Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 23 May, 14:47

Aftonbladet - 16 maj 19 kl. 07:36

Här flyr langaren – säljer droger på Instagram
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Instagram

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här flyr, langaren, säljer, droger, Instagram
Dalarnas tidningar - 12 feb 14 kl. 15:04

DT Puls: Läkarna flyr landstinget

DT Puls - lokala TV-nyheter från Dalarna: Bristen på läkare hos landstingets vårdcentraler blir allt mer akut. Dalfolket flyr och väljer nu istället att söka sig till de privata vårdcentralerna..

Nyheter 24 - 30 mar 11 kl. 11:37

Langaren friad - trots stora mängder knark i lägenheten


Colin MacDonald friades i brittisk domstol och kan nu fortsätta att sälja droger. LONDON. Brittisk polis slog till mot langaren Colin MacDonalds hem och hittade knark värt 50 000 pund.

Corren - 25 apr 14 kl. 08:03

Polisen pratade alkohol och droger på Berzeliusskolan

Får man dricka alkohol ute på stan? Har polisen rätt att titta i din väska? Måste man vittna mot langaren?.

GT - 31 okt 14 kl. 13:51

Man i Skövde köpte droger med bitcoin

När polisen slog till mot langaren i Alingsås hittade de spår som ledde fram till en man i 30-årsåldern i Skövde, som köpt amfetamin. Knarkaffärerna har skett via den anonyma handelssajten Silk road och betalningen ska ha betalat med den digitala valutan bitcoin. – Bevismässigt kan man säga att det är klart att det innebär vissa svårigheter och man får utreda på ett annat sätt än traditionella narkotikabrott, säger kammaråklagare Sofia Karlsson..

ÖstersundsPosten - 04 nov 16 kl. 06:00

Posten största langaren i glesbygd - så ska drogerna stoppas

Droger sprids allt mer via paketutlämningsställen runt om i landet. Nu ska handlare, postpersonal och polis bli bättre på att hålla koll på handeln som växer även Härjedalen..

Länstidningen i Jämtland - 04 nov 16 kl. 06:00

Posten största langaren i glesbygd - så ska drogerna stoppas

Droger sprids allt mer via paketutlämningsställen runt om i landet. Nu ska handlare, postpersonal och polis bli bättre på att hålla koll på handeln som växer även Härjedalen..

Dagens PS - 30 aug 17 kl. 12:45

Fondsparare flyr till livboj

Hit går tillflykten, visar nya siffror. Svenska fondsparare storsäljer nu Sverigefonder och lägger i stället krutet på stabilare företagsobligationer. Enligt nätmäklaren Avanza – som Di.

Nerikes Allehanda - 02 dec 14 kl. 20:14

Nu flyr människor till Kurdistan

Kurdistan-regionen i Irak var ett område som människor flydde från. Nu är det ett område som människor flyr till. I helgen invigdes en fotoutställning i Örebro om Kurdistan.

Alliansfritt Sverige - 08 apr 14 kl. 15:16

Studenter flyr Stockholm eftersom de inte får någonstans att bo

Att Stockholm har jättemånga studenter och jättefå lägenheter som dessa kan bo i är kanske inget nytt. Faktum är att Stockholm har minst antal studentbostäder i relation till utbildningsplatser. Faktum är också att kötiden till en av dessa lägenheter börjar närma sig fem år.

Cornucopia - 06 jun 15 kl. 10:46

Urbaniseringsmyten: Nu flyr svenskarna Stockholms kommun

2014 gjorde svenskar (definition: de som bor i Sverige) i Stockholm det samma som i Göteborg. Man flyttar helt enkelt från staden, trots allt tjat om urbaniseringen. Att Stockholms kommun har ett inflyttningsnetto beror enbart på invandring från utlandet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.