Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 24 May, 06:51

Affärsvärlden - 16 maj 19 kl. 07:02

Alphabet och Facebook steg på Wall StreetDe ledande börserna i New York stod för stabila uppgångar på onsdagen efter en svag inledning..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Facebook, Wall Street, New York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alphabetoch , Facebook, steg, Wall, Street
Affärsvärlden - 02 feb 16 kl. 16:30

Alphabet lyfter på Wall Street

USA-börserna har inlett nedåt på tisdagen anförda av nya nedgångar i oljepriset. Mot strömmen går Googles moderbolag Alphabet. Även leksakstillverkaren Mattel och klädesbolaget Michael Kors stiger efter sina respektive rapporter..

PrivataAffärer - 31 okt 13 kl. 07:59

Facebook steg på rapport

USA-börserna stängde nedåt på onsdagen. På bolagsfronten lämnade Facebook en rapport som överträffade marknadens förväntningar....

SvD - 24 jul 14 kl. 22:19

New york: smÅ rÖrelser, facebook steg, djia ofÖr

Efter en handelsdag som spenderats på båda sidor nollstrecket, stängde USA-börserna slutligen nära oförändrat. Facebook klättrade efter en stark rapport..

DI - 04 nov 15 kl. 22:28

Facebook steg efter oväntat bra resultat

Det sociala nätverket Facebook redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:57 dollar för det tredje kvartalet 2015..

Affärsvärlden - 22 mar 18 kl. 07:37

Facebook steg efter ursäkt

USA-börserna steg något efter beskedet att Federal Reserve höjt räntan och låter prognoserna för året vara oförändrade, men stängde senare på minus. Dollarn försvagades ytterligare trots den förväntade räntehöjningen, och fortsatta prognoser på tre räntehöjningar totalt i år..

DI - 10 apr 18 kl. 22:23

USA-börser: Facebook steg på Zuckerbergs utfrågning

New York-börserna steg på bred front i tisdagshandeln. .

Helsingborgs Dagblad - 15 nov 16 kl. 22:15

Teknikaktier i rekyl på Wall Street

Teknikaktierna tog på tisdagen igen förlorad mark från dagen innan och höll USA-börserna under armarna. Indextunga Microsoft hörde till vinnarna liksom Googles moderbolag Alphabet, aktierna steg 1,3 respektive 3,0 procent. Oljepriset steg närmare fem pr.

HBL - 20 feb 14 kl. 06:21

Facebook tar över WhatsApp

Köpesumman sägs vara den största hittills för ett nystartat teknikföretag.Facebook köper den snabbväxande sms-tjänstleverantören Whatsapp. Priset är 19 miljarder dollar, motsvarande 13,8 miljarder euro, och köpet är Facebooks största hittills.

Affärsvärlden - 01 aug 16 kl. 16:23

Vinnarna på Wall Street

De amerikanska börserna inledde runt nollstrecket på måndagen. Indextunga it-aktier som Apple, Amazon och Alphabet (Google) steg, vilket lyfte Nasdaq. Sektormässigt var annars energi dagens klart svagaste sektor i spåren av fallande oljepriser..

BT - 15 nov 16 kl. 22:15

Teknikaktier i rekyl på Wall Street

Teknikaktierna tog på tisdagen igen förlorad mark från dagen innan och höll USA-börserna under armarna. Indextunga Microsoft hörde till vinnarna liksom Googles moderbolag Alphabet, aktierna steg 1,3 respektive 3,0 procent.(TT).

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Ny ordförande för Första och Tredje AP-fonden

Förre socialdemokratiske finansministern Pär Nuder lämnade tidigare i våras sedan han nått sina maximala åtta år som ordförande. Nu har regeringen utsett Christina Lindenius som ny ordförande för Tredje AP-fonden..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

H&M:s Stefan Persson köper certifikat för 150 miljoner

H&M:s storägare och styrelseordförande Stefan Persson har på torsdagen via familjens investeringsbolag Ramsbury Invest köpt företagscertifikat i klädbolaget för knappt 150 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

DNB: Därför är det köpläge i Dometic

Dometic, som bland annat producerar kylskåp till husbilar, har en stark marknadsposition och borde kunna fortsätta att leverera högre marginaler än liknande bolag och har dessutom goda förutsättningar att växa snabbare än marknaden. Det skriver DNB Markets i en analys..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Sandviks vd Björn Rosengren köper aktier för 1,5 miljoner

Verkstadsföretaget Sandviks vd Björn Rosengren har på torsdagen köpt 10.000 aktier i verkstadsbolaget..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

"Våra kunder gillar tråkighet"

INTERVJU Att vara tråkig behöver inte vara dåligt – tvärtom är det det som ska göra Bufab bäst i branschen. "Det finns mycket affärer att ta, och det finns många tänkbara förvärvskandidater", säger Bufabs vd Jörgen Rosengren i en analysintervju med Affärsvärlden..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

"Ett nytt område som passar vårt DNA"

Sandra Malmberg, som är ansvarig för innovation och digital strategi för Semper Glutenfritt, startade förra året tävlingen Dragons Den. Den går ut på att medarbetare på Semper utvecklar olika idéer och presenterar dem för en jury, de så kallade ”drakarna”, och erbjuds verktyg, utrymme och motivation längs resan. Nu är hon nominerad till Årets Intraprenör..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Blodrött på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen är på väg mot en av årets tyngsta handelsdagar. Handelsoro och dystra industrisiffror från Tyskland sänker börsen rejält..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Förslag om skärpta åtgärder mot penningtvätt

Högre krav och tydligare regler gällande arbetet mot penningtvätt och finansiering av terrorism är förslagen i en ny lagrådsremiss..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Miljarder till Tele2 för samriskbolag

Tele2 har kommit överens med Kazakhtelecom om priset för bolagets aktieandel i samriskbolaget mellan Tele2 och Kazakhtelecom..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Loomis vd: Tyst från myndigheter angående penningtvättsanklagelser

Loomis har fortfarande inte kontaktats av polisen eller någon annan myndighet när det gäller de anklagelser om penningtvätt som en dansk journalist framförde på bolagets årsstämma för drygt två veckor sedan. Det uppger Loomis vd Patrik Andersson i ett mejl till Nyhetsbyrån Direkt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.