemtexs förlust minskar något samtidigt som omsättningen stiger....

TA - 19 aug 14 kl. 08:05

Hemtex minskar förlusten


Hemtex redovisar en förlust före skatt på 17 miljoner kronor för andra kvartalet. Motsvarande period 2013 uppgick förlusten till 23 miljoner kronor.Omsättningen för hemtextilkedjan uppgick till 221 miljoner kronor, jämfört med 208 miljoner kronor ett år tidigare.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Fondbolag sågar hållbarhetsbetyg: Kommer för lättvindigt undan

Ratingföretags breda betygsättning av börsbolags hållbarhet leder fel.  Till exempel kommer banker för lättvindigt undan när det gäller hållbarhetsbetyg, enligt fondbolaget Enter..

DI - 2 timmar sedan

Nederländsk minister avgår efter kritik

Nederländernas migrationsminister Mark Harbers har avgått efter en kritikstorm i parlamentet mot missvisande statistik om brott begångna av asylsökande. .

DI - 3 timmar sedan

FN:s varning: Konflikten i Libyen kan vara början på långt och blodigt krig

Om inte vapentillförseln till Libyen stoppas riskerar konflikten i landet att vara "bara början av ett långt och blodigt krig", varnar FN:s sändebud Ghassan Salame inför FN:s säkerhetsråd. Samtidigt rapporteras striderna kring huvudstaden Tripoli ha förvärrats..

DI - 3 timmar sedan

Efter börssuccén: Spänd väntan på Sandviks nya siffror

I slutet av april skulle Sandvik ha presenterat sina nya finansiella mål. Men så blev det aldrig. I stället kommer de troligtvis att presenteras på kapitalmarknadsdagen i Tammerfors på onsdag.

DI - 3 timmar sedan

Rekylen på Wall Street håller i sig – teknikaktier studsar

Wall Street har fortsatt att gå starkt under tisdagen efter att börsen rekylerat upp. S&P 500 är upp 0,8 procent med fem minuter kvar till stängning..

DI - 4 timmar sedan

Svala reaktioner på Theresa Mays brexitförslag

Under ett tal på tisdagen uppmanade Theresa May parlamentet att rösta för hennes utträdesförslag och öppnade för en omröstning om en andra folkomröstning. Reaktionerna på premiärministerns utspel har dock varit minst sagt svala..

DI - 4 timmar sedan

Börsbolagen vräker ner kallduschar över spararna

Börsbolagens jakt på pengar blir allt vildare. För börsen som marknad är det ett styrketecken. Men för aktiespararna blir det allt tätare mellan kallsuparna..

DI - 4 timmar sedan

Ny storblankare i Episurf – men smäll för blankarna i JM

En ny storblankare har klivit in i Episurf Medical för första gången sedan 2014. Även i Getinge och JM syns nya blankningspositioner – men storblankarna tar smällar i JM..

DI - 5 timmar sedan

Bokningsras för charterbolagen – ”ett unikt fyndläge”

Betydligt färre har bokat sina solsemestrar i år än i fjol. Hos researrangören Tui ser man ett tapp på upp emot 15 procent. ”Det är en skakig marknad med pressade priser”, säger presschefen Adam Györki.

DI - 6 timmar sedan

Här är förutsättningarna för fortsatt drift av Ringhals

DEBATT. Det finns inga reella tekniska hinder för att fortsätta driva Ringhals 1 och 2 fram till 2050-talet. Problemet är snedvridna marknadsförutsättningar som i förlängningen drabbar svensk elproduktion och klimatet, skriver kärnenergiexperten Staffan Qvist, aktuell med boken Klimatnyckeln..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.