Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 25 May, 13:27

Dagens Media - 16 maj 19 kl. 07:45

Konsten att göra miljövänlig reklam (utan att bli fälld)Allt fler företag anmäls till Reklamombudsmannen för miljöpåståenden i annonser. Senast i raden är researrangören Tui, trots att Sveriges Annonsörers jurister hade granskat reklamen noga. ”Gå inte ut för brett, avgränsa påståendet”, säger Gunilla Welander, Reklamombudsmannens jurist..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Reklamombudsmannen, Tui, Sveriges Annonsörers, Gunilla Welander

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konstenatt , göra, miljövänlig, reklamutan att bli , fälld
YA - 25 apr 14 kl. 06:30

Hett vatten ogräsets fiende

Foto: Anette Sjöstrand
Att använda 98-gradigt vatten för att ta kål på ogräset är det allra senaste. I alla fall om man får tro ägarna på Nybyggets maskinuthyrning, som nu lagt beslag på en av landets allra första så kallade heatweeds.
Det fräser och ångar när Håkan Olsson drar med munstycket längs med marken.

Kristianstadsbladet - 22 maj 14 kl. 09:39

Hemmaplan? Absolut

Foto: Peter Åklundh
1985 fick Andy Warhol frågan om han ville göra Absolut-reklam. Efter hans ja gick flaskposten vidare till en mängd internationellt kända konstnärer. I sommar visar Kristianstads konsthall ”Face it!

Kristianstadsbladet - 08 aug 14 kl. 14:00

Tryggt i personligt landskap

Foto: Louisiana
Emil Noldes liv och konstnärliga uttryck spände över många fält och ska dessa ges rättvisa krävs en annan typ av utställning än den retrospektiv som Louisiana dukat fram i sommar. Men, menar konstskribent Thomas Kjellgren, utställningen bör inte missas. Den är en visuellt stark upplevelseresa.

Sydsvenskan - 26 jul 15 kl. 04:00

600 kvadratmeter drömmar

Det har kallats Valbys fulaste hus. Betonglådan från det brutalistiska 60-talet skär likt en vidsträckt mur genom kvarteren. Det fungerar som ett slags rumsavdelare mellan det charmiga Valby med gamla radhus och fina villakvarter som sträcker sig ända till den idylliska parken Søndermarken, och det mer hårdhudat urbana Valby där nedgångna hyreshus samsas med ödsliga torg.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 15 kl. 04:00

600 kvadratmeter drömmar

Det har kallats Valbys fulaste hus. Betonglådan från det brutalistiska 60-talet skär likt en vidsträckt mur genom kvarteren. Det fungerar som ett slags rumsavdelare mellan det charmiga Valby med gamla radhus och fina villakvarter som sträcker sig ända till den idylliska parken Søndermarken, och det mer hårdhudat urbana Valby där nedgångna hyreshus samsas med ödsliga torg.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 5 timmar sedan

Morten Flamand: ”Inhousetrenden är ingen mediebyrådödare”

HELGLÄSNING. Med erfarenhet från både Tui och techjätten Google tillträder Morten Flamand som vd för mediebyrån Mediacom. I Dagens Media berättar han hur de dansk rötterna skiner igenom i ledarskapet och vad han tar med sig från annonsörssidan..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Upprop mot mediernas mätkaos

Bristande transparens och avsaknad av gemensam mätvaluta. Nu uppmanar Martina Göransson, medlem i både Sveriges Annonsörers expertteam och MKRB, annonsörerna att ställa hårdare krav..

Dagens Media - 22 timmar sedan

”Vi kräver ett tillförlitligt kvitto på våra investeringar”

Bristande transparens och avsaknad av gemensam mätvaluta, nu uppmanar Martina Göransson, medlem i både Sveriges Annonsörers expertteam och MKRB, annonsörerna att ställa hårdare krav..

Dagens Media - Igår: 13:18

Fejkad video på ”full” politiker spreds på Facebook

En manipulerad video på den amerikanska politikern Nancy Pelosi spreds under onsdagen och torsdagen på sociala medier. Nu granskas videon av Facebook..

Dagens Media - Igår: 11:31

”GDPR – ett svårtolkat födelsedagsbarn”

I helgen fyller GDPR ett år och IAB:s vd Charlotte Thür konstaterar att det är ett svårtolkat litet födelsedagsbarn..

Dagens Media - Igår: 10:19

”Bra att SVT kliver in i debatten”

REPLIK. Min bedömning om att EU-valet hamnat i strykklass jämfört med både musikunderhållningen och hockeyn kvarstår, skriver Jan Scherman som svar till SVT..

Dagens Media - Igår: 09:14

MMS: Så många har C More och Viaplay

Över hälften av svenskarna har Netflix medan de svenska tv-husens streamingtjänster når betydligt färre, enligt MMS senaste rapport..

Dagens Media - Igår: 08:16

Ny programmatic-chef på Group M

Sofia Larsson lämnar PHD för att återvända till Group M..

Dagens Media - Igår: 07:54

Facebook stoppade 2 miljarder falska konton

2,2 miljarder falska konton upptäcktes under årets första tre månader..

Dagens Media - Igår: 16:27

De dömer i Inhouse 2019

Här är juryn som ska bedöma inhouseavdelningarnas kampanjbidrag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.