Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 25 May, 13:20

Västerbottens Folkblad - 16 maj 19 kl. 08:06

Misstänks ha knarkat på tågetPolisen ryckte under natten mot torsdagen ut till Umeå centralstation efter att ha larmats om två män i 20-årsåldern som brukat narkotika på tåget. Klockan var strax före 01.30 när polisen larmades till tågstationen. Patrullen fattade misstankar om att en av männen var påverkad av narkotika och tog med honom till polisstationen för provtagning. En [. ].
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Umeå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänks ha knarkat, tåget

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 10 minuter sedan

Trafikolycka på Västerslätt

En trafikolycka ska ha skett på Västerslätt i Umeå med en person påkörd. Klockan 12:21 inom larm om en trafikolycka på Västerslätt i Umeå. En person ska ha blivit påkörd.

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

Skidparets bebislycka – ”Det är häftigt”

Skidprofilerna och paret Anna och Emil Jönsson Haag ska få barn. – Wow, alltså, det här är häftigt, säger Anna. Anna och Emil Jönsson Haag har en rad OS-medaljer och VM-medaljer i bagaget.

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

[PLUS] Liverapport: Team TG-Karlslund

Team TG med nio poäng gästas av Karlslund med tolv poäng i norrettan. Matchen startar 14.00 på....

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

18-åringar knarkade och bröt sig in

Två män i 18-årsåldern tog sig olovligen in på ett byggföretag och upp i en lyftkran. Nu åtalas båda för olaga intrång samt narkotikabrott. Den 14 april ska två unga män i 18-årsåldern ha trängt sig in och stannat kvar på ett byggbolags avspärrade område i Umeå, med skyltar uppsatta om ”Obehöriga äga ej tillträde”.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Guide: Det du behöver veta om EU-valet

Söndagen den 26 maj är det EU-val. Då avgörs vilka som ska representera Sverige i EU-parlamentet de kommande fem åren. Hur går valet till och vad gör egentligen EU-parlamentet?

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] Riktig racing som gjord för alla

- SDC 5000 gör så man har nåt att dagdrömma om under vardagarna, säger Joakim....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Kvinna spottades och sa rasistiska ord

En 31-årig kvinna spottade och slog en man i ansiktet och kallade honom och en annan för rasistiska tillmälen. Nu åtalas hon. Det var den 15 december förra året som en i dag 31-årig kvinna på Ålidhem i Umeå ska ha spottat och slagit en man i ansiktet och kallat både honom och en annan […].

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Just nu: Sverige går till EU-val

Följ EU-valet i vår direktrapportering. Svenska folket till valurnorna för att utse dem som ska representera Sverige i EU-parlamentet de kommande fem åren. Vi direktrapporterar från valspurten, röstlokalerna och partiernas valvakor och följer också utvecklingen i Europa..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] Umeåtjejer dyker upp i SM-slutspelet

Tre Umeåtjejer satte sig på tåget mot Linköping. De hoppas komma hem med medaljer runt....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

”Vill lämna EU och stärka nordiska samarbeten”

Sveriges riksdag består av partier som vill vara kvar i EU. Landsbygdspartiet vill lämna EU och ge svenska medborgare makt över besluten som påverkar deras liv. Landsbygdspartiet vill att makten i Sverige skall utgå från de svenska medborgarna och inte som partierna i Sveriges riksdag att makten skall tas bort från svenskarna och låta de […].Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.