Nyan > Svenskfinland

Saturday, 25 May, 02:54

Nyan - 16 maj 19 kl. 08:00

Tre inbrottsförsök under hektisk polisnattPolisens patruller har under natten varit hårt belastade med bland annat tre inbrottsförsök, misshandel och drogmissbruk.
Under tidiga onsdagskvällen inkom anmälan om störande och berusad samt aggressiv person på stadens gator. Men innan man påträffat denne omprioriterades polispatruller till ett nyligen inträffat inbrottsförsök i fastighet i Mariehamn. – Med ett gott signalement över förövarna kunde de snart gripas i närområdet, skriver polisen i ett fullmatat pressmeddelande. De misstänkta är minder- och underåriga som misstänks för försök till stöld, hemfridsbrott och tredska då de uppsåtligen givit felaktiga uppgifter till polisen i samband med att man försökt nå deras vårdnadshavare.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Mariehamn, Jomala, Iingen, Västra, Åland, TEXT, Hendersson, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, inbrottsförsökunder , hektisk, polisnatt
Västerbottens Folkblad - 25 nov 13 kl. 10:53

Tre julstjärnor i hektisk julrusch

Julshowsveteranerna Magnus Carlsson och Sonja Aldén, samt Jessica Andersson som är nybörjare i genren, gjorde i Umeå sitt andra turnéstopp med ”Christmas night” i fredagskväll. Med glittriga outfits, fårskinnsfällar och levande ljus på scen levererar de ett julkort med amerikanskt frimärke. De inleder tillsammans med Bing Crosbys ”Ill be home for Christmas” och sedan rullas [...

YLE - 24 aug 16 kl. 05:30

Hektisk sommar på missbrukarcentren i Österbotten

När sommaren närmar sig sitt slut och vardagen kallar är det många som söker sig till missbrukarcentren. Antingen för att få hjälp att nyktra till eller för att prata med en terapeut om sitt alkohol- eller drogmissbruk. I Jakobstad har missbrukarvården hållit stängt tre veckor under sommaren.

Kristianstadsbladet - 08 jan 13 kl. 09:11

Hektisk helg för Bromöllakillar

Foto: Lasse Ottosson
Grabbarna i Ifö Bromöllas P00-lag hade en hektisk söndag på schemat. Först finalmatch mot Kristianstads BoIS i Alliansen, sedan kvickt vidare till Hässleholm där det vankades semifinal mot IFK Osby i Norra Skåne Cup.
Med den imponerande målskillnaden 20?

SmålandsPosten - 28 jul 14 kl. 06:16

Hektisk helg för räddningstjänst

Det blev en hektisk helg för Värends räddningstjänst. Flera bränder och översvämningar följde i spåren av det kraftiga åskväder som drog fram. Räddningstjänsten fick rycka ut på en mängd olika larm under lördagen och söndagen i länet.

Skånskan - 09 okt 18 kl. 17:01

Hektisk vecka för H65 Höör

HANDBOLL Det är en hektisk och spännande vecka för H65 Höör.
På onsdagen vankas match mot Västerås Irsta i SHE och på lördags är det dags igen i kvalet till EHF-cupen.På lördag ska H65-damerna, som tog sig framgångrikt förbi första kvalrundan till EHF-gruppens gruppspel, kvala vidare.

Barometern - 05 apr 14 kl. 09:05

Hektisk dag för åtalad stöldliga

Ett inbrott i Virserum och tre i Eksjö på samma dag. Tre män åtalas nu för en kortvarig men omfattande stöldturné. De tre männen misstänks för att gemensamt ha utfört fyra olika grova stölder i bostäder under den 4 februari i år.

Barometern - 06 maj 14 kl. 11:23

Tre matcher på sex dagar - vettigt?

Kalmar FF är inne i en hektisk period med tre matcher på sex dagar. Är det vettigt, frågar sig David Elm. I söndags mötte Kalmar FF Örebro hemma.

BT - 26 dec 14 kl. 10:56

Tre svimmade i mellandagsrean

Starten på årets mellandagsrea blev lite väl hektisk på en galleria i Kista i Stockholm i dag. Vaktpersonalen klarade inte av att hålla ordning, och fyra polispatruller fick rycka in för att bistå. Tre kvinnor svimmade också i trängseln vid en av butikerna.

