DI > Ekonomi

Thursday, 23 May, 22:48

DI - 16 maj 19 kl. 08:05

Handelsbanken utser ny chef för MarketsPål Bergström har utsetts till ny chef för Handelsbanken Markets. Han kommer närmast från posten som som chef för regelefterlevnad..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Markets, Bergström, Handelsbanken Markets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelsbanken, utserny , chefför , Markets
DI - 10 jun 15 kl. 07:24

Handelsbanken utser Joakim Jansson till chef för Capital Markets

Handelsbanken har utsett Joakim Jansson till ansvarig för Handelsbanken Capital Markets med tillträde 1 augusti. Han blir samtidigt medlem av bankens Senior Management..

SvD - 31 mar 15 kl. 07:50

Handelsbanken utser ny Sverigechef

Michael Green, sedan 2008 chef för Handelsbanken Capital Markets, har utsetts till ansvarig för Handelsbanken i Sverige med tillträde den 1 april..

DI - 18 okt 17 kl. 08:30

Handelsbanken utser ny Tysklandschef

Michael Green har utsetts till chef för Handelsbankens verksamhet i Tyskland från den 1 januari 2018. Det framgår av ett pressmeddelande..

Cornucopia - 06 okt 15 kl. 15:35

Handelsbanken tar sedelbytet som ursäkt för att stänga ner kontanthantering

Handelsbanken passar på att använda Riksbankens nu pågående sedelbyte som ursäkt för att få stänga ner kontanthanteringen på 70 bankkontor. Tidigare har Handelsbanken varit den bank som haft kvar kontanthantering, men nu tar man bort kontanter på vart sjätte kontor.

Orsaken anges som anstormningen på grund av sedelbytena.

Realtid - 17 jul 13 kl. 11:43

Handelsbanken utser ny vice vd

Lojal Handels- veteran får uppdraget..

SVT - 17 okt 14 kl. 18:24

Obama utser chef för ebolabekämpning

Den amerikanska regeringen har anklagats för att ha reagerat för långsamt på ebola-hotet. Nu har president Barack Obama utsett Ron Klain, som tidigare haft höga poster i Vita huset, till högsta ansvarig för ebolabekämpningen i USA..

Realtid - 24 maj 17 kl. 09:46

Handelsbanken: IR-chef kliver upp i ledningsgruppen

IR-chefen Mikael Hallåker lämnar sitt nuvarande jobb och tar istället klivet upp i ledningsgruppen. Han kommer att få ansvar för svenska dotterbolagsstyrelser och utländska regionbankstyrelser..

Dagens PS - 04 okt 18 kl. 07:37

Ytterligare en SHB-chef lämnar

Peder Frölen som är aktieanalyschef på Handelsbankens investmentbank-avdelning, Capital Markets, har lämnat sin tjänst under veckan. Det skriver Dagens industri. Han har enligt banken hoppat av på egen begäran.

Dagens PS - 25 sep 18 kl. 07:19

Di: Metoo-härva inom Handelsbanken

Kvinnliga assistenter på Handelsbanken Capital Markets har blivit sexuellt trakasserade av en bankchef och hans närmaste medarbetare. Det hela har högsta ledningen dock valt att tysta ned genom att separera på de involverade, skriver Dagens industri med hänvisning till källor. Di skriver att man ställt frågor om kränkningarna och till slut fått ett svar från Handelsbanken.

Realtid - 16 maj 19 kl. 08:47

Pål Bergström ny chef för Handelsbanken Markets

Handelsbanken har utsett Pål Bergström till chef för Markets. .

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Assange åtalas i USA för spioneri

Wikileaksgrundaren Julian Assange åtalas på 17 punkter för spioneri, för hans roll i att hemligstämplade militära och diplomatiska amerikanska handlingar publicerats, meddelar USA:s justitiedepartement..

DI - 30 minuter sedan

Hewlett-Packards resultat över förväntan men intäkterna lägre

Hewlett-Packard redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:42 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 30 minuter sedan

Smällare kastades mot Åkessons bil

En smällare kastade mot Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons bil när han besökte Mariestad på torsdagseftermiddagen..

DI - 30 minuter sedan

H&M håller analytikerträff i London: ”Vill ge mer förståelse”

Modejätten H&M arrangerar ett större analytikermöte på fredagen.  ”Vi vill ge analytikerna mer förståelse för vårt omställningsarbete, framför allt inom H&M-märket”, uppger ir-chef Nils Vinge..

DI - 30 minuter sedan

Ny toppchef på H&M-rivalen Inditex

Inditex operative chef Carlos Crespo befordras till vd för Zara-ägaren. Carlos Crepso tar därmed över en del av de uppgifter som nu ligger på den operative styrelseordföranden Pablo Isla..

DI - 1 timme sedan

Wall Street repar sig något men fortfarande röda siffror

Wall Street repar sig med en halvtimme kvar till stängning men S&P 500 handlas fortsatt ned 1,2 procent. Energisektorn tynger tydligt sedan oljepriset fortsatt falla under torsdagskvällen..

DI - 1 timme sedan

Vallokalsundersökning: Skräll för nederländska S i EU-valet

De nederländska socialdemokraterna tycks ha skrällt i dagens EU-val och blir största parti, rapporterar tv-bolaget NOS..

DI - 1 timme sedan

SEB hittar aktiefynd i skogen: 35 procents uppsida

Skog och papper har oförtjänt halkat efter på börsen, anser SEB:s aktieexperter som har vittring på fyndlägen. Här är skogaktierna med störst uppsida, enligt bankens analys..

DI - 1 timme sedan

Sjunkande stöd för krisande Deutsche Banks vd och ordförande

Aktieägarnas tålamod ser ut att tryta i den tyska storbanken Deutsche Bank. Vid årsstämman på torsdagen föll stödet för både vd Christian Sewing och ordföranden Paul Achleitner enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 1 timme sedan

Dollarn och amerikanska tioårsräntan ned under röd börsdag

Torsdagen bjuder på fortsatta dramatiska rörelser i USA. Medan New York-börserna faller rör sig den amerikanska tioårsräntan på de lägsta nivåerna på över ett och ett halv åt medan dollarn tappar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.