Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 25 May, 14:09

Affärsvärlden - 16 maj 19 kl. 08:20

Bergman & Beving höjer utdelningenVerkstadsföretagets omsättning och vinst steg för det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret. Utdelningen föreslås höjas till 3 kronor per aktie..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bergman, Beving, höjer, utdelningen
DI - 16 maj 19 kl. 07:55

Bergman & Beving ökar resultatet och höjer utdelningen

Verkstadsbolaget Bergman & Beving redovisar en resultatökning för det sista kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2018/2019. Nu höjs utdelningen..

YLE - 23 aug 17 kl. 06:39

Asbest fördröjer renoveringen av Kåren

Renoveringsarbetet av studentboendet Tavasthem i Kåren har fördröjts på grund av asbest. Tidtabellen är nu tajt och det är oklart var de som ska flytta in ska bo om inflyttningen skjuts upp. - Vi stötte på en ganska stor överraskning genast i början.

DalaDemokraten - 28 jul 15 kl. 09:23

Beslut om skyddsjakt dröjer

Under måndagen fattades inget beslut om skyddsjakt på varg i Gimmenreviret. Jonas Bergman, samordnare på Länsstyrelsen Dalarna, säger att det finns ett antal aspekter som alltid måste vägas in i ett sådant beslut..

YLE - 15 nov 16 kl. 17:42

Pargas varken höjer eller sänker skatten

Stadsfullmäktige i Pargas slog fast skatten för år 2017. Både förslag om att höja och sänka skatten röstades ner. Inkomstskattesatsen i Pargas kommer att förbli 19,75 procent.

UNT - 13 okt 17 kl. 18:00

Jämställdhet höjer skolresultaten

Mer fokus på jämställdhet är en förutsättning för att höja resultaten i den svenska skolan, skriver Olivia Bergström och Amanda Bergman från Moderat Skolungdom..

PrivataAffärer - 25 okt 18 kl. 16:30

Lista: Här är rapporterna du ska kolla in på fredag

Inte lika många som på torsdagen men fredagen får med sina cirka 40 rapporter ändå betraktas som en av de mest intensiva rapportdagarna denna säsong. Morgonen inleds klockan 0700 med D. Carnegie, Fingerprint och Intrum.

YLE - 29 dec 15 kl. 04:48

Mat från automat delar åsikter i Ingå

Ensamma äldre personer i Ingå får inte längre matservice utan tillreder sin egen mat i en automat. Enkelt, behändigt och gott, tycker Klaus Hagström. Förfärligt, tycker Tuulikki Bergman.

YLE - 08 feb 15 kl. 13:00

Företagare förbannad på dålig postservice

Småföretagare börjar få nog av hur de blir behandlade av posten. En av dem är David Strömbäck i Närpes, som har ett hatkärleksförhållande till posten. Posten är livsviktig för hans företag, men han börjar bli trött på de ständiga prishöjningarna i kombination med usel kundservice.

Skånskan - 17 mar 17 kl. 14:00

En alltför mörk final – och en lovande debut

Deckarspalten ERWP.fif(1)Efter debattboken Den bekymrade byråkraten, de noirinspirerade spänningsromanerna Lotus Blues och Mios Blues, skräckromanen Sjuka själar och flera barnböcker återvänder nu flitiga Kristina Ohlsson till juristen Fredrika Bergman och kriminalkommissarie Alex Recht i nyutkomna Syndafloder (Piratförlaget). Det är ett återvändande som kan vara ett avslut också.

YLE - 01 apr 15 kl. 18:01

Påskkorten blir populärare igen

Datorn och mobiltelefonen har inte lyckats ta död på påskkorten. Under de senaste åren har påskkorten varit en stigande trend. Statistik från Posten visar att det sändes 1,8 miljoner påskkort i fjol.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Börsplus: Omsorgskoncernen ännu köpvärd

Omsorgskoncernen Ambea gjorde i fjol ett storförvärv av Aleris och ganska omgående har det stött på problem vilket pressat aktien. Svd Börsplus köpråd kvarstår dock..

Affärsvärlden - Igår: 09:45

Industrivärden storköper A-aktier i Volvo

Industrivärden gjorde sitt största köp av A-aktier i Volvo på flera år under torsdagen..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Boeing lyfter i förhandeln

USA-börserna såg på fredagseftermiddagen ut att börja veckans sista handelsdag med stigande noteringar, efter att ha handlats lägre på torsdagen med en nedgång på 1,2 procent för S&P 500..

Affärsvärlden - Igår: 13:31

XXL:s Sverigechef lämnar efter omstritt Facebook-inlägg om Greta Thunberg

XXL:s Sverigechef Per Sigvardsson lämnar sin post efter ett "opassande" inlägg på Facebook. Det meddelar bolaget på fredagen, rapporterar den norska tidningen Dagens Næringsliv..

Affärsvärlden - Igår: 13:31

XXL:s Sverigechef lämnar efter omstritt Facebook-inlägg

XXL:s Sverigechef Per Sigvardsson lämnar sin post efter ett "opassande" inlägg på Facebook. Det meddelar bolaget på fredagen, rapporterar den norska tidningen Dagens Næringsliv..

Affärsvärlden - Igår: 13:24

”Anmärkningsvärt låga vinstmål i Ericsson”

Ericsson har alldeles för låga vinstmål, Networks borde kunna nå en marginal kring 20 procent, anser Christer Gardell, vars Cevian Capital är största ägare i bolaget..

Affärsvärlden - Igår: 12:55

Experter: Kan ta ett decennium för Huawei att resa sig

Få branscher är lika globala som telekomindustrin. Många teknikbolag, möjligen även svenska, kan drabbas hårt av handelskonflikten mellan USA och Kina, varnar flera telekomexpert..

Affärsvärlden - Igår: 11:08

Då avgår Theresa May

Affärsvärlden - Igår: 10:57

Pundet avvaktande inför Mays väntade avgång

Europaräntorna handlas kring oförändrat på fredagen medan euron har stärkts sedan svensk stängning på torsdagen..

Affärsvärlden - Igår: 08:11

Ericsson gör Sverige Europabäst på uppfinningar

Sverige är Europabäst på patent inom framtidssegmentet Industri 4.0 med drygt 2 600 internationella patentansökningar sedan år 2010..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.