BT - 26 dec 14 kl. 11:04

Tre svimmade ? polis fick rycka ut till reakaoset

Starten på årets mellandagsrea blev lite väl hektisk på en galleria i Kista i Stockholm i dag. Vaktpersonalen klarade inte av att hålla ordning, och fyra polispatruller fick rycka in för att bistå. Tre kvinnor svimmade också i trängseln vid en av butikerna.

Skånskan - 07 dec 15 kl. 14:00

Julen är hektisk för hantverkarna

Personligt DOCKMAKARE. – Jag tycker det är jätteroligt. Och ull är ett så skönt material.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 5 timmar sedan

Robotbåtar tävlade i Sjökvarteret

Vem kan segla förutan hjälp? Svar: den lilla robotbåten Willy. I alla fall ibland.

Nyan - 8 timmar sedan

Dags att tipsa om midsommarfirandet

Reser föreningen eller byalaget en midsommarstång?
Kom ihåg att tipsa om det i Nyans sommartidning och i vår midsommarspecial av händelsekalendern Obs det händer. Informationen vill vi helst att du sänder per e-post till redaktion@nyan.

Nyan - 8 timmar sedan

Bogseringsövning på Ålands hav

Bevakningsfartyget Uisko och Svenska kustbevakningens fartyg KBV002 (Triton) övar nödbogsering och samarbete på Ålands hav på söndagen. – Övningen grundar sig på handlingsplanen som överenskommits mellan Gränsbevakningsväsendets marina enheter och Sveriges kustbevakning på sammarbetsmötet, skriver man i ett pressutskick. Övningens syfte är att öva samarbetet mellan bevakningsfartygen, kommunikation under nödbogserings situationer och speciellt att ge nödbogsering på öppet hav.

Nyan - 9 timmar sedan

Färre gästnätter på hotellen i april

Totala antalet övernattningar på hotellen var i april 11 153, vilket innebär en minskning om nästan elva procent jämfört med april 2018. Det visar färsk statistik från Ålands statistik- och utredningsbyrå, Åsub. De finländska övernattningarna minskade med knappt 20 procent medan de svenska ökade med drygt två procent jämfört med samma period i fjol.

Nyan - 11 timmar sedan

Mankinen leder psykiatrikliniken till slutet av 2020

ÅHS vårdchef Sirpa Mankinen har begärt och beviljats tjänstledighet från juni i år till slutet av nästa år för att fortsätta leda och utveckla psykiatriska kliniken. .

Nyan - 12 timmar sedan

Kraftnät Ålands vd får sparken

Kraftnät Ålands styrelse har sagt upp bolagets vd Christian Augustsson. ”Christian har varit vd på bolaget sedan maj 2018, men har inte kommit in i rollen som vd och därför har styrelsen valt att avsluta samarbetet”, skriver styrelsen i ett pressmeddelande. Bolagets IT-chef Jan Mörn fungerar som tillförordnad vd för bolaget tills vidare.

Nyan - 13 timmar sedan

Så gick det för företagen 2017

2 227 miljoner euro: så mycket omsatte de åländska företagen under 2017. .

Nyan - 15 timmar sedan

Det blomstrar på Stallhagen

I kväll klockan 16 till 19 är det vernissage för Anna Lind Bengtssons utställning ”Blomstra!” på Stallhagen, där hon tolkar den nordiska våren och sommaren i oljemålningar, akvareller, textil och keramik. .

Nyan - 16 timmar sedan

Polisen efterlyser tips efter affärsinbrott

Som Nya Åland rapporterade om i går har Kea-market i Lemland drabbats av inbrott. – Man har brutit sig in och tagit en större del pengar, säger förundersökningsledare Christoffer Ahlfors. Polisen tror att brottet inträffade någongång mellan klockan 24 och 4 på söndagsnatten.

Nyan - 17 timmar sedan

Klamydia ökar på Åland

Antalet klamydiafall har ökat de senaste tre åren och klamydia är fortsättningsvis den könssjukdom som är vanligast. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.