BT > Nyheter

Monday, 20 May, 09:46

BT - 16 maj 19 kl. 08:40

Rydén: Räkna inte med någon svensk VM-skrällI kväll får 23 spelare varsin VM-biljett. De som tror att 16-åriga talangen Hanna Bennison skall komma med får räkna med att bli besvikna. Allt talar nämligen för att Peter Gerhardsson rakt igenom kör med väl beprövade kort. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
VM, Hanna Bennison, Peter Gerhardsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rydén, Räknainte med någon svensk , VM-skräll
SmålandsPosten - 04 nov 13 kl. 12:02

Kulturfestival - ett kulturellt smörgåsbord

Ett kulturellt smörgåsbord med ingredienser från världen och Småland, med lokala produkter och inköpta storstadskryddor på kartans uppdukade långbord mellan Huseby i söder och Gunillaberg i norr. Så kan man bildligt beskriva Smålands Kulturfestival som det ser ut på vägkartan. Med näringslivet som fond och ekonomiskt fundament, i samverkan med kulturinstitutioner och kommuner, serveras kulturella anrättningar för olika smaklökar.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

"Det underlättar att jag har extrajobb"

Med en ärvd studentmössa, second hand-kläder och ett extrajobb – så ser några blivande studenter till att göra sitt studentfirande speciellt..

BT - 30 minuter sedan

Kommunen:”Vi behövde göra något radikalt och det var bråttom.”

En man flyttade in i en jordkällare i centrala Skene. För att hålla honom borta murade kommunen igen dörren på jordkällaren som är byggd på 1700-talet och har kulturhistoriskt bevarandevärde. – Om det är så att det finns riksantikvariga idéer om det här så får vi sätta en dörr utanpå muren, säger Magnus Palm, förvaltningschef teknik- och serviceförvaltningen.

BT - 30 minuter sedan

Live: Stefan Löfven besöker Borås

Sveriges statsminister Stefan Löfven besöker Borås under måndagen. Bland annat ska han besöka Riksbyggen och Viskastrandsgymnasiet. .

BT - 30 minuter sedan

Man bodde i en kulturhistorisk jordkällare mitt i centrum- tvingades av polisen att flytta ut.

Den man som under en längre tid bott i en jordkällare i centrala Skene har tagits om hand av polisen och överlämnats till migrationsverket. – Vad jag vet så har han inte kommit tillbaka hit sedan dess, säger Emma Hermansson, polisen Kinna..

BT - 30 minuter sedan

Studenten kan bli ekonomisk fälla

För många unga blir studentfirandet en dyr historia. Företagen pepprar dem med erbjudanden som kan kännas svåra att stå emot Se upp med avtalen du skriver på, särskilt när det gäller studentflaken, råder konsumentvägledaren..

BT - 1 timme sedan

Julian Assange begärs häktadOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.