DI > Ekonomi

Monday, 27 May, 05:03

DI - 16 maj 19 kl. 07:39

Närstående till Vitrolifes finanschef har sålt aktier för 2 miljonerHelena Engblom, närstående till Vitrolifes finanschef Mikael Engblom, sålde totalt 10.000 aktier i bolaget för sammantaget cirka 2 miljoner kronor i två transaktioner den 14 maj.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vitrolifes, Engblom, Mikael Engblom

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Närståendetill , Vitrolifes, finanschefhar , sålt, aktierför 2 miljoner
DI - 25 sep 18 kl. 13:54

Närstående till Fingerprint-chef köper 10.000 aktier

Thomas Yngvesson, närstående till Fingerprint Cards tillförordnade finanschef Ylva Blomén, har måndagen den 24 september köpt 10.000 aktier i biometribolaget.  Det framgår av Finansinspektionens insynslista.

BT - 04 feb 14 kl. 08:29

Närstående glöms bort i cancervården

Stöd till närstående till cancersjuka kan ge hälsokonomiska vinster. Men det erbjuds ofta inte. - Jag hoppas att sjukvården och anhöriga kan jobba mer tillsammans, säger Maria Wellros, vars mamma dog i cancer.

BT - 04 feb 14 kl. 08:38

Närstående glöms bort i cancervården

Stöd till närstående till cancersjuka kan ge hälsokonomiska vinster. Men det erbjuds ofta inte. – Jag hoppas att sjukvården och anhöriga kan jobba mer tillsammans, säger Maria Wellros, vars mamma dog i cancer.

BT - 04 feb 14 kl. 17:04

Närstående glöms bort i cancervården

Stöd till närstående till cancersjuka kan ge hälsoekonomiska vinster. Men det erbjuds ofta inte. - Jag hoppas att sjukvården och anhöriga kan jobba mer tillsammans, säger Maria Wellros, vars mamma dog i cancer.

YLE - 25 sep 12 kl. 04:48

Närstående till missbrukare får hjälp på svenska

Snart kommer närstående till missbrukare att kunna få hjälp via en ny jourlinje. Det är fem finlandssvenska föreningar som startar upp telefonjouren och den kommer att drivas med talkokraft. Det har i många år funnits en finskspråkig linje, men ingen på svenska.

YLE - 15 maj 13 kl. 11:14

Stiftelser ska inte få gynna närstående

Stiftelserna ska i framtiden inte få gynna närstående personer ekonomiskt. Det föreslår en arbetsgrupp som har sett över stiftelselagen från år 1930. - En stiftelses ändamål får inte längre i något avseende vara att ge en närstående ekonomisk fördel, fastslår arbetsgruppen.

YLE - 04 nov 14 kl. 11:20

"Närstående tillhör en bortglömd grupp"

Att vara anhörig till en alkohol- eller drogmissbrukare leder ofta till ett medberoende. Allt mera tid går åt att anpassa sitt eget humör efter den som missbrukar. Marianne Siermala, som själv varit närstående till flera missbrukare förstod inte att hon drabbats av medberoende innan hon var 58 år gammal.

Dagens PS - 11 nov 16 kl. 09:43

PS krönikör: Medierna totalt oförstående

I den bästa av världar står vi inför ett riktigt paradigmskifte, och jag skulle ljuga om jag påstod att jag blev förvånad över Donald Trumps seger på tisdagsnatten. Som jag tidigare skrivit är USA – och större delen av västvärlden – uppdelad i två läger. Vinnare och de som upplever sig vara förlorare.

YLE - 17 jan 13 kl. 05:14

Jourtelefon för närstående till missbrukare öppnas

På måndag öppnas en jourtelefon för närstående till missbrukare. Det är en svenskspråkig riksomfattande jourtelefon som är öppen varje måndag och torsdag mellan kl 12 och 18.
I jouren sitter professionella som är specialiserade på familjekriser vid missbruk och utbildade volontärer.

YLE - 07 mar 13 kl. 05:29

Stöd åt alkoholisters närstående

En ny jourtelefon som ska hjälpa och stöda anhöriga till alkohol- och drogmissbrukare har öppnats i Vasa. Det är Stödföreningen fär närstående till missbrukare rf som startar jourverksamheten. Ett femtontal frivilliga sköter nu jouren som är öppen varje måndag och torsdag mellan klockan tolv och aderton.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Det blev inget ödesval

Av alla siffror som vällde in över valvaketittarna under söndagskvällen var kanske de polska de mest intressanta. .

DI - 4 timmar sedan

Skyttedal: ”Vi har träffat en nerv i den svenska folksjälen”

Ett historiskt valresultat presenterades vid 23 till en jublande publik på Kristdemokraternas valvaka. Det tidigare preliminära resultatet krossades och den nya siffran pekar på 8,6 procent och två säkrade mandat.  ”Det är uppenbart att vi har träffat en nerv i den svenska folksjälen”, säger Sara Skyttedal till Di.

DI - 4 timmar sedan

Ulf Kristersson: ”Vi tramsade inte iväg”

Moderaterna blev Sveriges andra största parti i europaparlamentsvalet med 16,7 procent av rösterna.  ”Det känns jättebra”, säger Ulf Kristersson till Di..

DI - 5 timmar sedan

Åkesson: SD kan få en avgörande roll

Jimmie Åkesson hyllade partiet för att ha lyckats mobilisera sina väljare att rösta i EU-valet. Nu tror han att SD kan få en avgörande roll i den konservativa partigruppen i parlamentet. ”Vi har haft en god position inom ECR, och min bedömning är att vi växer och kan få en avgörande roll på många sätt”, säger han till Di..

DI - 5 timmar sedan

Rekordstort deltagande i EU-valet

Mer än 53 procent röstade i det svenska EU-valet 2019, en ökning med drygt 2 procentenheter. Trenden är densamma i hela Europa. .

DI - 5 timmar sedan

Tsipras utlyser nyval efter förlust

Greklands premiärminister Alexis Tsipras utlyser nyval efter motgångarna i valet till Europaparlamentet. .

DI - 5 timmar sedan

Spanska socialdemokrater mot seger

Spanska Socialistpartiet (PSOE) ser ut att gå segrande ur EU-valet, att döma av två mätningar publicerade efter det att vallokalerna stängt. PSOE landar på 28–30 procent, omkring 11 procentenheter före konservativa PP. Högerextrema Vox ser ut att få mellan 6,5 och 8,2 procent av rösterna..

DI - 5 timmar sedan

Fritzon: ”Kristdemokraterna har flyttat sig väldigt mycket höger ut i den här valrörelsen”

Socialdemokraterna tar hem segern i EU-valet med 23,6 procent av rösterna enligt SVT:s vallokalsundersökning. Heléne Fritzon är glad över valresultatet men anklagar  Kristdemokraterna för att ha närmat sig de högerextrema krafterna..

DI - 5 timmar sedan

Uppgifter: Fiat Chrysler och Renault diskuterar fusion

Biljättarna Fiat Chrysler och Renault är nära ett partnerskap eller till och med en fusion. Det skriver flera amerikanska medier..

DI - 5 timmar sedan

Katastrof väntas för brittiska Tories

Storbritannien höll sitt EU-val redan på torsdagen. Rösträkningen pågick dock fortfarande sent på söndagskvällen. Det konservativa partiet, under den avgående premiärministern Theresa May, riskerar att förlora alla sina 18 mandat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.