Expressen > Nyheter

Friday, 24 May, 19:45

Expressen - 16 maj 19 kl. 07:23

Väg avstängd efter olycka mellan personbil och älgEn olycka mellan en personbil och älg har inträffat på länsväg 116.Nu är vägen helt avstängd. ”De första uppgifterna gör gällande att det inte ska röra sig om några personskador”, skriver polisen på sin hemsida. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väg, avstängdefter , olyckamellan , personbiloch , älg
GT - 24 jun 15 kl. 19:52

E45 avstängd efter mc-olycka vid Vålberg

E45 är just nu avstängd i båda riktningarna vid Vålberg i Karlstads kommun efter en olycka mellan en motorcykel och personbil. Föraren av motorcykeln har skadats men är kontaktbar, uppger Morgan Connedal vakthavande befäl på Värmlandspolisen. Prognosen är att E45 är avstängd till kl 20 under tiden räddningsarbetet pågår..

Skånskan - 25 sep 15 kl. 08:38

Väg 108 avstängd efter olycka

Lund På fredagen körde en personbil in i mitträcket på väg 108 från trafikplats Gunnesbo till Felsmosse. Vägen är nu avstängd. Väg 108 är avstängd efter morgonens olycka från Felsmosse till trafikplats Gunnesbo i riktning mot Trelleborg.

GT - 13 dec 16 kl. 11:00

E6 avstängd efter olycka

En olycka på E6 har gjort att vägen är avstängd.Enligt polisen har en personbil kraschat in i en buss.Vägen är avstängd under räddningsarbetet på plats..

Skånskan - 02 maj 18 kl. 07:26

Riksväg 11 avstängd efter olycka

Lund Två personbilar är inblandade i en trafikolycka på Riksväg 11 väster om Veberöd. Riksväg 11 är avstängd i båda riktningar och det är köer på vägen efter en olycka med två personbilar. En personbil har kört in i en annan bil bakifrån.

Skånskan - 01 nov 18 kl. 09:37

Väg avstängd efter olycka

Svalöv En lastbil och personbil har krockat på väg 1208 i höjd med Svalöv.Vid 09.23 inkom larm till SOS Alarm om en olycka mellan en lastbil och en personbil på väg 1208 i höjd med Svalöv.

Expressen - 28 feb 19 kl. 06:35

Lastbil och personbil i olycka – väg helt avstängd

Under morgonen har en olycka inträffat på väg 930 mellan Rostock och Älghult, i Kronobergs län. En lastbil och en personbil har krockat – vägen är helt avstängd i båda riktningarna. Enligt Trafikverket har olyckan ”mycket stor påverkan” på trafiken i området just nu.

Barometern - 27 aug 13 kl. 20:38

E22 avstängd flera timmar efter olycka

E22 var avstängd i flera timmar på tisdagskvällen strax innan Misterhult efter en kraftig kollision mellan en timmerbil och en personbil. Enligt räddningstjänsten girade personbilen plötsligt över på motsatta sida vägen och frontalkrockade med timmerbilen. Kollisionen var kraftig och personbilen blev stående mitt på E22.

GT - 07 jun 16 kl. 06:38

Lundbytunneln helt avstängd efter olycka

I Lundbytunneln inträffade det tidigt på morgonen en trafikolycka. Enligt P4 Göteborg är tunneln helt avstängd i riktning mot Torslanda. – Det är en olycka mellan en mc och en personbil, säger räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör..

Skånskan - 15 jul 16 kl. 08:39

Väg 11 avstängd efter trafikolycka

En personbil körde in i mitträcket i Höjd med Särslöv under fredagsmorgonen.I samband med detta flög bildelar över till andra vägbanan, vilket orsakade en olycka i mötande körfält där ytterligare en personbil körde in i mitträcket. Det är inledningsvis okänt om någon person skadats i samband med händelsen.

