DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 20:00

DI - 16 maj 19 kl. 07:21

Utdelningståget har gått: Här är aktierna som ska falla i dagUtdelningssäsongen fortsätter. Bland aktierna som handlas exklusive utdelning och därför ska falla på torsdagens finns AAK och ÅF..
Läs mer på DI
Läs mer om:
AAK, ÅF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utdelningstågethar , gåttHär är , aktiernasom ska , falla, i dag
DI - 12 timmar sedan

Utdelningståget har gått – aktierna som ska falla i dag

På fredagen handlas en handfull aktier exklusive rätt till utdelning. Enligt skolboken bör aktierna därmed, allt annat lika, falla lika mycket som bolagen delar ut. .

DI - 29 apr 19 kl. 07:22

Utdelningståget har gått – aktierna som ska falla i dag

Samtidigt som rapportfloden forsar vidare är stämmosäsongen i full gång och på måndagen handlas en rad aktier exklusive rätt till utdelning. Enligt skolboken bör aktierna, allt annat lika, därmed falla lika mycket som bolagen delar ut. .

DI - 03 maj 19 kl. 07:34

Utdelningståget har gått – aktierna som ska falla i dag

Utdelningsregnen fortsätter att dra in över Sverige och på fredagen handlas en rad aktier exklusive rätt till utdelningen. Enligt skolboken bör aktierna, allt annat lika, därmed falla lika mycket som bolagen delar ut. .

DI - 08 maj 19 kl. 07:47

Utdelningståget har gått – aktierna som ska falla i dag

Utdelningsregnen fortsätter att dra in över Sverige och på onsdagen handlas en rad aktier exklusive rätt till utdelningen. Enligt skolboken bör aktierna, allt annat lika, därmed falla lika mycket som bolagen delar ut. .

DI - 17 maj 19 kl. 08:03

Utdelningståget har gått – aktierna som ska falla i dag

Den svenska utdelningssäsongen går mot sitt slut även om den fortfarande bjuder på mindre skurar och på fredagen handlas en handfull aktier exklusive rätt till utdelning. Enligt skolboken bör aktierna, allt annat lika, därmed falla lika mycket som bolagen delar ut. .

DI - 09 maj 19 kl. 07:52

Utdelningståget har gått – aktierna som ska falla i dag

Utdelningssäsongen fortsätter och de utdelningsdrivna kurstappen med den. På torsdagen bör bland annat Investor och Loomis handlas ned..

DI - 20 maj 19 kl. 07:54

Utdelningståget har gått – aktierna som väntas falla i dag

Stämmosäsongen är inne på slutvarvet men än finns det bolag kvar som ska dela ut pengar. På måndagen handlas tre bolag exklusive utdelning på Stockholmsbörsen och First North..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Verkligheten kom ifatt Theresa May

Theresa May har visat en otrolig förmåga att stå emot nästan konstant motvind. Det konservativa partiets tålamod har inte varit lika stort..

DI - 15 minuter sedan

Oljan stabiliseras men går fortfarande mot sämsta veckan sedan årsskiftet

Oljepriset återhämtar sig igen på fredagskvällen. det ser dock ut att bli den sämsta oljeveckan sedan december – trots utbudsstörningar i bland annat Mellanöstern och Ryssland..

DI - 30 minuter sedan

Britternas intressen är även européernas

LEDARE. Boris Johnson är favorit att ta över efter Theresa May. Men han driver en hårdare brexit-linje, och det bör EU anpassa sig till..

DI - 1 timme sedan

Efter Swedbankhärvan – nu synas Finansinspektionen av EU

EU synar Finansinspektionens tillsyn av Swedbank. I ett brev begär EU-kommissionen information om myndighetens åtgärder, ”så att vi kan kontrollera om den utfört en effektiv tillsyn av Swedbank” enligt de krav som finns. .

DI - 1 timme sedan

Amerikanska myndigheter undersöker Boeings agerande

Den amerikanska finansmyndigheten Securities and Exchange Commission, SEC, ska undersöka om Boeing på ett adekvat sätt beskrivit problematiken med de olycksdrabbade, och numera strandade, 737 MAX-planen. .

DI - 1 timme sedan

Tapp för KD i senaste Sifomätningen

Centerpartiet stiger kraftigt i den senaste och sista Sifoundersökningen om partiernas väljarstöd inför söndagens EU-val. Kristdemokraterna — som tampats med avslöjanden om EU-parlamentsledamoten Lars Adaktussons röstning i abortfrågor — tappar nästan lika mycket..

DI - 1 timme sedan

Flera skadade i explosion i Frankrike

En explosion har inträffat på en gågata i Lyon i Frankrike, rapporterar nyhetsbyrån AFP..

DI - 1 timme sedan

Josab spår bättre resultat och intäkter för helåret

Spotlight-listade Josab, verksamt inom vattenreningssystem, räknar med att rörelseresultat för 2019 kommer att förbättras betydligt jämfört med 2018, med betydligt högre intäkter, och starkare kassaflöde..

DI - 1 timme sedan

Ny vd på bioteknikbolaget Biotage

Biotage har utsett Tomas Blomquist till ny vd, en tjänst som han tillträder den 6 november. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Société Générale inleder bevakningen av Lundin Petroleum med säljrek

Franska Société Générale drar fram säljstämpeln för Lundin Petroleum. Riktkursen indikerar en nedsida om knappt 8 procent..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.