DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 11:34

DI - 16 maj 19 kl. 07:55

Bergman & Beving ökar resultatet och höjer utdelningenVerkstadsbolaget Bergman & Beving redovisar en resultatökning för det sista kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2018/2019. Nu höjs utdelningen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bergman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bergman, Beving, ökar, resultatetoch , höjer, utdelningen
DI - 08 feb 19 kl. 07:56

Bergman & Beving ökade resultatet och omsättningen i tredje kvartalet

Verkstadsföretaget Bergman & Beving redovisar ett resultat efter skatt på 45 miljoner kronor för det tredje kvartalet av det brutna räkenskapsåret 2018/19 (41). Resultatet per aktie uppgick till 1:65 kronor (1:50)..

DI - 27 feb 19 kl. 07:48

Tisenhult ökar i Bergman & Beving – köper aktier för 63 miljoner

Tisenhult-gruppen, som är kopplat till Bergman & Bevings styrelseordförande Anders Börjesson, har den 25 och 26 februari köpt totalt 625.000 aktier i Bergman & Beving. .

DI - 20 jul 17 kl. 07:49

Resultatras för Bergman & Beving

Verkstadsföretaget Bergman & Beving redovisar ett resultat efter skatt på 37 miljoner kronor för det första kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2017/2018 (60). Resultatet per aktie uppgick till 1:30 kronor (2:15)..

DI - 16 maj 18 kl. 07:51

Ökad vinst för Bergman & Beving

Verkstadsföretaget Bergman & Beving redovisar ett resultat efter skatt på 40 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2017 (36). Resultatet per aktie uppgick till 1:50 kronor (1:30)..

DI - 20 jul 18 kl. 07:51

Resultatlyft för Bergman & Beving

Verkstadsföretaget Bergman & Beving redovisar ett resultat efter skatt på 42 miljoner kronor för det första kvartalet 2018 (37). Resultatet per aktie uppgick till 1:55 kronor (1:30)..

DI - 26 okt 18 kl. 07:50

Vinstlyft för Bergman & Beving

Verkstadsföretaget Bergman & Beving redovisar ett resultat efter skatt på 44 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (40). Resultatet per aktie uppgick till 1:65 kronor (1:45)..

Affärsvärlden - 22 jun 17 kl. 09:18

SHB sänker Bergman & Beving

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Bergman & Beving, efter uppdelningen från B&B Tools till Bergman & Beving och Momentum Group, till öka från köp..

DI - 06 mar 19 kl. 07:10

Storägare har köpt i Bergman & Beving för omkring 5 miljoner

Tisenhult-gruppen, som är kopplat till Bergman & Bevings styrelseordförande Anders Börjesson, har 5 mars köpt ytterligare 48.000 B-aktier i Bergman & Beving. Det framgår av Finansinspektionens insynslista.

DI - 09 feb 18 kl. 07:50

Bergman & Beving minskar omsättningen

Teknikhandelskoncernen Bergman & Beving redovisar minskande omsättning under tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret jämfört med samma period året innan. .

DI - 22 mar 18 kl. 15:10

Tisenhult-gruppen miljonköper aktier i Bergman & Beving

Tisenhult-gruppen har på torsdagen köpt 200.000 aktier i Bergman & Beving. Aktierna köptes till kursen 85,20 kronor per aktie, till ett totalt pris av lite drygt 17 miljoner kronor.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Experterna osams om tidigare börsraketen: ”platt som en pannkaka”

Experterna i veckans Börsrådet på DiTV är osams om potentialen i en tidigare börsraket där försäljningen bromsat in på senare tid. ”Nu är det nio kvartal i rad när det ligger platt som en pannkaka”, säger Henrietta Theorell, förvaltare på SEB..

DI - 1 timme sedan

Polisförfattaren ratar mord för feelgood – ”tröttnade på döda människor”

Hans fem böcker om kriminalteknikerna Ulf Holtz och Pia Levin har beskrivits som ”CSI på svenska”. Nu kliver Varg Gyllander, Stockholmspolisens presschef och författare på fritiden, ut ur brottzonen och ger ut feelgoodromanen ”Alla känner apan”..

DI - 1 timme sedan

Tio döda efter gasolycka på kinesiskt fartyg

Tio människor har dött och 19 skadats efter att höga halter koldioxid börjat läcka från eldsläckningssystemet på ett lastfartyg i Kina..

DI - 2 timmar sedan

Svensk export till Iran har tvärnitat

Tvärnit för svensk Iranexport. Det är tomt i storföretagens iranska orderböcker. Verksamheten begränsas till teknisk support av utrustning och fordon som redan har levererats..

DI - 2 timmar sedan

Aktien har mer att ge – köp nischad doldis

Doldisbanken har fått upp farten och rusat på börsen i år. Men än är det inte för sent att köpa. Aktien är ett fynd om banken når sina egna kaxiga mål.

DI - 2 timmar sedan

Konsultbolagen med högst andel kvinnor 2019

Vilka konsultbolag lyckas rekrytera flest kvinnor? För femte året i rad har Cinode gått igenom de senaste årsredovisningarna för att titta på det totala utfallet men också för att granska hur könsfördelningen i styrelserna ser ut..

DI - 2 timmar sedan

Miljontals européer är i gång och röstar

Miljontals medborgare i EU:s medlemsländer röstar i dag fram sina representanter till EU-parlamentet. Valet har beskrivits som en kamp mellan högernationalistiska partier å ena sidan och partier positivt inställa till EU å den andra..

DI - 2 timmar sedan

Papua Nya Guineas premiärminister avgår

Efter månader av politisk turbulens har premiärministern i Papua Nya Guinea, Peter O'Neill, avgått..

DI - 2 timmar sedan

Tornado i Oklahoma rev upp ett helt hotell

En våldsam tornado har svept in över staden El Reno i den amerikanska delstaten Oklahoma, rapporterar den lokala tv-stationen KFWTV-TV..

DI - 3 timmar sedan

Ingen tar notan för oren rysk olja

Problemet med förorenad råolja från Ryssland är mer omfattande är tidigare känt. Lösningen dröjer för att det är oklart vem som ska ta den stadigt växande notan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.