Skånskan - 25 jul 16 kl. 08:20

Väg 11 avstängd efter olycka

Trafik Efter en trafikolycka vid åttatiden på måndagsmorgon gör att väg 11 just nu är avstängd.Det är en lastbil och en personbil som har krockat på väg 11 i riktning mot Malmö. Som en följd av det är vägen nu avstängd mellan trafikplatserna Vallby och Kyrkheddinge.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Polisen söker välklädda män – efter fräcka väskstölderna

Två män misstänks för att systematiskt och under en längre tid ha stulit väskor från hotellgäster runt om i Malmö.Nu släpper polisen bilder på de misstänkta männen – för att få in vittnesuppgifter.– Vi vill lösa det här, säger Ewa-Gun Westford, presstalesperson polisområde Syd..

Expressen - 15 minuter sedan

Kvinna utreds för sexövergrepp mot inlåsta pojkar på boende

Innanför låsta dörrar påstås den kvinnliga vårdaren haft privata massagestunder med hemmets utsatta ungdomar.Men hon fick behålla sin tjänst och det ”gränslösa beteendet” dokumenterades aldrig.Ett år senare berättar två tvångsvårdade pojkar att de utsatts för flera sexuella övergrepp av kvinnan.

Expressen - 45 minuter sedan

Systembolaget stoppar vin – kunder får pengar tillbaka

Systembolaget stoppar försäljningen av de ekologiska vinerna Terra Organic och Terra Organic Reserve.Orsaken är att de visar spår av pesticider. .

Expressen - 45 minuter sedan

Peter Lundgrens lärdom: ”Aldrig mer lita på en vän”

Nu ger Sverigedemokraternas EU-parlamentariker Peter Lundgren, 56, sin syn på hur han upplevt avslöjandet om att han tagit en kvinnlig partikamrat på brösten. – Där är självklart att det här är ett spel där avsikten är att karaktärsmörda mig som person, säger han i Expressens Bara Politik. .

Expressen - 1 timme sedan

”Som kvinna känner jag mig tryggare i Ungern”

BUDAPEST. Svenskar som flyttar utomlands för ett billigare liv i varmare klimat är vi vana vid. Men Natalie och Martin är två svenskar som hade andra skäl för att söka sig bort från Sverige.

Expressen - 1 timme sedan

Tidigare OG-ledaren vill återvända till Sverige

Denho Acar, tidigare ledare för det kriminella nätverket Original Gangsters, flydde till Turkiet för att undvika åtal i Sverige.I fjol friades han från alla misstankar efter att rättegången mot honom avslutats i en turkisk domstol. – Jag har ansökt om att få tillbaka mitt svenska uppehållstillstånd så det är det jag väntar på, berättade Denho Acar kort därefter.

Expressen - 1 timme sedan

Hundratals protesterade – för att rädda klimatet

Över 107 länder deltog under fredagen i den globala skolstrejken för klimatet.I Göteborg trotsade ett hundratal personer det lynniga vädret för att delta i en manifestation på Gustav Adolfs torg.– Vi har tappat tilltron till att politikerna kommer att lösa klimatfrågan.

Expressen - 1 timme sedan

Flera skadade efter explosion i Lyon

Minst sex personer har skadats efter en explosion på en gågata i franska Lyon, skriver Le Soir..

Expressen - 1 timme sedan

Polisen söker vittne efter knivattacken

Tidigt på morgonen den 14 maj blev en äldre dam i 60-årsåldern knivskuren i Helsingborg.Nu söker polisen efter den kvinna som var framme och hjälpte den svårt skadade kvinnan. ”Den här kvinnan är givetvis inte misstänkt för något men kan ha mycket viktiga upplysningar i ärendet,” skriver polisen på Facebook.

Expressen - 1 timme sedan

Stor slutdebatt med kandidaterna till EU-valet

Migration, klimat, social trygghet och kriminalitet är ämnena på agendan när partiernas toppkandidater inför EU-valet möts i SVT:s slutdebatt i kväll klockan 20.00.Expressen rapporterar live hela kvällen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.