DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 04:57

DI - 16 maj 19 kl. 08:06

SBB tecknar avsiktsavtal om köp för 540 miljoner i DanmarkSBB har tecknat avsiktsförklaringar om förvärv av sex fastigheter i Danmark till ett fastighetsvärde om cirka 540 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SBB, Danmark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SBB, tecknar, avsiktsavtalom , köpför , 540miljoner i , Danmark
DI - 05 okt 18 kl. 12:29

Avtech tecknar avsiktsavtal om vädertjänster med Norwegian

First North-listade Avtech tecknar ett avsiktsavtal med flygbolaget Norwegian om att leverera vädertjänster. Aktien stiger på beskedet..

Affärsvärlden - 06 mar 14 kl. 12:56

Ericsson och Nokia tecknar avsiktsavtal i Libyen

Ericsson och Nokia Solutions and Networks har tecknat avsiktsavtal med kommunikationsdepartementet i Libyen om att uppgradera den nationella infrastrukturen vad gäller mobilt internet över de kommande 18 månaderna..

Affärsvärlden - 02 sep 14 kl. 07:49

Starbreeze tecknar avsiktsavtal med Geminose

Dataspelsbolaget Starbreeze har tecknat ett avsiktsavtal att förvärva och gå samman med privätägda Geminose med bas i Los Angeles i USA..

DI - 25 sep 17 kl. 07:09

Elekta tecknar avsiktsavtal

SAN Strålterapibolaget Elekta har tecknat ett avsiktsavtal med det belgiska protonterapibolaget IBA, Ion Beam Applications, om gemensam mjukvaruutveckling och försäljning av protonterapilösningar. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 11 feb 19 kl. 15:22

Semafo tecknar avsiktsavtal om förvärv av Savary Gold

Det kanadensiska gruvbolaget Semafo, vars aktie bland annat handlas på Stockholmsbörsen, har tecknat ett icke-bindande avsiktsavtal om att förvärva de utestående aktierna i det kanadensiska guldprospekteringsbolaget Savary Gold som Semafo inte redan äger. .

DI - 05 nov 15 kl. 10:05

Saab tecknar avtal med polskt varv

Försvarskoncernen Saab tecknar avsiktsavtal med polskt varv i Gdynia, enligt pressmeddelande..

E24 - 28 jun 16 kl. 12:13

Ericsson tecknar avsiktsförklaring om 5G

Ericsson har tecknat ett avsiktsavtal med taiwanesiska operatören Far Eastone gällande 5G-utveckling. Det rapporterar branschsajten Telegeography..

DI - 13 dec 17 kl. 07:18

Soltech tecknar Ekerö-avtal

Solenergibolaget Soltech har tecknat ett avsiktsavtal med fastighetsutvecklingsprojektet Ekerö Arena på Ekerö väster om Stockholm. .

DI - 02 mar 18 kl. 15:23

Enviro tecknar "milstolpsavtal" med kanadensiskt bolag

Miljöteknikbolaget Scandinavian Enviro Systems har tecknat ett avsiktsavtal med det kanadensiska energiservicebolaget Articcan Energy Service. Avtalet är ett första steg i att upprätta en ny återvinningsanläggning i Kanada..

Affärsvärlden - 05 jul 18 kl. 13:57

Boeing och Embraer tecknar avtal om samriskbolag

Amerikanska Boeing har tecknat ett avsiktsavtal med den brasilianska flygplanstillverkaren Embraer om att inrätta ett strategiskt partnerskap på globala flygmarknader..

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Nya samtal mellan parterna i Venezuela

Representanter för regeringen och oppositionen i Venezuela ska fortsätta samtalen i Oslo i Norge nästa vecka, meddelar Norges utrikesdepartement..

DI - 7 timmar sedan

Valvaka – följ EU-valet i Di TV

På programmet står intervjuer med toppkandidater, analyser och kommentarer kring de viktigaste frågorna. Di TV följer EU-valet över mållinjen och sänder från samtliga valvakor.  Och rösträkningen kan du följa på EU-specialsidan di.

DI - 7 timmar sedan

Stora omkastningar väntar när EU-rösterna lagts

Den politiska kartan har ritats om i grunden inför söndagens EU-val och flera partier går mot stora nederlag. Mest akut är läget för Liberalerna som nu riskerar att helt åka ur parlamentet. Men även för flera andra partier väntar en rysare när mandaten ska fördelas..

DI - 8 timmar sedan

Så ska socialarbetaren stoppa missbruket med alkoholfritt vin

GÖTEBORG. Möjligheten att få värdefulla insikter om hur det går till att bygga snabbväxande företag lockade storpublik till Di:s Gasellfrukost i Göteborg.  Moa Gürbüzer berättade om varför hon tog steget från socialarbetare till entreprenör..

DI - 9 timmar sedan

Hans Blix: Ekonomiska motiv bakom press på Iran

Brutet kärnenergiavtal, omfattande sanktioner och uppskruvad krigsretorik. En del av motivet bakom USA:s ökande press mot Iran är att hindra att landet blir en ekonomisk stormakt i Mellanöstern. Det säger Hans Blix, tidigare generalsekreterare för FN:s atomenergiorgan IAEA..

DI - 9 timmar sedan

Experten: Här är det bäddat för nya uppköp – ”Det är mer av krisskäl”

Familjen af Jochnicks bud på Oriflame kommer antagligen gå igenom, och det är bäddat för fler uppköp på Stockholmsbörsen - inte minst vad gäller en gammal favorit i budspekulationer.  Det säger experterna i veckans Börsrådet på DiTV..

DI - 9 timmar sedan

Statsvetare: L kan gynnas av lågt valdeltagande

EU-valet kan fortfarande bjuda på stora överraskningar, enligt experterna.  En viktig faktor är valdeltagandet..

DI - 9 timmar sedan

Experterna: Ducka baksmällan – så får du en god start efter studenten

Det är den tiden på året då tiotusentals studenter springer ut, och påbörjar ett nytt kapitel i livet. När festyran har lagt sig väntar gott om utmaningar. Tre experter ger råd om val av utbildning, hur man säkrar sitt boende och strategier för sommarjobbet..

DI - 10 timmar sedan

Hjärnforskaren om vikten av beröring: ”Vi rör varandra allt mindre”

Alla människor mår bra av beröring. Ändå rör vi vid varandra allt mindre. Hjärnforskaren Helena Backlund Wasling förklarar varför i en ny bok..

DI - 12 timmar sedan

Snabb succé – Mercedes hakar på elbilsracet

Di Weekend åker till en av världens största oljeexportörer för att köra elbil – Mercedes-suven EQC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.