DI > Ekonomi

Monday, 20 May, 08:25

DI - 16 maj 19 kl. 08:06

JM köper fastighet i OsloJM har tecknat ett villkorat avtal om köp av en centralt belägen fastighet för möjlig utveckling av 300 bostäder i Röa, Oslo. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Oslo, Röa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JM köper, fastigheti , Oslo
Realtid - 02 jul 18 kl. 07:51

Castellum köper fastighet i Helsingfors

Fastighetsbolaget Castellum köper fastighet i centrala Helsingfors för drygt 840 miljoner kronor och etablerar sig därmed som aktör på en ny marknad..

Affärsvärlden - 18 nov 16 kl. 07:09

JM köper fastighet i Oslo

JM har köpt en fastighet i Oslo från Stiansen Eiendom till en köpeskilling om cirka 170 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 28 mar 18 kl. 08:10

JM köper fastighet utanför Oslo

JM har tecknat avtal med det norska pensionsbolaget KLP om köpa av del av en fastighet utanför Oslo. Affären uppgår till cirka 340 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 28 mar 18 kl. 08:17

JM köper fastighet utanför Oslo

JM har tecknat avtal med det norska pensionsbolaget KLP om köpa av del av en fastighet utanför Oslo. Affären uppgår till cirka 340 miljoner kronor..

DI - 20 mar 19 kl. 09:46

JM köper fastighet utanför Oslo för 180 miljoner

Bostadsutvecklaren JM förvärvar en fastighet i Drammen utanför Oslo för motsvarande omkring 180 miljoner svenska kronor. .

DI - 17 nov 16 kl. 16:08

JM köper i Oslo

JM har köpt en fastighet i Oslo från Stiansen Eiendom till en köpeskilling om cirka 170 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 13 feb 17 kl. 08:09

JM köper fastighet i Norge

JM förvärvar en exploateringsfastighet i Groruddalen i nordöstra Oslo. Utvecklingsmöjligheten anges till cirka 660 bostäder. Köpeskillingen uppgår till 187 miljoner kronor..

Nya Wermlands Tidningen - 11 dec 14 kl. 06:00

Kommunen köper fastighet i Ekenäs

Säffle kommun köper den privata fastighet som ligger närmast gästhamnen i Ekenäs. Fastigheten kommer att användas i den plan som kommunen har för att vidareutveckla Ekenäs..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Kommunen köper fastighet i Ekenäs

Nu är det klart. Säffle kommun köper en fastighet på Ekenäs för närmare 1,8 miljoner kronor. Men beslutet var inte enigt, när kommunfullmäktige skulle bestämma utfallet..

DI - 19 maj 15 kl. 07:57

Akelius köper fastighet i Brooklyn

Akelius Residential köper en fastighet i Brooklyn för 350 miljoner kronor. Fastigheten består av 199 lägenheter och är Akelius andra förvärv i området..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Positivt resultat för Ranplan – omsättningsmål inom räckhåll

Ranplan, som handlas på First North sedan juni 2018 och som levererar planeringsverktyg för trådlösa inomhusnätverk, hade under första kvartalet 2019 intäkter på 12,8 miljoner kronor (6,7) och en bruttomarginal på 99,3 procent (100,0)..

DI - just nu

Di och Norrsken skapar svenskt Davos för Impact-företag

Sverige står i centrum för en ny rörelse inom socialt hållbart företagande. Nu gör stiftelsen Norrsken och Di gemensam sak och lanserar ett samarbete kring konferensen Impact Week i september i år..

DI - just nu

Minskade intäkter för Hybricon i första kvartalet

Elbussbolaget Hybricons rörelseintäkter sjönk till 2,9 miljoner kronor i det första kvartalet (3,5) samtidigt som förlusten före avskrivningar förbättrades till 2,9 miljoner, jämfört med en förlust på 5,9 miljoner motsvarande period året innan..

DI - 5 minuter sedan

Marknaden växer – ”vi ser en explosion av AI”

Möjligheterna för AI i vården är många och marknaden tros explodera inom de kommande åren. Men samtidigt varnar experter för att regelverket inte hinner med den tekniska utvecklingen.  ”Det innebär risk för att datan används på ett felaktigt sätt”, säger Elaine Weidman-Grunewald, medgrundare på AI Sustainability Center..

DI - 15 minuter sedan

Fondstjärnan lämnar Handelsbanken – går till konkurrent

Det norska fondbolaget Odin ökar takten i Sverige och rekryterar fondstjärnan Jonathan Schönbäck från Handelsbanken. Med start till hösten förvaltar han en nystartad svensk småbolagsfond..

DI - 15 minuter sedan

Källor: Chipjätten stoppar leveranser till Huawei

Den tyska chiptillverkaren Infineon har stoppat sina leveranser till Huawei, rapporterar Nikkei Asian Review som citerar källor med insyn. .

DI - 15 minuter sedan

Producentpriserna i Tyskland steg mer än väntat i april

Producentpriserna i Tyskland steg 0,5 procent i april, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad föregående år steg priserna 2,5 procent. Det uppger den federala statistikmyndigheten, enligt Reuters..

DI - 30 minuter sedan

Utdelningståget har gått – aktierna som väntas falla i dag

Stämmosäsongen är inne på slutvarvet men än finns det bolag kvar som ska dela ut pengar. På måndagen handlas tre bolag exklusive utdelning på Stockholmsbörsen och First North..

DI - 45 minuter sedan

Carl Bennets dotter tankar aktier i Arjo

Carl Bennets dotter Anna Bennet har miljonköpt aktier i medicinteknikbolaget Arjo..

DI - 45 minuter sedan

USA har varnat flera teknikföretag för Kina-risker

Amerikanska underrättelsetjänstetoppar har hållit flera möten med amerikanska teknikbolag, riskkapitalister och akademiska institutioner för att varna dem för riskerna med att göra affärer i Kina. Det rapporterar Financial Times.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.