DI > Ekonomi

Monday, 27 May, 08:14

DI - 16 maj 19 kl. 08:17

Skistars avgående vd säljer sina aktier till Erik PaulssonMats Årjes, som på onsdagen meddelade att han lämnar som vd för Skistar, säljer samtliga sina aktier i bolaget till familjen Erik Paulssons bolag Backahill Utveckling. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Erik Paulsson, Årjes, Skistar, Erik Paulssons, Backahill Utveckling

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skistars, avgåendevd , säljersina , aktiertill , Erik, Paulsson
Affärsvärlden - 09 maj 19 kl. 14:48

Nobias avgående vd tankar aktier

Nobias avgående vd Morten Falkenberg har köpt 44.574 aktier i köksbolaget för totalt cirka 2,5 miljoner kronor..

DI - 15 sep 17 kl. 14:44

D Carnegies avgående vd dumpar aktier

Ulf Nilsson har den 12 september sålt 54.616 B-aktier i fastighetsbolaget D Carnegie. Aktierna såldes till kursen 111,25 kronor per aktie, en affär på 6,1 miljoner kronor..

DI - 16 jun 16 kl. 17:56

Avanzas avgående vd säljer aktier

Martin Tivéus, avgående vd för Avanza, har den 3 juni sålt drygt 2.500 aktier för cirka 0,8 miljoner kronor i nätbanken..

SvD - 20 jun 16 kl. 10:42

Avgående vd:n säljer av sina aktier i Fingerprint

Jörgen Lantto, avgående vd i Fingerprint Cards, har 2–3 juni sålt 3 miljoner aktier i bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 10 jan 17 kl. 12:40

Avgående vd säljer aktier för 23 miljoner

Boule Diagnostics avgående vd Ernst Westman har sålt 80.000 aktier i Boule för sammanlagt 23,6 miljoner kronor. Affären gjordes till kurs 295 kronor.

DI - 28 feb 17 kl. 09:42

Endomines avgående vd säljer aktier

Gruvbolaget Endomines avgående vd Markus Ekberg har den 24 och 27 februari sålt totalt 9.222 aktier i bolaget till kurser i intervallet 18:40-18:90 kronor. Totalt är posterna värda drygt 170.

DI - 31 aug 17 kl. 06:57

Beijer Alma: Avgående vd säljer aktier

Bertil Persson, avgående vd i Beijer Alma, har på onsdagen sålt 15.000 B-aktier i bolaget till en kurs om 239 kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

DI - 07 sep 17 kl. 21:48

Avgående Husqvarna-chef säljer aktier

Husqvarnas avgående chef för Group Communications, Brand & Marketing, Sofia Axelsson, har sålt aktier i bolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

DI - 20 sep 17 kl. 10:33

D Carnegies avgående vd säljer av aktier

Fastighetsbolaget D. Carnegies avgående vd Ulf Nilsson sålde tisdagen den 19 september 50.000 aktier för närmare 5,6 miljoner kronor i bolaget.

DI - 02 mar 18 kl. 13:42

Avgående ordförande i Fortnox säljer ytterligare aktier

Affärssystembolaget Fortnox avgående styrelseordförande Torbjörn Gunnarsson fortsätter att sälja aktier i bolaget. .

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Fastighetsbolaget K2A till börsen

K2A, Knaust & Andersson Fastigheter, uppfyller kraven för en börsnotering. Nu erbjuds allmänheten att notera sig i fastighetsbolaget.  Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

DI - 10 minuter sedan

Nu börjar det viktigaste valet för marknaderna

EU-parlamentet kommer att blir mer svårnavigerat efter EU-valet. Men den största dramatiken lär äga rum på nationsnivå. Och för marknaderna blir dragkampen om ECB-posten minst lika viktig..

DI - 15 minuter sedan

Nasdaq kastar in handduken – drar tillbaka budet på Oslobörsen

Börsoperatören Nasdaq meddelade på måndagsmorgonen att bolaget drar tillbaka sitt bud på Oslobörsen. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

Swedish Stirling väljer Nasdaq

Swedish Stirling AB avser att ansöka om att noteras på en reglerad marknad under första halvåret 2020. Styrelsen beslut är att ansöka om notering på Nasdaq Stockholm Main Market. .

DI - 15 minuter sedan

C: Dags för europeisk Mueller-utredning

DEBATT. Nu är det viktigt att EU stärker sin motståndskraft mot påverkansförsök och ser till att granska extern finansiering av europeiska partier. Därför bör initiativ tas till en omfattande utredning likt den Robert Mueller genomfört i USA, för att syna kopplingar till den ryska staten inom EU, skriver Fredrick Federley, EU-parlamentariker (C)..

DI - 30 minuter sedan

Efter vinstsuccén: Norska oljefonden slopar investeringar i cannabis

Den norska oljefonden väljer att slopa investeringar i cannabis efter kritik. Det rapporterar norska Dagens Näringsliv (DN)..

DI - 30 minuter sedan

Sköldpaddan Lundberg bäddar för megaaffär

Lundbergs kommer av allt att döma redovisa en god värdeökning för första kvartalet i tisdagens kvartalsrapport. Frågan är vad investmentbolaget gör på lång sikt. En fusion med Industrivärden vore det mest logiska..

DI - 30 minuter sedan

Bekräftat: Fiat Chrysler föreslår fusion med Renault

Den italiensk-amerikanska biltillverkaren Fiat Chrysler meddelade på måndagen att bolaget föreslår en fusion med den franska biltillverkaren Renault. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Skanska tar order på 305 miljoner

Byggjätten Skanska ska bygga två flerbostadshus och ett kontorshus i Kungsbacka. Ordervärdet uppgår till 305 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 45 minuter sedan

Boules styrelseordförande har köpt aktier i bolaget för 1,5 miljoner

Boules styrelseordförande Peter von Ehrenheim köpte i fredags 15.000 aktier i medicinteknikbolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.